Nooha bas mi je drago da se sve razvijanu dobrom smjeru i da ces uskoro biti stalno sa malenim.
Lidera meni sve super skine i nije mi koza nadrazena kao sa britvicom i kad rastu me ne svrbi sve kao sa britvicom, ali definitivno treba sloziti gusce od uputa. Prvi put sam slozila po uputama i bio mi je cijeli pod kupaone prekriven u kapljicama, a ja premazana di je trebalo i di nije trebalo i teze je skinuo.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
_Katja_ tvoja je malo starija od moje. Ja si isto nekad mislim kako ce. A onda znam da ce uzivati sa tatom i da joj nece nista falit. Mozda joj i baka dode :)
Sunnyday u vinogradskoj tata vidi bebu tek kad idete doma, osim ako ide na porod.
Sretno svima na pregledima :)
Cure, sretno danas na pregledima! I super vijesti za one koje su vec gotove.
Omerta, sretno s malenom. Nas mali je znao tako kuriti kad je bila upala uha i zadnje adenovirus. Znam kak su te temp iznad 39.5 kad si lud i ne znas sto ces. Nama pomazu i haldni oblozi u kombinaciji s cepicima. Tak smo i sad zadnje kad je imao koronu i 39.8.
Nooha, vijesti zvuce dobro. Nadam se da ce se nastaviti svevtako dobro i da ce brzo proci zutica, pa cete biti zajedno u sobi.
Sluzni cep - ja ga nisam ni skuzila na prvom porodu, mozda je ispao u boksu. Tako da nisam sigurna niti kako izgleda uopce.
Amelie vidim da se i ti pikas… Bas sam jucer pitala hematologa kako s porodom pa mi je rekla da ovisi kako je u kojoj bolnici. Kod njih u Vinogradskoj heparinke vole inicirati 😳😳 Ali da na ovu preventivnu dozu koju ja primam nije 🍌 niti da krene prirodno. Ne bi volila da me induciraju.. Ali sta ce bit, bit ce.. Nadam se samo da su na SD malo opusteniji oko toga, vidit cemo kada krenem u TA.
Ma daj?! Pa luđaci. Pa svuda po netu čitam smjernice da se samo 12h prije mora prestati uzimati heparin. Tako mi je potvrdila i hematologica i isto je rekla da su to slabe doze tak da ja vjerujem da čak i da bude kraći interval da nema neke velike bojazni. Evo iskreno nemam osjećaj da kad se porežem išta više krvarim ili npr kad idem vaditi krv baš teško ide. Tak da eto i jača doza heparina kod mene očito ima smisla jer se počela zgrušavati očito još jače🙈 Kad sam zadnji put rekla svom gin da želim što prirodniji porod on je rekao da to ovisi kako će beba biti okrenuta. Nije spominjao heparin.. ne daj se!;)) Ne moraš ti pristati na drip..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure, pitanjce. Pogotovo za Čoksu koja je već bila u Petrovoj. Jel vi mislite odmah spakirati i odjeću za bebu i za sebe za van ili će vam to prije izlaska netko donijeti?
Termin 26.03.
Stigli mi nalazi krvi, željezo još palo, sad vise nije donja granica, bilo je 8, sad je nakon 3tj 6:( nije pomogao floradix sirup, cikla, morat cu na ferrobel, odmah sad prožvakala jedan. Nadam se da me nece želudac ubijati sad. Hemoglobin je ok, iako vise na donjoj granici ali nije ispod. Držite fige da cu podnijeti taj ferrum. I da btw dal se kojoj desilo krvarenje iz nosa iz cista mira? Skroz malo, nije strašno ali to mi se nije desavalo jos
Ja cesto imam sukrvicu iz nosa, od 25.tt.
Ne znam jesi li cula, ali postoji ti Kendural c koji ide na privatni recept i kosta 130kn. I uz njega se ne mora dodatno kupovat vitamin C jer ga vec ima u sebi.
Meni je zeljezo bilo 8 pa mi je dr.prepisao da ga pijem 2x dnevno. Jos nisam vadila krv pa ne znam kakvo je stanje, ali moram ti rec da sam se preporodila, idem sad u setnju svaki dan po sat vremena a prije nisam mogla ustat iz kreveta danima od malaksalosti, tako da pretpostavljam da se dignulo zeljezo.
On najbrze dize zeljezo od svih preparata na trzistu navodno i najmanje nuspojava ima (ja sam npr dobila meksu stolicu umjesto zastoja). Jedino sto kosta..
