Da,da..odmah su mi rekli da sam ja tu dokle god je on, tako da to uopce nije upitno i to je super...
Danas sam dobila svoje otpusno pismo i dalje se vodim kao pratnja.
Ma da i meni je to za kolostrum bilo logično da je ok, ali evo oni su tako odlučili!
Ja se od jučer tipa izdojim 30 do 40 ml svaka 3 sata, uz pauzu od ponoci do pola 6 (ali da svjesna sam sa je to preveliki razmak pa svakako planiram ubaciti od danas) a njemu treba samo 5....i danas mi sestra veli da višak bacaju 🙈😱🙈😱🙈😱🙈😱 ok..reko nadam se da ostavite barem za obrok dva unaprijed ako se iz bilo kojeg razloga ne izdojim.
On je sad na 5 ml, ali mi je doktor rekao da kad krene da ce to dosta brzo napredovati s kolicinom tako da se nadam da cu biti spremna....za sad stvarno mlijeko krasno ide...sreca imam el.izdajalicu pa lijepo s njom baratam...
Netko je pitao kako se psihički osjećam...
Dobar je komentar da iako očekuješ ipak te zadesi... Meni baš fali tih par tjedana, kao da mi ih je netko naglo oduzeo.
No ja sam i inače psihički dosta stabilna, zapravo mogu jako blokirati emocije što sam i sad dosta učinila pa se nekim djelujem kao da sam lišena emocija 🙈 jer ja dođem do njega pogledam ga na minutu i odem... Ionako nista posebno ne mogu...smatram da je sad svima bolje da imaju stabilnu mamu na odjelu, nego nestabilnu koja s time samo otežava i sebi i svima okolo. Sestre su isto svakakve...kod jedne mozes slikati druga nesmije vidjeti mobitel ni blizu inkubatora vec dobivas lekciju i tako...treba znati balansirati to sve...
No, evo meni je najbitnije da bude s njim sve ok, a vjerujem da će me prave emocije kad tad oprati - vjerojatno kad dođemo doma.
P.s. ja ću svoj potpis obrisati, čisto iz razloga da podaci baš ne ostanu trajno na izvolte...nismo ni svjesni koliko podataka tu ostavimo i napišemo u tih par mjeseci 🙃🙈🙃🤭
Napokon doma..
Beba ima 2377g što odgovara 33+6 😏 glavom je i dalje dolje, sve je oke što se tiče posteljice. Uzeo mi je bris, pregledao me dolje i piše 1čl, zatvoreno.
Dobila sam 1.5kg, što je ukupno 10.5kg.. Ali, dobila sam uputnice za ponoviti OGTT i moram napraviti GUK profil iz razloga što imam povišene ketone u urinu pa da se vidi razlog tome.. Pričala sam s njim i kaže da je moguće zbog moje "dijete" jer mi me pašu ugljikohidrati zbog štitnjače pa ih logično niti ne unosim dovoljno..
Ako je netko bio u istoj situaciji, molim savjet što da prvo izvadim, OGTT ili GUK? Ili je svejedno?
Sunašce tvoj malac lijepo napreduje i čestitam na super pregledu 😊💙

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Luck čestitam na dobrom pregledu🥳 Moj meni nikad ne kaže kilažu dok ja ne pitam 😑
EvaKb znači to mi nije ni palo na pamet da bi muž mogao zaboraviti doma.🤔 S obzirom na to da nemam mjesta za dodatne stvari, budem u auto stavila sve što mi treba on ponijeti 😬
Sunašce83 čestitke za odličan pregled 🥳
Maya34 žao mi je što sad morš opet na te sve pretrage, nadam se da će biti dobri nalazi. 🤞 Znam da se inače prvo radi ogtt pa guk profili ako ogtt nije dobar ali ne znam kak to ide kad odmah moraš oboje. 🤔

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Lidera jos ima sansu, dok god je u mene na zalihi. Slagat cu na gusce, praksa cini majstora 😁
Supeeeer za pregeldeee 😍
I kod as sve super. Bebo i dalje glavom dolje, u mjerama, cak mozda koji dan preko, ima oko 1740g.
Ja zatvorena, cerviks dug i zabetoniran. 😁😖
Od pretraga je rekao samo bris na bakteriju u 35tt i to je to. Ne moram ponavljat iAT obzirm da sam negativna na prvom, a poz.krvna grupa.
Amelie ne bi volila drip, zadnji pit su bebi otkucqji poludili od dripa. Meni je hematologica isto rekla, mozda smo kod iste 😁😀 Gdje ces ti roditi?
Sluzni mi je u prvoj T ispao nakon sto su krenili zesci trudovi. Puko vodenjak, ispo sluzni i ja na sve 4 u kupaonici ispunjavam papire za Anu Rukavinu i cekam muza da se probudi, jer sta cemo ici dok kao nije gusto, neka se naspava 😁
Dosla opet rano, tek 3-4 prsta otvorena 😂

Cestitam svima na lijepim pregledima 🤗❤️
Nooha drago mi je da vam dobro ide i da ste uskoro skupa 🥰 Nisam ni ja nikad čula za kolostrum zelene boje, ali zato imamo Arsancres da nas uputi 🤗
Ali zeleno mi bas lose zvuci moram priznati. Moja mala je imala zelenu kakicu na početku dosta dugo, mene je to izluđivalo, a ovdje samo govore da je to sve normalno 😃
Omerta nadam se da će mala uskoro biti bolje ❤️ Ta visoka temperatura i mene bas uznemiri 🥺 Do sad ju je uglavnom imala kad su zubići rasli.
Ja koristim britvicu oduvijek, koza mi dobro podnosi. Pred kraj uz pomoć ogledala sve riješim 😊
Služni čep ne znam ni kako izgleda, meni je to valjda ispalo kad sam već bila u radjaoni 🙂
Tanja i ja sam na Kenduralu, dobro ga podnosim. A krv iz nosa u obje trudnoće, iz desne nosnice uvijek.
Nooha ti si jedna full jaka zena.
Svaka cast na svemu, samo hrabro, svaki ce dan biti sve bolje ❤

Cure evo ja morala ostati u bolnici!!! Užas, nisam stvari spremila, nisam kuću spremila. Maloj rekla evo me do ručka. Ma užas. Uglavnom ostala sam na promatranju koji dan. Ako ne krene porod i ako se ne okrene idem na carski. Joj još sam u šoku!!! Mislila sam ima još vremena. Evo da nema Noohae ja bi bila prva???? Gdje je Coksa?

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Je li nuzno krenuti odmah u bolnicu kad pukne vodenjak?
Da odmah u bolnicu!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
_Katja_tvoja je malo starija od moje. Ja si isto nekad mislim kako ce. A onda znam da ce uzivati sa tatom i da joj nece nista falit. Mozda joj i baka dode :)
Sunnydayu vinogradskoj tata vidi bebu tek kad idete doma, osim ako ide na porod.
Sretno svima na pregledima :)
Hvala ti na odg, bolje da mu to danas ni ne pričam 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji