Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy1304

Broj poruka: 266

Prijavi adminu

Suncekoo

Ivy1304

Lucy08

Ivy1304

Ja sam radila danas sa digitalnim ispao mi je -, a onaj isto od clearblue normlani pokazao lagani plus, nije mi jasno bas., od simptoma samo lagana bol kao da cu dobiti par puta u danu.
    Najbolje sutra uradi betu i bit ces sigurna jesi li trudna ili ne. Sretno 🤞
    Sutra tesko, radim do 16. Mozda u utorak.
    Samo nadam se da ne moze bit basno lazno pozitivan
    Jesi radila prvim jutarnjim urinom? Digitalni bi onda trebao pokazati tjedne

Sa prvim jutarnjim sam oba puta da, jucer ovaj 
    https://postimg.cc/t7yNCyJ6 bolje se vidi u zivo plusic.
    I danas digitalni minus.
    Procitala negdje da je ovaj prvi osjetljiviji nego digitalni, ne znam

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• Ivy1304

Prijavi adminu

Suncekoo

Ja uvijek kupim ona Clearblue 6 dana ranije, on je navodno najosjetljiviji i taj stvarno pokaze i par dana prije pa mozda da uzmes taj

Ste pogledali ovu sliku sto sam poslala?
    Pricekat cu jos par dana.

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• Luce88

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Ivy1304

Suncekoo

Ja uvijek kupim ona Clearblue 6 dana ranije, on je navodno najosjetljiviji i taj stvarno pokaze i par dana prije pa mozda da uzmes taj

Ja sam pogledala i ja iskreno ne vidim plus, ali je rano još pa je najbolje možda kroz koji dan, tad će biti najpouzdanije. Držim fige 😊
    Ja sam radila baš jako kasno test pa nemam iskustva kak se prikazuje kad se radi ranije. Meni je taj drugi plus bio tamniji od ovog prvog i doslovno je odmah se pokazao, a digitalni mi je pokazao 3+

• Luce88

Prijavi adminu

PBTAB

Donna2022

Cure koliko ste aktivne odnosno da li odmarate ili se ponasate kao prije trudnoce? Naravno mislim na cure kojima nije propisano mirovanje. Ja vidim da sam nakon missed ab puno vise u panici, prvu trudnocu sam se ponasala skroz normalno, na kraju krajeva to mi je i gin savjetovao. Jucer sam bila cijeli dan na nekom izletu, bilo je toplo, dosta se hodalo i sad sam ja paranoicna da li sam se preforsirala🤪 lakse je biti statican po zimi🤪
    Opet, bebica je dobro zasticena u maternici i ne bi joj trebalo smetati hodanje ali eto, panika je tu🤪
    Ponašam se kao i prije trudnoce, pa tko bi mi doma sve napravio da odmaram, ocistio, popeglao, skuhao itd da se pita mog muža zivjeli bi ko prasci jer njemu je sve super 😂
    Nastavila sam raditi, pokusavam smanjiti stres ali ne ide. Jedino ne pijem alkohol vise i izbacila sam neke namirnice koje nisu dobre za plod, ostalo sve normalno jer je bolje za psihu 🙂

Koje namirnice si izbacila? Ja za sad tunu (sushi ionako ne jedem), kaj bi još trebala?

• Ivy1304

Prijavi adminu

Luce88

Ivy1304

Suncekoo

Ja sam pogledala i ja iskreno ne vidim plus, ali je rano još pa je najbolje možda kroz koji dan, tad će biti najpouzdanije. Držim fige 😊
    Ja sam radila baš jako kasno test pa nemam iskustva kak se prikazuje kad se radi ranije. Meni je taj drugi plus bio tamniji od ovog prvog i doslovno je odmah se pokazao, a digitalni mi je pokazao 3+

Ne znam kako ne vidite 😄, al dobro. U zivo se jos bolje vidi.
    Napravot cu za.par dana pa sta bude.
    Hvaalaa

