Doti čestitam na super pregledu i velikoj bebici 😊 Ne kužim baš zašto toliko drame oko bebine težine, ali dobro 😏
Posvudusa tebi također čestitam na velikoj curki, ali ne i na njenom položaju 🙈🤭
Dani baš su lijepa, a najbitnije da si ti sretna s njima 😊
Arwen velika cura 😊❤️ Baš vrijeme leti.. sve mi čudno reći da mi je termin za mjesec dana 🙈
-
Sretno na pregledima sutra! Sjećam se da nas ima dosta, ali bome tko sve nisam zapamtila 🙄
I 🤞 da ne nastavimo niz s okretanjem na zadak 😁

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ja imam problemčić, koji bi mogao prerasti u problemčinu. Ako netko ima bilo kakav savjet, pomažiteeee. Naime, ja sam sezonski alergičar i to teški. Počinje pomalo sezona peludi čempresa i već pomalo vidim smetnje u vidu svraba grla, očiju i ušiju i lagano začepljen nos. Međutim, to je tek početak. Ako ne koristim antihistamike (koje svake godine krenem uzimati bar 15,20 dana prije pojave simptoma) onda me očekuje nedostatak zraka, zatvaranje nosa i grla i gušenje. U trudnoći naravno ništa od svojih standardnih lijekova ne smijem piti. Najgore razdoblje mi sad slijedi… Od sredine veljače do sredine travnja. Znači dobra 2 mjeseca. Danas ću zvati dr. opće prakse da vidim može li mi išta propisati. Jasno mi je da bi trebala što manje izlaziti iz kuće i izlagati se peludi, ali eto ja i ne izlazim zbog ovakve trudnoće nigdje još od rujna. A vjerujte da mi je dovoljno otvoriti vrata ili osušiti robu na zraku, toliko mi je dovoljno doticaja s peludi da me satere. Čitala sam da u trudnoći alergija nestane ili se smanji, pa sam ja nadobudno odlučila ne brinuti se 🤦♀️Baš sam se veselila sad nekim šetnjama s mužem kad dođe s broda, ali izgleda da nemam sreće nikako. Ako znate nešto što smijem koristiti ili imate neki savjet, pucajte!!
Suosjećam vezano za alergiju.. Ja sam alergična na pelud od malena, ali to inače nebi kretalo prije nekog 5.mj. Naravno unazad nekoliko godina sve ranije jer ovo vrijeme više nema veze sa kalendarom. Plus unazad 10 godina i na ambroziju u 8,9mj. Dragi bude alergičan do granice sa astmom pa onda koristi pumpicu.. Neki dan sam se čudila kad je rekao da je već počeo osjećati tegobe.. Ja reko pa kud tako rano, onda je i meni krenuo svrbež grla, ušiju.. Na kraju pogledala peludnu prognozu, razina preko 6.pa reko užas, zar već?? I grlo me peče, al ne znam jel i to od alergije ili ipak nešto drugo. Uglavnom baš neugodno. Iako nije mi nikad bilo ko tebi.. Tako da ne znam što bi ti savjetovala. Što kažu doktori??

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta zašto ti ne spavaš? ☺️ Ja sam se probudila gladna i sad ne mogu nastaviti, u hotelu smo pa razmišljam još četiri sata i otvara se restoran 😆
Coksa kako lijepo izgledaš, 40. tjedan, wow 🥰 Držim fige da se uskoro pokrene i da sve dobro prodje 🤗
I ostalim curama u terminu naravno ❤️
Arsancres se ne javlja danas ako sam dobro skuzila 🤔 Možda je preduhitrila Coksu 🤭
Nooha javi nam kako ste ti i beba ako nas stigneš citati ❤️
Posvudusa nadam se da će biti sve u redu sa štitnjačom, vidjet ćeš nakon poroda, bas te plaše s prognozama, a možda se vrati sve normalno kad se vratiš u svoje prvo stanje 😊
Arwen i mene brine kako preživjeti par dana bez djeteta kada odem roditi… 😕 Puno vise razmišljam o tome nego o porodu, nekako se to nametnulo kao veća briga. Mala mi je jako vezana uz mene, bojim se da će biti drama 😢 Koliko je staro tvoje dijete?
Omerta vidim da je tvojoj maloj danas dvije, sretan rodjendan maloj princezi, sve najbolje 🥳😍
Mlađa, slavljenica je pod temperaturom od subote pa dežuram. Taman za ročkas popodne zakurila i evo tako već treći dan. Išle smo kod ped na pregled jer je počela i malo kašljucati. Dr kaže grlo malo crveno., znači neka upalica. Vadila krv, crp 21.3. Ostatak krvne slike ne pokazuje ništa konkretno, leukociti miruju. Znam da se kod infekcija pošemere limfociti i neutrofili ovisno da li je virusna ili bakterijska, a kod nas za sad ništa (ne znam jesmo prerano vadili krv). Pa nam nije još dala nikakav antibiotik nego da pratimo situaciju u sljedeća dva dana. Njoj temp ide preko 39, al se ok skine sa Lupocetom. Ne jede baš ko inače, očito ju boli grlo.. "Ponadala" sam se da je u pitanju možda ona trodnevna groznica koja završi sa osipom, s obzirom na visoku temp bez drugih simptoma, ali sad uz ovo upaljeno grlo nisam baš sigurna. Ugl, nije nam zabavno, ali bar nam je ped blizu ako se nešto pogorša ili ne bude išlo na bolje danas, sutra.
...
Vidim puno velikih bebica i još se neke posjele na zadak.. Moja prva je isto tako sa neka 34 tjedna, al se u međuvremenu okrenula. Držim fige i vama! 🤞🤞🤞
Opet sam pomislila da nam je Čoksa rodila.. Bude to kroz par dana.. I ja sam imala koji dan dva prije poroda te neke kontrakcije gdje sam mislila to je to na kraju stalo.. Ali očito se nešto dešavalo jer sam na termin na pregledu bila 4 cm otvorena.. Rodila sljedeći dan.

Cure koje trebate roditi u 4. mjesec, šta planirate obući bebi za izlazak iz rodilišta? Ja sam iz Splita i nisam ni sama pametna šta da kupim za izlazak iz rodilišta kad se nikad ne zna kakvo će biti vrijeme 🤔
A u Splitu će sigurno biti toplije nego u Zg. Ja ću pratiti prognozu jer na kalendar se baš više ne možemo osloniti, ko zna kakvo će vrijeme biti.. Mislim da nam medo odjelce neće trebati.. Pa možda na body dugih rukava aventualno još neka vestica i po potrebi dekica..
Vi koje imate doma djecu, kako preživjeti tih par dana bez djeteta? 🙂 Samoj sam sebi smiješna, ali baš me panika ulovila kako ću ja to… Do sad se nismo previše, skoro uopće, odvajali. :/
I svakako, sretno Valentinovo ♥️😁

Jutro cure :)
Sretno nam svima na danasnjim pregledima 🤗. Ima nas puno...
Mene nocas bas neka nesanica ulovila. Fino sam zaspala i od kad se mali probudio za sisanje nikako ponovno zaspat i namjestit se..,noge me bole uzasno, svaki cas neke nove tegobe sad pred kraj😅.
Arwen ni ja ne znam kako cu bez malog kad budem morala ostat u bolnici. Mislim da nam je svima slicno s tako malom djecom, meni je jos dodatni problem to uspavljivanje dojenjem...
Nooha kako ste ti i bebica?

Ante 💙 Maro 💙
Kasno palim... Vikend je bio 😁✌ Spavala sam cijeli vikend, nista od planiranog napravila 😭🙈
Ok, shoppingirala malo... više. 🙈🙈🙈🙈🍭
Dubrovcanka.. Aha, ako ne miriše, moguce do praska onda.. 😁🍭
Sunasce luster na glavu?!?!?!? O, bogo, dobro da nije na trbuh, fuckas glavu 🙈😜🐣 Kvalitetan neki luster...
EvaKB umiiirem 😂😂😂😂😂😂😂 I ja bi sladoled 😍
Tejuska, MarijanaMartin sta ima ljepse od mirisa bebice ❤❤
MarijanaMartin, nadam se da se Buco okrenuooooo ❤
Citam dalje zaostatke...

Omerta sretan rođendan malenoj 🍭🥳 Nadam se da će brzo prizdravit 💪 Što se tiče alergija, doktorica mi kaže držat se kuće, vani nosit masku, inhalirat se i ispirat nosnice fiziološkom. Pao mi je mrak na oči jer kad se meni nosnice i grlo stisnu, nema te tekućine koja tuda može proć. Tako neko blago liječenje meni apsolutno ništa ne pomaže. Iskreno se nadam da će me barem zaobići neki teži simptomi, samo da mogu koliko toliko normalno disat 😨
Mene su sinoć dugo držale kao neke bh kontrakcije. Nije bilo bolno, ali neugodno jako. Malo sam se prepala jer obično prestane samo od sebe nakon minutu, dvije. Ovo je baš potrajalo. Nije pomogao ni topli tuš, mijenjanje položaja i šetanje po kući, nalijevanje vodom... Trbuh mi je bio kao kamen, imala sam osjećaj da će se raspuknut. Na kraju sam uzela duplo magnezija i normabel jer mi je dr. rekao da to popijem ako ne budem mogla zaustaviti te kontrakcije. Onda me normabel očito zašarafio, pa sam zaspala. Valjda je nekad u snu i trbuh omekšao jer mi se čini da je sad ok.
Ima li novosti kod naše Čokse? 🥰
Nooha nadam se da ste ti i maleni dobro i da ćeš nam se javiti kad budeš mogla 🙂
Nisam popratila tko danas ima preglede, ali želim sreću svima 🤞

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dubrovcanka krevetac je preeeeeeeee 😍
Boombamara ne treba klincima debeli madrac! Jedino ako ti nije radi visine ili nesto tehmicke prirode 😜
A
Amelie ahahaa stroge upute! Podrzavam! A za koronu drzim fige.. ❤ Zaosta ju je tesko izbjec vise...😒
Kriss lijepa uspomena ❤
Posvudusa mislim da si ti pisala da imas pomoc od tate. Koja sreća, ja bas ne volim ganjat majstore... To traje vjecnost!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji