Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nooha
    08. Veljača 2022. 14:50

Mora da je do vremena 🙈 danas sve bebe nešto mirne...
    Dakle kod mene ista stvar ... Cijelu noć mir što je super jer sam se divno naspavala.
    Probudim se ujutro, ništa, popijem kavu tek toliko i dalje ništa...razgovaram sat vremena na telefon ništa, onda odlučim da uzmem par kockica čokolade...i da nakon nekog vremena evo par udaraca...čak ih i snimim da sama sebe uvjerim 🤣 i sad dalje opet skoro ništa...
    Mora da je takav dan 🤔🙈
    Popodne svakako planiram izvuči watcher čisto da malo provjerimo otkucaje kad je vec tako kako je, a imam ga doma.
    Dubrovčanka sretno na pregledu... Bolje da si išla barem ćeš biti mirnija...
    Coksa, čitam tvoje postove o seksu i svaki put si mislim...dobro pa kako 🤣🤣🤣🤣
    Svaka čast, treba u tvom stanju i još pored dvoje male djece naći vremena 🙈🤣🙈🤣🤣
    Mi smo već zaboravili što je to 🙈 i još kad dodam 6 tjedana iza poroda... Bolje da niti ne razmišljam 😂🙈🤣

Maya34
    08. Veljača 2022. 14:52

Dubrovcanka proradila linolada 🤭 Rekla je meni moja mama "budi sretna dok te lupa i dok te bolucka stalno nešto, falit će ti to". I bome je tako 🙈

Coksa ti si kraljica i amen 🤣🤣🤣 ja se uvijek sjetim jedne od naših cura kada je tu napisala da ne zna kud bi sa sobom na krevetu , a kamoli još i s mužem 🤣🤣

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• katsy
    08. Veljača 2022. 14:54

CoKSa

Evo kompletica za izlazak
    https://ibb.co/x7r2jpq

Jel na taj kompletic budes jos nesto joj obukla? Tipa nesto toplo ili samo ide u deku jos..?
    Bodi s imenom je predobar, prava uspomena ce bit :)

CoKSa
    08. Veljača 2022. 15:01

katsy

CoKSa

Evo kompletica za izlazak
    https://ibb.co/x7r2jpq

Jel na taj kompletic budes jos nesto joj obukla? Tipa nesto toplo ili samo ide u deku jos..?
    Bodi s imenom je predobar, prava uspomena ce bit :)

Imat ce gore vesticu, u jaju deku do auta, kasnije cu ju otkriti, jer ce mm parkirat ispred, tik prije nego izademo ce ugasit auto pa ce biti ugodno toplo.

elle 🙋‍♀️
    08. Veljača 2022. 15:11

Dubrovčanka

Evo me curke. Bogu hvala sve ok. Ctg odličan. Protoci odlični. Aliiiiii cura na zadak 🤣🤣🤣🤣. MarijanaMartin gdje si prijateljice po zadaku🤣.Coksa šalji one vježbe. Ima da dubim od jutra do sutra na glavi😝

Odličnooo da je curka dobro a mama nek dubi na glavi onda😁

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Nooha
    08. Veljača 2022. 15:14

Dubrovčanka

Evo me curke. Bogu hvala sve ok. Ctg odličan. Protoci odlični. Aliiiiii cura na zadak 🤣🤣🤣🤣. MarijanaMartin gdje si prijateljice po zadaku🤣.Coksa šalji one vježbe. Ima da dubim od jutra do sutra na glavi😝

Super za dobar pregled ❤️❤️❤️❤️
    A zadak??? Jel tako bila od početka ili se curka okreće 🙈🙈🙈

Amelie
    08. Veljača 2022. 15:34

Nooha

Mora da je do vremena 🙈 danas sve bebe nešto mirne…
    Dakle kod mene ista stvar … Cijelu noć mir što je super jer sam se divno naspavala.
    Probudim se ujutro, ništa, popijem kavu tek toliko i dalje ništa…razgovaram sat vremena na telefon ništa, onda odlučim da uzmem par kockica čokolade…i da nakon nekog vremena evo par udaraca…čak ih i snimim da sama sebe uvjerim 🤣 i sad dalje opet skoro ništa…
    Mora da je takav dan 🤔🙈
    Popodne svakako planiram izvuči watcher čisto da malo provjerimo otkucaje kad je vec tako kako je, a imam ga doma.
    Dubrovčanka sretno na pregledu… Bolje da si išla barem ćeš biti mirnija…
    Coksa, čitam tvoje postove o seksu i svaki put si mislim…dobro pa kako 🤣🤣🤣🤣
    Svaka čast, treba u tvom stanju i još pored dvoje male djece naći vremena 🙈🤣🙈🤣🤣
    Mi smo već zaboravili što je to 🙈 i još kad dodam 6 tjedana iza poroda… Bolje da niti ne razmišljam 😂🙈🤣

Haha bas tako.. ja si računam prvi seks oko 1.7. 😂😂 Baš mi je libido skroz pao u trudnoći.. još sad kad me stavio dr na mirovanje ne pada mi napamet.. jadan muž.. a sto cu mu ja😆🙃

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Veljača 2022. 15:36

Dubrovčanka

Zadnja dva mjeseca na glavi🤣E sad na zadak🙈

E to je mustra mala!:)) Aj nadam se da će se opet okrenuti.. ništa.. moraš dubiti😆🤭🤭

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

anchika
    08. Veljača 2022. 15:47

Dubrovcankadrago mi je da je sve ok, stvarno je mustra mala! 😀
    Coksa svaka cast, kod mene je libido nepoznanica trenutno.

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Veljača 2022. 15:53

Hej hej! 🌸
    Dubrovcanka sva sreca da je curka super, ali zadak 🙈🙈🙈🙈 jao to mi je nocna mora...moja je od pocetka glavom dolje neka i ostane. Nis sad vjezbahaj dubi na glavi sreca je imas jos fore 😉
    Mislim da nitko vise ne porada bebe na zadak. To je po defoltu carski...pitam se kak su prije nase bake kad su jos doma radale 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI