Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    02. Veljača 2022. 08:50

Jutro i sretno danas na pregledima 💞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Arsancres
    02. Veljača 2022. 09:22

Cure sretno na pregledima ❤️
    Čoksa kako se osjećaš? Ostale curke s koronom? 

Maya34
    02. Veljača 2022. 10:30

Sunašce bravo za malog nogometaša i super pregled 💪❤️
    Magy drago mi je da je sve oke 😊
    Demi drago mi je da si dobro i da si se javila, bilo mi čudno što te nema pa te morala prozvat 😁
    Coksa sretno u Petrovoj i nadam se da si bez nekih posebnih simptoma 🤞💓
    I da, dobro nam došla nova cura (opet zaboravila ime 🙄) 
    I sretno danas na pregledima 🤞❤️
    -
    Mene je jutros malac baš prepao 😒 Osjetila sam kroz san da se tresem, a ono se on trese/vibrira pa i moj cijeli trbuh. Jel se još nekome to dogodilo? Pretpostavljam da je sanjao nešto 🤷🏻‍♀️ i sada ga lagano osjetim da se pomiče tj. namješta 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• _Katja_
    02. Veljača 2022. 11:20

Sretno danas na pregledima 🤗
    Coksa zao mi je zbog korone, kud bas sad 😬 Nadam se da će proći s blažim simptomima i sto prije. Neka nje još malo u stomaku, nećemo sad govoriti izadji mala 😊 Strpi se mala 😅
    Demi bas si me pogodila s ovim pitanjem za ime bebe, znaci sinoc smo se posvadjali oko tog 🤯 On meni kaže da ne želi da ime bude u deset najčešćih imena, pa lista neku knjigu i daje neke lijeve prijedloge, sve gori od goreg 😭 Na kraju sam mu rekla da ću ići sama roditi i ja mu ime upisati pa je izbio fight 😅 Nadam se da se nećemo svadjati u radjaoni. Žensko sam naravno imala spremno ☺️
    Boobamara ajde ti dodji sa svojim mužem malo kod mene 😂 Mi se ponašamo kao da pranje prozora ne postoji u opisu kućanskih poslova 🙈

Arsancres
    02. Veljača 2022. 11:39

Dubrovčanka

Arsancres ušla si u deveti mjesec wohoooooo✨❣️

Nisam ni svjesna 😳😳 joj haha ja se nadam da ću probit termin, nisam još spremna 🤪

Arsancres
    02. Veljača 2022. 11:41

Ni mi nemamo ime Katja 😅 a meni su neka ženska i lijepa, ali vežem ih za loše osobe pa onda zato mi nije to to 😐 jadna ova beba, sabotiram ju u svemu🙉

Demi30
    02. Veljača 2022. 11:44

Maya34 ja nekad iman osjećaj da mi je zeko u trbuhu. Dogodi mi se da osjetim 4,5 brzih udaraca u sekundi. Kao zeko kad se brzo češka zadnjom šapicom 😂 Moguće da je to u snu, neki trzaji. Prepadnem se nekad, a opet ako je ne osjetim nekoliko sati opet se prepadnem 😂
    Joj Katja 😂 Ja mislim da žene uvijek nekako okrenu na svoj mlin 😂 Držim fige da i tebi tako bude s imenom 🤞
    Arsancres 🥳🥳🥳🥳 Kad vidim taj 36. tjedan, to mi se čini kao daleka budućnost! Čestitam 🤩

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

CoKSa
    02. Veljača 2022. 12:07

https://ibb.co/N7WXCzb
    Evo me. Obavila pregled na covid odjelu. Super je sve proslo. I ja sa blagim simptomima. 
    3 prsta otvorena. Smeksan cervix, glava nabijena skroz dolje. Ctg uredan. Kontrola za tjedan dana. 
    Ako krene ranije samo nek nazovem prije da dolazim, da pripreme poseban box. Ako ne krene nista prije 10 dana, onda novi uzv 11.2 cisto zbog procjene. 

Omerta
    02. Veljača 2022. 12:11

Lovely_

Jučer sam se tako nasmijala sa suprugom. Idem mu pokazat grudnjak za dojenje. Obučem ga i kukam kako izgledam ko stara baba. Da takve geudnjake nose bake i bla bla bla. I on mene pita šta se ti grudnjaci mogu negdje otkopčavat.
    I ja kažem da i otkopčam obje strane i spustim, a njegova reakcija je bila:
    Uuuuu foraaaa, sviđa mi se ovaj mehanizam
    Ja se odvalila smijat ko blesava 🤣🤣🤣🤣🤣

Muški  eto, bar te oraspoložio! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• _Katja_
    02. Veljača 2022. 12:14

Arsancres znam kako je to 😂 Od svog favorit imena za malu sam odustala jer mi se ženska s tim imenom iznenada zamjerila, uopće mi vise nije lijepo 🙈
    Demi tako je, bas sam vam htjela napisati i kad ste spominjale ovo za muževe, mom je najgore ako ja kažem da sam tužna, kad se oko nečega prepiremo pa on poslije pita jesam li ljuta, ja kažem nisam ljuta već tužna, onda se on slomi, ne može to čuti pa radi sve da popravi situaciju. Tako da ako ništa bit ću tužna zbog imena 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.