Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    01. Veljača 2022. 16:01

Jooj coksa drzim ti fige da te ovo brzo i sto blaze prode.🤞🍀 Ipak si u terminu i biti ce sve ok. Al kud bas sad..bemti 🙈

LucK
    01. Veljača 2022. 16:07

CoKSa

Da i tu natipkam. Nocas me bas strgalo u jednom momentu, jutros napravila brzi test i pozitivan. Sutra sam narucena na pcr oko 7, a u pola 10 na covid odjel u petrovu.
    Nadam se da me nece hospitalizirat.
    Ovako sam ok, grlo me boli i glava, tu i tam se zakasaljem, temp.vise nemam.
    Kosti me isto bole, ali to pripisujem pola trudnoci pola covid.
    Lezim, pijem cajeve, cuclam pastile, med.
    Klinci ce veceras kod mojih
    Necu ih ni prijavljivat za izolaciju da mi ne spice 20 dana. Oni nemaju nikakve simptome za sad.

Drži se i ozdravi brzo ❤️🤞
    Ostalim curama koje s bore s nečim isto želim ❤️🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    01. Veljača 2022. 16:16

MarijanaMartin

Tejuska♡

Mezlopoljka dobro nam dosla ♥️

MarijanaMartinHAHHAHAHAHHAda bi rijec rekla😂😂😂neka sam se ja barem nasmijala hahhah
    E i 9.2 je srijeda 😂😂😂 da znas,da si vidis jesi li u utorak 8.2 ili sriieda 9.2 ♥️

Haha pogledat ću još sto puta,haha I budem mužu dala u buduće, on zna čitati,haha

Hahhahaa😂😂samo polako,ako nista navij si neki alarm 😁😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    01. Veljača 2022. 16:16

Demi30 pa kad je tako 😂😂 ja to ne kužim 😖😖
    Coksa koji peh 😶😶 to je valjda ono što bi najviše voljela izbjeći, da tak pred kraj imam pozitivan test ili muž pa da ne može biti pratnja, ali ne možeš znati, uopće nema garancije 😔
    Nadam se da će proći ipak sve okej i da će biti bezbolno za tebe, a i da nećeš roditi baš u tih 10 dana sad izolacije, a još manje da će ti netko praviti problem na porodu ako se i dogodi. 
    ---
    Aj pazite ovo, dočekam jedva 14h da zovem socijalca za recept za taj streptokok, nakon jedno 20,25 pokušaja poziva javi mi se sestra, ali druga smjena i kaže joj oni su bili ujutro danas spletom okolnosti, doktor je imao nešto za obaviti, pa su eto zamijenili smjene, ali sutra ga zovite popodne, ne mogu ja vama ništa sad 😐😐 ja joj kažem pa ono kak da ja sad to znam, nigdje obavijesti, a ona meni a da ste došli tu znali bi. 
    Mislim si Bože dragi. 
    Kad me netko pita zašto vodim trudnoću privatno, evo zašto 💩
    Moj socijalac je stvarno inače super, nije to opaska za njega nego eto tu drugu smjenu, šta se tako ponašaš ko da nema neki pristojan način da mi to isto kažeš 🤷‍♀️

LucK
    01. Veljača 2022. 16:21

Sunašce83

Dobri dan drage mamice
    Bila danas zadnji put prije poroda vadit hormone, a onda pregled kod mog gina. Sve je super, malecki kazu pravi nogometas, protoci odlicni, posteljica super, p.voda top, glavicom dolje kako i treba, ja zatvorena…ma sve super❤. Bolovi od previse drndanja po kuci, treba odmarati ali eto meni nema ki pomoci, a i dragi do kasno radi. Ki ce neg ja cistit, kuhat, prat…💁‍♀️🤷‍♀️.
    Pricate o muskicima i radovima🤣. Moj ni prstom jos ni maknul. Morat cu ja polako pa bude on preuzeo kako je jedna od vas pisala…
    Svasta sam nacitala i ruznog i lijepog😲bas ste se raspisale.
    🤞🙏❤za sve ruzno da se pretvori u lijepo cim prije i da se jako brzo nadu izlazi iz stisnutih situacija🤞🙏❤.
    Coksa🙏❤da bude sve u redu.
    Dubrovcankadrago mi je da je sve super i da je proslo to tockarenje❤.
    Cure cestitam svima na urednim pregledima❤.
    Tejuskamoj sljedeci pregled je 15.2.

Supeeer 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Kriss
    01. Veljača 2022. 17:23

Coksa izdržiiiiii i ozdravi brzoooo! ❤️ Samo da te ne stisne sad kad ne treba🤞
    Ja još moram torbu samo za sebe spakirati, evo danas sam oprala spavaćice. Nek stoji za svaki slučaj 🙈 Mene grlo ubija ali neću se testirati, pa imala sam prije dva mjeseca covid, neda mi se to opet. Tak neću sad nikud, nikome od mojih ništa, pustila sam si mira 

mrzlopoljka
    01. Veljača 2022. 17:23

Vidim da sve raspravljate o muževima, pa evo i moj doprinos. :D Moj muž je odličan, kad treba i kuha, i sprema, i stvarno zna puno toga raditi (struja, štemanje, krečenje... ma čudesa). ALI... pali na guranje. Znači, sto puta ja pitam - jesi ovo, kad ćeš ono, pa daj više.. Sve će odraditi, ali ništa se neće sam sjetiti. Očito je to tako s muškima u većini slučajeva. Ali ajde, obzirom da ima hrpu kvaliteta, ovo guranje nekako preživim. Samo duboko dišem. :D

U vezi covida - mi smo isto pokupili sredinom 1.mj, mali donio iz vrtića. Još uvijek me kašalj muči, ali ajde, drugi simptomi su hvala Bogu prošli. Stvarno me bilo pokosilo, bila i na Zaraznoj dva dana na promatranju. Za ljude koji rade na odjelu - same pohvale. Jako su me ugodno iznenadili. Infrastruktura i uvjeti su jedno, ali ljudi su divni. Ima nade. 

• Kriss
    01. Veljača 2022. 17:26

Eh da, jučer sam predala doznaku za porodiljni, od je počeo 🥳 vuuuhuuuu, sad sam mirna 6 mjeseci, ne moram misliti koji je datum i kad mi radi doktor 😂

• Nooha
    01. Veljača 2022. 18:03

Sunašce super za dobar pregled...
    Sad si mirna, iako vidim da dosta brzo ideš opetna pregled.
    Ja sam za tri tjedna, a doktorica je čak spominjala četiri pa reko ajmo mi ipak za 3 i veli ona može. 🤣

Demi30
    01. Veljača 2022. 18:39

Boobamara neka nam muževa, i ja kažem. Samo neka oni rade 😂
    Sunašce jeeee! Bravo ❤️
    Cure kako stojite s imenom za bebu? Nisam baš popratila onu listu termina u zadnje vrijeme, pa ne nisam skužila koliko imena već imamo.  Je li vam se teško odlučit i dogovoriti s partnerom? 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.