Amystiqa cestitam!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
lucq držim fige da samo krene!!
Hvala!
Alexica u 6.30 ujutro? I koliko su te ono pustili do carskog?
Da, 6:30 ujutro 😅
Malo prije 9 sam dobila gel i cekali smo cca 3h pa se odlucilo za carski, u 13:05 je mali vec bio vani 😂
Bome brzo
Zaboravila sam vec, ti se nisi uopce nista otvarala?
Amystiqa čestitam!🥰
Antonela sretno 😊
Tako je, na dan indukcije nisam bila nista otvorena, samo omeksan i skracen cerviks. nakon apliciranja gela isto nista, neki lagani trudovi, ali nista.
Navodno gel slabo djeluje ako ga nemaju gdje aplicirati, tj ako nisi ni malo otvorena, ali doktor je dao sansu.
Uf, tako je i meni samo omeksan i malo skracen
A jesi koristila neke metode tipa caj od lista maline, datulje, ananas, odnosi? Polazem sve nade u to 😅
Pila caj, jela datulje, vjezbala cijelu trudnocu, setala skoro svaki dan po 10000 koraka, radila vjezbe na pilates lopti.
Probala malo i vjezbe iz one grupe. Ananas nisam. Odnose nismo isprobali, bilo nas je strah da nesto ne zeznemo, a ja sam svaki put bila uvjerena da se nesto dogadja pa nisam toliko to ni forsirala 😂
Onda mi jos preostaju odnosi i ananas, mozda to presudi😆
Ja sam zadnja dva dana pred porod išla po stariju kćer u školu, a do škole je brdo sa stotinjak stepenica 😂. Vježbala sam na pilates lopti vježbe za pokretanje trudova isto, ali to sam radila bar dva tjedna. Tako da ti je moj recept što više fizičke aktivnosti. Hodaj, po stepenicama idi gore dolje, vježbaj na lopti i radi čučnjeve 👍🏻
Amistiqua čestitke i brz oporavak želim !!!🎉
Luna i amistiqa cestitam na bebicama. Mazite se i pazite. Brz oporavam vam zelim ❤️
Dojenje - i kod prvog i kod drugog djeteta sam ostala naglo bez mlijeka s cca 3,5 do 4mj. Uzrok nepoznat. Do toga sam imala mlijeka i previse. Sad se drzim savjeta sestre iz rodilista pa me bas zanima da li ce biti rezultata ili je do neceg drugog kod mene. Tako znam i po 2 podoja za redom napraviti iz iste dojke dok ne vidim da je ispraznila. Ako se druga prepuni, izdojim visak. Ako je podoj dosta dugi, onda joj kod sljedeceg nudim drugu dojku. Kod prva 2 sam svaki podoj nudila drugu dojku neovisno o trajanju.
Nasa je danas jako cendrava, ali ne zbog grceva. Vec me sad izmorila 🥴
Kako ti je izgledalo to kad ti je mlijeko presusilo? Samo preko noci odjednom nisi vise imala ili postepeno sve manje? Mi kombiniramo AD i izdajanje i ja sam malo u frci da mi ne krenu zastoji i planirala sam u nekom trenu se prebacit skroz na AD pa gledam oce li i meni presusit ovo mlijeka sta imam i kako da skuzim znakove
S prvom curom sam skuzila jer je bila nervozna kod dojenja i onda sam vidla da je gladna, ali sam ju dojila do 9mj starosti (za utjehu sam imala). S drugim nisam ni skuzila do sistematskog kad smo vidjeli da je pao na kilazi i onda sam tjedan dana morala pisati kad ga dojim i koliko je jos AD pojeo. S njim sam onda ostala skroz bez mlijeka u prakticki tjedan dana i presli smo samo na AD. Kad pogledam unatrag, sise su se objesile i nisam vise imala mokre grudnjake (mozda koja kap).
Ako zelis zaustaviti, nama je receno da se samo stavljaju hladni oblozi
Tenkju... a nista, pratit cu stanje i ako samo ne presusi kad mi bude previse, stavljat hladne obloge i kupus i smanjivat izdajanje... :)
3/2024 💙
Hvala cure! 🙂
E da lucq i pilatesica i kružit kukovima.
Hvala, probat cu sve pa cemo vidjeti😁
Jeste pravile osobne bebama? Sta mi sve treba od dokumenata?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Jeste pravile osobne bebama? Sta mi sve treba od dokumenata?
Slika i tvoja osobna😝
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
I oib, ponesi rodni list
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sta to treba napravit? Tj jel moraju bebe imat osobnu? Kad zapravo djeca moraju to izvadit?
3/2024 💙
Ja ću napraviti iako mislim da to treba samo za BiH i Srbiju.
Za EU ne gledaju ništa.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore