Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrzlopoljka
    01. Veljača 2022. 11:47

MarijanaMartin

Cure kratki update iz Vinogradske: ja sam retardirana,haha Pregled je u utorak, ali 09.02. Neznam da li je to jer sam žensko, trudna ili glupa ali sve ovo ujutro je bilo uzalud!! Dok sam išla na tramvaj po onom zagrebačkom snijegu tješilo me što iArsancres negdje luta po ovoj hladnoći. Nadam se da je tebi bilo uspješnije! Znači, nisam obukla ni štrample, jer kao idem na pregled, tko će to u bolnici navlaćiti. Užas i na kraju sam poljubila vrata!!! Za sada iskustvo: nema trijaže (kao što je npr u Petrovoj) direkt se ide na ginekologiju, dalje nisam stigla,haha Pozitivna stvar u usporedbi sa SD uspon od stanice do bolnice mi se čini kraći i manje strm, pa mi je bilo lakše pješačiti,haha Eto vam moje znanje. Uh ljuta sam na sebe!!!!

Haha, ovo zvuči kao nešto što bi se i meni moglo dogoditi. :) U svakom slučaju, hvala za update. ;) 
    Mene baš zanima koliko dugo se čeka u prosjeku po pregledu, znam da se prije čekalo satima (ja sam u prvoj trudnoći išla u SD i bilo je cca 2-3h, a za Vinogradsku sam znala čuti i po 6-7h). Pa da se znam pripremiti i psihički i logistički.

@LucK & Sunnyday92, hvala na dobrodošlici. ;)

Arsancres
    01. Veljača 2022. 13:32

Ja obavila IAT napokon 😅 imala sam više sreće nego ti MarijanaMartin, al da te utješim tramvaj za nazad sam čekala 41minutu,neki zastoj je bio, a ja sve mislim ajde neću sad ići na drugi tj. neću okolo, doći će garant haha i tak prošla hrpa vremena, na koncu je došao ipak 🙈
    Mene kod mog muža izludi to što nije lijenčina i stvarno nema dvije lijeve, hrpu toga zna i može, mi smo većinu stana sredili sami, ali me izludi što je on pun fiks ideja i započne 10 stvari, dovrši 2, a ovo budr polako, pa lako će, ma to je gotovo itd. Onda ja zamračim kad i kaže nešto tj. da bi nešto radio jer znam da će se to svesti na to da će pola stana raskopati, dovršiti 70%, a ovo čekat bolje dane 🤦‍♀️
    Evo tu kupaonicu, stavljao je sam knauf, strop spuštao, gletao, krečio, sve 5, sve završio, al 3 jebene godine on ne može izrezat 12x18cm te rupe i ubacit ta revizorska vratašca 😅 meni bi bilo lakše da je nesposoban tj. da ne zna niš od tih poslova i okej, nismo svi za sve i znala bi da moramo za sve nekog naći i ok.. Nego on eto tak sto stvari krene i onda uvijek nešto ostane, na koncu stvarno se to završi za jedno popodne, al ne shvaćam taj um da to toliko dugo odugovlačiš 🤦‍♀️ tj. pa kak se tebi da gledat u to više, da ti ne dođe ds to skineš s klinca 🥴
    On je nama u stanu napravio svu novu struju, sve nove instalacije, kablove, sve doslovno, mislim da je potrajalo još jedno mjesec dana da na svim mjestima montira rasvjetu koja je bila kupljena već i sve prekidače 😂😂😂 ja to ne shvaćam evo, da ti se štemat jebene zidove, valjda na svakom zidu imamo po 5 utičnica, sve to izvlačiti, spajati i koješta, zatvarat šliceve, gletat, krečit, ono sve napraviš i to je ogroman posao i onda ostaviš na čeki neku lampu sa 5 šarafa koje treba ušarafit, pa jebem ti kak 🤪🤪

Demi30
    01. Veljača 2022. 13:35

Boobamara

Mrzlopoljka, Welcome ❤️

Ja moram prijaviti da ni moj muz nije "isti kao svi".
    On je bas radoholicar, sve mora biti uredno, spremljeno, napravljeno.Nema nikakvog cekanja, to mora biti gotovo odmah. Prosli mjesec je opiturao cijeli stan od 90m2 i to sam. Popravio je sve sto je bilo za popravit, slozili smo sobu za bebu, ma sve sto je trebalo. I jos svaki dan kao sprema po kuci iako nema sta. Ja se ljutim na njega jer mi krade kucanske poslove, treba ostat nesto i za mene jer ipak ja po cijele dane skoro nista ne radim i to mi bas tesko pada. Inace sam vrlo aktivna, obozavam svoj posao, poslije posla treniram i poslije treninga idemo u setnju,a sada skoro nista od toga.
    Isto kako vama muzevi odu u krajnost sa cekanjem na obavljanje nekih banalnih stvari tako moj dragi ide u drugu krajnost da radi cak ono i sto ne treba, i vjerujte mi podjednako je iritantno 🤣🤣🤣

Ista stvar kod mene 😂 Sve što zamisli napravi odmah, puno toga je sam u stanu osmislio i napravio, a ni kućanski poslovi mu nisu mrski. Ne treba ga molit da skuha, složi, opere.   Što vidi, to i radi.  Ali nekad je naporan baš jer kao što je Lovely rekla... crvi u guzici 😆 Kao da je na baterije nekad, pa me živcira 😆

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    01. Veljača 2022. 13:37

Arsancres bas si me nasmijala 😆

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Kriss
    01. Veljača 2022. 13:48

Hej cure 😉 
    Čestitam svima na pregledima, glavno da je sve dobro! Bravo za dijete kojih se držite! Svaka vam čast, svakoj od nas, svaka ima nešto nažalost! ❤️ 
    Mislim da Magy (nadam se da nisam fulala, isprike ako jesam) veliko ❤️ za bebino odlično srce, jako mi je drago!
    Nooha (nadam se da nisam i tvoj nick fulala, užasno zaboravljam) svaka čast na mirovanju, super na pregledu i da se nisi dodatno otvorila, izdrži još malo! 🤞🍀😘
    Dubrovčanka drago mi je da si bolje i da je iscjedak nestao ❤️ sad ak će ti biti drugi put, znaš od čega je. Tako je evo i meni bilo zadnja dva puta, mislim nije tako jako ali eto.
    Želim vam lijep dan i da uživate i odmarate sve koje morate ❤️ ostale se isto nemojte previše forsati!
    A za muževe, ajme, vidim da ima još ovdje još radoholičara. Vjerujte i to ponekad živcira i iritira više nego da je lijen i neuredan 😂😂😂 moj isto sve mora i odmah, bez odmora, mora se napraviti, uredan je i ništa mu nije teško. Nekad kad se meni neda nešto, najrađe bi ga sterala znate kam 😂😂😂 Nikad zadovoljna 🙈
    Curke u koroni u mislima s vama da brzo bude bolje ❤️
    Mene nešto grlo ubija od nedjelje, baš sam nervozna, krkam se čajem i Isla pastilama, ništa se nisam naspavala ovu noć... Nadam se da će proći brže 

CoKSa
    01. Veljača 2022. 14:03

Da i tu natipkam. Nocas me bas strgalo u jednom momentu, jutros napravila brzi test i pozitivan. Sutra sam narucena na pcr oko 7, a u pola 10 na covid odjel u petrovu. 
    Nadam se da me nece hospitalizirat. 
    Ovako sam ok, grlo me boli i glava, tu i tam se zakasaljem, temp.vise nemam. 
    Kosti me isto bole, ali to pripisujem pola trudnoci pola covid. 
    Lezim, pijem cajeve, cuclam pastile, med. 
    Klinci ce veceras kod mojih
     Necu ih ni prijavljivat za izolaciju da mi ne spice 20 dana. Oni nemaju nikakve simptome za sad.

• Nooha
    01. Veljača 2022. 14:24

CoKSa

Da i tu natipkam. Nocas me bas strgalo u jednom momentu, jutros napravila brzi test i pozitivan. Sutra sam narucena na pcr oko 7, a u pola 10 na covid odjel u petrovu.
    Necu ih ni prijavljivat za izolaciju da mi ne spice 20 dana. Oni nemaju nikakve simptome za sad.

Ajme... Baš te za kraj primilo...mada evo od srca se nadam da izdržiš još sad tih par dana dok ti ne prođe...što bi u svakom slučaju bilo bolje nego da rodiš pozitivna... 🙏

Drži se i javljaj kakva je procedura kad imaš covid i u Peteovoj vodiš situaciju.... Budući da će se to lako i meni desiti...
    Imam osjećaj da ga točno na kraju nikako ne možeš izbjeći...

Tejuska♡
    01. Veljača 2022. 14:53

Mezlopoljka dobro nam dosla ♥️

MarijanaMartin HAHHAHAHAHHA da bi rijec rekla😂😂😂neka sam se ja barem nasmijala hahhah
    E i 9.2 je srijeda 😂😂😂 da znas,da si vidis jesi li u utorak 8.2 ili sriieda 9.2 ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    01. Veljača 2022. 14:54

CoKSa

Ajme Coksa jos i to😔😐nadam se da ce biti sve u redu. Drži mi se ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    01. Veljača 2022. 15:13

Tejuska♡

Mezlopoljka dobro nam dosla ♥️

MarijanaMartinHAHHAHAHAHHAda bi rijec rekla😂😂😂neka sam se ja barem nasmijala hahhah
    E i 9.2 je srijeda 😂😂😂 da znas,da si vidis jesi li u utorak 8.2 ili sriieda 9.2 ♥️

Haha pogledat ću još sto puta,haha I budem mužu dala u buduće, on zna čitati,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.