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Luce88

PBTAB

Donna2022

Cure koliko ste aktivne odnosno da li odmarate ili se ponasate kao prije trudnoce? Naravno mislim na cure kojima nije propisano mirovanje. Ja vidim da sam nakon missed ab puno vise u panici, prvu trudnocu sam se ponasala skroz normalno, na kraju krajeva to mi je i gin savjetovao. Jucer sam bila cijeli dan na nekom izletu, bilo je toplo, dosta se hodalo i sad sam ja paranoicna da li sam se preforsirala🤪 lakse je biti statican po zimi🤪
    Opet, bebica je dobro zasticena u maternici i ne bi joj trebalo smetati hodanje ali eto, panika je tu🤪
    Ponašam se kao i prije trudnoce, pa tko bi mi doma sve napravio da odmaram, ocistio, popeglao, skuhao itd da se pita mog muža zivjeli bi ko prasci jer njemu je sve super 😂
    Nastavila sam raditi, pokusavam smanjiti stres ali ne ide. Jedino ne pijem alkohol vise i izbacila sam neke namirnice koje nisu dobre za plod, ostalo sve normalno jer je bolje za psihu 🙂
    Koje namirnice si izbacila? Ja za sad tunu (sushi ionako ne jedem), kaj bi još trebala?

Izbacila sam tunu, suhomesnate proizvode i svjeze sireve. Sve ostalo jedem normalno. I pijem samo novalac, nikakve dodatne vitamine jer nisam u deficitu pa nije ni dobro organizam pretrpavati 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Luce88

Prijavi adminu

PBTAB

Luce88

PBTAB

Donna2022

Izbacila sam tunu, suhomesnate proizvode i svjeze sireve. Sve ostalo jedem normalno. I pijem samo novalac, nikakve dodatne vitamine jer nisam u deficitu pa nije ni dobro organizam pretrpavati 🙂

A ja baš naručila od dečka da mi pršut kupi 🙈🙈
    Ja isto pijem samo prenatalne (Almageu) i rekla mi je ginicka da mi ne treba ništa dodatno uz to, odnosno da ne trebam još i folnu, da je ima dovoljno u ovim kapsulama. Ali morat cu se potruditi malo sa zdravijom prehranom i prestat jest slatko o kom sam ovisna 🙈

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Luce88

PBTAB

Luce88

PBTAB

Donna2022

A ja baš naručila od dečka da mi pršut kupi 🙈🙈
    Ja isto pijem samo prenatalne (Almageu) i rekla mi je ginicka da mi ne treba ništa dodatno uz to, odnosno da ne trebam još i folnu, da je ima dovoljno u ovim kapsulama. Ali morat cu se potruditi malo sa zdravijom prehranom i prestat jest slatko o kom sam ovisna 🙈

Mislim mozes ti to jesti ali ja ne jedem ni domace sto moji prave jer nikad se ne zna, kakve sam srece natovarit cu neku bakteriju, i jos je ljeto, vrucine, i savjetuju to ne jesti. Jedem pilecu salamu dva puta tjedno jer ju volim ali smanjila sam i to. I da, paštete sam izbacila jer isto nisu dobre za plod. Jedem samo ono sto skuham doma i puno voća i prehrana mi je oduvijek bila zdrava tako da tu nemam problem.

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Anica88

Broj poruka: 578

Prijavi adminu

Ivy1304

Suncekoo

Ivy1304

Lucy08

Ivy1304

Ja sam radila danas sa digitalnim ispao mi je -, a onaj isto od clearblue normlani pokazao lagani plus, nije mi jasno bas., od simptoma samo lagana bol kao da cu dobiti par puta u danu.
    https://postimg.cc/t7yNCyJ6

Ivy1304

Suncekoo

Ivy1304

Lucy08

Ivy1304

https://postimg.cc/t7yNCyJ6 bolje se vidi u zivo plusic.
    I danas digitalni minus.
    bolje se vidi u zivo plusic.
    I danas digitalni minus.

Bok Ivy :) koliko ti kasni menstruacija? Ja sam radila test dan prije nego sam je trebala dobiti s nekim jeftinim testom i pojavila se svjetla crtica. Dva dana kasnije je bila malo tamnija, ali i dalje svjetlija od kontrolne

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33

• Anchiii97

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

Ženice meni je sledeća kontrola 7 avgusta, sad sam 8+4 ali ja stvarno nemam nikakvih siptoma čak me ni grudi više ne bole osim sto su eto velike… Ja ne znam trebam li da se brinem ili ne… stvarno nemam nikakve bolove/grčeve ili iscjedak… samo sto me brine sto nemam nikakav siptom… a kako sam već imala dva spontana u 9/10 nedelji svašta mi prolazi kroz glavu… 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.