Pa si vidi ako ti ovo bude tesko padalo
Ja uzimam globifer forte i odličan je za želudac.. samo mi se čini da nije bas za probavu pa sam sad na Redoviti;) E koliko brzo se ta redovita mora popiti nakon mučkanja jer vidim da se jako zgusne ako malo odstoji..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure, pitanjce. Pogotovo za Čoksu koja je već bila u Petrovoj. Jel vi mislite odmah spakirati i odjeću za bebu i za sebe za van ili će vam to prije izlaska netko donijeti?
E sad, teoretski moze muz donijeti kad dolazi po tebe. Ja sam mislila uzeti sa sobom da ne zavrsim ko frendica koja je sve slozila uredno prije bolnice u vrecicu i pokazala ju muzu da ju uzme kada dolazi po nju. On je uzeo jaje, stvari za malu, a ona je na kraju isla van u prljavim tajicama i spavacici.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Da,da..odmah su mi rekli da sam ja tu dokle god je on, tako da to uopce nije upitno i to je super...
Danas sam dobila svoje otpusno pismo i dalje se vodim kao pratnja.
Ma da i meni je to za kolostrum bilo logično da je ok, ali evo oni su tako odlučili!
Ja se od jučer tipa izdojim 30 do 40 ml svaka 3 sata, uz pauzu od ponoci do pola 6 (ali da svjesna sam sa je to preveliki razmak pa svakako planiram ubaciti od danas) a njemu treba samo 5....i danas mi sestra veli da višak bacaju 🙈😱🙈😱🙈😱🙈😱 ok..reko nadam se da ostavite barem za obrok dva unaprijed ako se iz bilo kojeg razloga ne izdojim.
On je sad na 5 ml, ali mi je doktor rekao da kad krene da ce to dosta brzo napredovati s kolicinom tako da se nadam da cu biti spremna....za sad stvarno mlijeko krasno ide...sreca imam el.izdajalicu pa lijepo s njom baratam...
Netko je pitao kako se psihički osjećam...
Dobar je komentar da iako očekuješ ipak te zadesi... Meni baš fali tih par tjedana, kao da mi ih je netko naglo oduzeo.
No ja sam i inače psihički dosta stabilna, zapravo mogu jako blokirati emocije što sam i sad dosta učinila pa se nekim djelujem kao da sam lišena emocija 🙈 jer ja dođem do njega pogledam ga na minutu i odem... Ionako nista posebno ne mogu...smatram da je sad svima bolje da imaju stabilnu mamu na odjelu, nego nestabilnu koja s time samo otežava i sebi i svima okolo. Sestre su isto svakakve...kod jedne mozes slikati druga nesmije vidjeti mobitel ni blizu inkubatora vec dobivas lekciju i tako...treba znati balansirati to sve...
No, evo meni je najbitnije da bude s njim sve ok, a vjerujem da će me prave emocije kad tad oprati - vjerojatno kad dođemo doma.
P.s. ja ću svoj potpis obrisati, čisto iz razloga da podaci baš ne ostanu trajno na izvolte...nismo ni svjesni koliko podataka tu ostavimo i napišemo u tih par mjeseci 🙃🙈🙃🤭
Napokon doma..
Beba ima 2377g što odgovara 33+6 😏 glavom je i dalje dolje, sve je oke što se tiče posteljice. Uzeo mi je bris, pregledao me dolje i piše 1čl, zatvoreno.
Dobila sam 1.5kg, što je ukupno 10.5kg.. Ali, dobila sam uputnice za ponoviti OGTT i moram napraviti GUK profil iz razloga što imam povišene ketone u urinu pa da se vidi razlog tome.. Pričala sam s njim i kaže da je moguće zbog moje "dijete" jer mi me pašu ugljikohidrati zbog štitnjače pa ih logično niti ne unosim dovoljno..
Ako je netko bio u istoj situaciji, molim savjet što da prvo izvadim, OGTT ili GUK? Ili je svejedno?
Sunašce tvoj malac lijepo napreduje i čestitam na super pregledu 😊💙
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Luck čestitam na dobrom pregledu🥳 Moj meni nikad ne kaže kilažu dok ja ne pitam 😑
EvaKb znači to mi nije ni palo na pamet da bi muž mogao zaboraviti doma.🤔 S obzirom na to da nemam mjesta za dodatne stvari, budem u auto stavila sve što mi treba on ponijeti 😬
Sunašce83 čestitke za odličan pregled 🥳
Maya34 žao mi je što sad morš opet na te sve pretrage, nadam se da će biti dobri nalazi. 🤞 Znam da se inače prvo radi ogtt pa guk profili ako ogtt nije dobar ali ne znam kak to ide kad odmah moraš oboje. 🤔
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji