Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    15. Veljača 2022. 13:45

Lidera jos ima sansu, dok god je u mene na zalihi. Slagat cu na gusce, praksa cini majstora 😁
    Supeeeer za pregeldeee 😍
    I kod as sve super. Bebo i dalje glavom dolje, u mjerama, cak mozda koji dan preko, ima oko 1740g. 
    Ja zatvorena, cerviks dug i zabetoniran. 😁😖
    Od pretraga je rekao samo bris na bakteriju u 35tt i to je to. Ne moram ponavljat iAT obzirm da sam negativna na prvom, a poz.krvna grupa.
    Amelie ne bi volila drip, zadnji pit su bebi otkucqji poludili od dripa. Meni je hematologica isto rekla, mozda smo kod iste 😁😀 Gdje ces ti roditi?
    Sluzni mi je u prvoj T ispao nakon sto su krenili zesci trudovi. Puko vodenjak, ispo sluzni i ja na sve 4 u kupaonici ispunjavam papire za Anu Rukavinu i cekam muza da se probudi, jer sta cemo ici dok kao nije gusto, neka se naspava 😁
    Dosla opet rano, tek 3-4 prsta otvorena 😂

bebo
    15. Veljača 2022. 13:51

*i kod nas

• _Katja_
    15. Veljača 2022. 14:16

Cestitam svima na lijepim pregledima 🤗❤️
    Nooha drago mi je da vam dobro ide i da ste uskoro skupa 🥰 Nisam ni ja nikad čula za kolostrum zelene boje, ali zato imamo Arsancres da nas uputi 🤗
    Ali zeleno mi bas lose zvuci moram priznati. Moja mala je imala zelenu kakicu na početku dosta dugo, mene je to izluđivalo, a ovdje samo govore da je to sve normalno 😃
    Omerta nadam se da će mala uskoro biti bolje ❤️ Ta visoka temperatura i mene bas uznemiri 🥺 Do sad ju je uglavnom imala kad su zubići rasli. 
    Ja koristim britvicu oduvijek, koza mi dobro podnosi. Pred kraj uz pomoć ogledala sve riješim 😊
    Služni čep ne znam ni kako izgleda, meni je to valjda ispalo kad sam već bila u radjaoni 🙂
    Tanja i ja sam na Kenduralu, dobro ga podnosim. A krv iz nosa u obje trudnoće, iz desne nosnice uvijek. 

bebo
    15. Veljača 2022. 14:18

Nooha ti si jedna full jaka zena. 
    Svaka cast na svemu, samo hrabro, svaki ce dan biti sve bolje ❤

• MarijanaMartin
    15. Veljača 2022. 14:44

Cure evo ja morala ostati u bolnici!!! Užas, nisam stvari spremila, nisam kuću spremila. Maloj rekla evo me do ručka. Ma užas. Uglavnom ostala sam na promatranju koji dan. Ako ne krene porod i ako se ne okrene idem na carski. Joj još sam u šoku!!! Mislila sam ima još vremena. Evo da nema Noohae ja bi bila prva???? Gdje je Coksa?

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    15. Veljača 2022. 14:45

antonela98

Je li nuzno krenuti odmah u bolnicu kad pukne vodenjak?

Da odmah u bolnicu!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• sunnyday92
    15. Veljača 2022. 14:57

plavo_nebo

_Katja_tvoja je malo starija od moje. Ja si isto nekad mislim kako ce. A onda znam da ce uzivati sa tatom i da joj nece nista falit. Mozda joj i baka dode :)

Sunnydayu vinogradskoj tata vidi bebu tek kad idete doma, osim ako ide na porod.

Sretno svima na pregledima :)

Hvala ti na odg, bolje da mu to danas ni ne pričam 😂

• Amina3
    15. Veljača 2022. 15:06

Cao jasam Nova 😊,meni je danas 6 Dan od embrijotransfera,transfer je bijo 09.02.22 sa vracenom jednom bebom 🤲,od simptoma nesto bas nemam mnogo jedino Sto osecam zed bas dosta i uvjek mi usta suha,sa prvim pokusajom sam imala jako bolne grudi i osecaj dace svakog trenutka doj men…..I tusam ugledala prvi put srecu na ovom dunjaluku us Allahovu odredbu,zelim svijem da ugledate i vi tu radost 🤲

• MarijanaMartin
    15. Veljača 2022. 15:10

Magy107

MarijanaMartin pa sto je bilo, zašto si morala ostati?

Buco je i dalje poprečno, otvorena sam prst. Strah je doktora da bi mi mogao puknuti vodenjak (jer sam u terminu) i onda ispast pupkovina i dalje valjda smrt ili teške komplikacije. A onda ja pretjerujem,haha Uglavnom, ovdje sam na sigurnome. Ako se išta dogodi, dobro ili loše oni će reagirati. Nije to ništa loše, samo sam ja mislila da imam još jako puno vremena!!! I nedostaje mi moja mala!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Amelie
    15. Veljača 2022. 15:19

antonela98

Je li nuzno krenuti odmah u bolnicu kad pukne vodenjak?

Pa i nije koliko sam čitala i pričala i sa doulama i evo slušala tečajeve online sa zdravstvenim djelatnicima. Vole oni nas požuriti u bolnicu, ali to nužno ne znači da je porod krenuo.. postići ćeš samo to da će te vj staviti u krevet i time sve još više usporiti.. barem se otuširaj doma u miru.. što više kreći pa da se stvari same pokrenu..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.