MarijanaMartin ahahahahahahaa komentar za pupak 😂😂
Dubrovcanka citam dalje da vidim kako je bilo na veceri.. 😁✌
Jutro svima, vidim da nisam jedina sova (budna od 3, skuhala mužu na kavu prije posla i ispratila ga). U 30.sam tjednu pa mi se nekak ove nesanice češće pojavljuju, ali ok, izdržati ćemo. Makar, imam previše vremena za razmišljanje pa mi mozak radi 300 na sat. Primjerice, zna li netko kad tata može vidjeti bebu u Vinogradskoj ako ne bude prisutan na porodu? Jel postoji bilo kakav način uopće ? 🤔 Muž neki dan bio sav u depri, jer jadan nema sreća ni sa ultrazvucima, uvijek čeka negdje ispred...
Btw, vidim da se polaaaako ulazi u 'ozbiljnije' tjedne. Ja sam već počela spremati torbu just in case, lakše mi je kad je to sve organizirano, doduše još za bejbija moram kupiti prve odjevne komade, možda već danas 🥰
Curama 37tt+ koje čekaju da krene, želim da im što prije krene, a ostalima da nam ovi zadnji tjednu prođu što brže 😄
Doti i Posvudusa velikeeee bebe ❤ Polako spremne za vidit svoju mamicu ❤❤
Boobamara obozavam jagode, maline, borovnice.. ❤❤❤❤❤
Dani lijepa su kolica ❤
Omerta drzim fige da curkica sto prije ozdravi ❤🍭
Dobro jutro svimaaaa..
Je nisam neki spavac i ugl.se budim umorna odn ne spavam od 3, 4, 5 neg zujim u krevetu.. 😳😭
Sretno svima na pregledicimaaaa
Coksa… Tvoja sanse krecu od danas.. 😁✌🍭
Jutro cure!
Evo Jona je jucer skinut s kisika, dobro je podnio, još je u inkubatoru jer je dobio žuticu pa se sunča.
Prvi nalazi krvi su dobri...sad će redom i druge nalaze obaviti da se vidi kako stvari stoje.
Počeli ga hraniti na bočicu...iako on još jede 5 do 10 ml po obroku...dakle minimalno...
Moj glavni fokus je na izdajanju. Mlijeko je tek nakon 3 dana krenulo pa ga sad vec ima i previse za njega... (Prsa su mi ogromnaaaa 😱🙈)..
Prva tri dana po par kapi svega i to je kolostrum bio nevjerovatno zelene boje... Cak je i doktor rekao da tako baš jaku zelenu boju nije vidio 🙈 pa je jedan dan odlucio da mu ipak to ne daju...no onda se lagano očistilo...evo ako se kojoj desi da zna da je i to moguće!
Ja sam se u potpunosti oporavila...krvarenje minimalno...pripisujem to tome što su ručno čistili maternicu radi urasle posteljice pa ipak izvukli odmah većinu toga van što bi se inače cjedilo.
Dobila sam svoju sobu da imam mir... Mama radi u bolnici pa ju naravno puste da dolazi k meni...
Tako da evo sve u svemu nije loše...sad samo čekamo malca da stigne k meni...a to ce vjerojatno trebati jos koji dan jer mi je rekla sestra da iza inkubatora ide u topli krevetac...tamo ću ga ja hraniti...pa onda u sobu...
Čini mi se da oni tu dosta opreznije pristupaju...no evo ne bunim se...ako ništa drugo barem sam se ja u potpunosti oporavila i mogu reci naspavala...jer se izdajam u pol 12 i onda tek u pola 6 ujutro...pa se između fino naspava...
Vidim i dalje sve u komadu ... 🙈
Jutro cure 💞
Sretno nam svima danas 🤞 mi smo u 9
Nooha drago mi je da se dobro oporavljate i da ste uskoro zajedno ❤️
31👩❤️💋👨38
Lidera cure koje imaju iskustva.. Kako vi to izvedete? Ja sam to naprqvika u omjerima, cini mi se prerijetko. Ipak, namaza sjedeci na wcu da se ne cijedi po podu. To se zasusilo, to ok? I kako pazuhe? Ja sam ih namayzala i spustila ruke 🙈🙈
Jutro🌸
Nooha bas sam usla da vidim jesi pisala kako ste. Drago mi je da je malac skinut sa kisika i da je sve ok. Samo tako nastavite. Uskoro je s tobom ❤️
Bebo ja sam isto kupila lidera prah i nisam zadovoljna. Previse prtljanja mi je to pa dok nanosis curi. Ja sam noge u kadi. I nisam prezadovoljna. Skinulo je al ja sam se nadala da nece to tako brzo sad opet izrasti kad ono sipak.
Pazuh sam namazala i drzala ruku 5 min u zrAku pa mi je skoro utrnula. S tim da ispod jednog pazuha sam imala reakciju ispod drugog ne.
Sve u svemu dok to zamutis stavis drzis to 5min i skines obrijem se britvicom 100x tak da meni je lidera 👎
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Maya34 - 15.02
Luck - 15.02
Sunašce83 - 15.02
Tonka341 - 15.02
Bebo - 15.02
Arsancres - 16.02
Elle - 17.02
Dubrovčanka - 17.02
Fastazia - 18.02
_Katja_ - 21.02
Nooha - 21.02