EvaKB, Lovely vidim da smo jako blizu po danima trudnoće da vas pitam i sve koje su tu negdje s nama po tjednima kako se sad osjećate? Jel imate još kakvih simptoma? Ili ih nije ni bilo od početka? Meni su mučnine skoro skroz prestale što je super. I mislim da sam osjetila taj balet energije o kojem znaju pričati žene da te u drugom tromjesečju odjednom preuzme.. pa sam se neki dan malo i preforsala fizički i onda navečer nisam mogla zaspati 🙄 I da, primjetila sam da sam malo više žedna i kao da sad imam prave napadaje gladi😁🤭🤭
Ja sam imala jako blage simptome od početka. Mučninu skoro ništa, povremeno neku neugodu u želucu kao nakon drndanja u autu recimo. Nemam ni averzije ni neke posebne želje, što je sreća jer mi je šećer bio na gornjoj granici, pa mi je ginekolog preporučio da malo pripazim što jedem. Imam ja koju kilu viška tako da sad uz to sam na 0.5kg manje od početka. Hoće tak kad izbaciš slatko, masno i sve fino.
Umor me ubijao u početku, sad je već bolje. Složi me kad imam neki teži dan na poslu, ali uglavnom mogu izdržati puno duže ostati budna nego prije.
Lagano je trbuh počeo rasti, sad sam u onoj fazi kad izgledam ili trudna ili ko da sam se prejela. Kak bi rekli ni vrit ni mimo.
Nekako mi je libido malo zamro u trudnoći, nije mrtav ali je uspavan, čekam onaj nalet libida o kojem svi pričaju iza 3 mjeseca. Na određenu žalost mog muža još ništa.
Primijetila sam da ako moram jako na wc, recimo dok spavam, pa se probudim već da je panika bude mi ko neki pritisak i žiganje u donjem dijelu trbuha. To prestane kad se popiškim. Ima tko drugo takav slučaj? Nalazi su super tako da nije upala.
Danas me malo povremeno "bode" gdje bi bio desni jajnik. Odlučna sam ne paničariti zbog toga i zasad samo pratiti. Nije jaka bol, više kao neugoda.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Amelie sad vidim da mi ne samo da smo skoro isto trudne nego smo počele pokušavat u isto vrijeme.
Nama je 7.9. godišnjica braka i ja sam 6.9. išla raditi test uvjerena da opet samo kasni i da se prestanem nadat. Kad ono plus.
Taman smo govorili da idemo krenuti u proces za umjetnu nakon godišnjeg sa kojeg sam se vratila trudna.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Tejuska možeš me dodat za pregled i 9.12. kad stigneš 😊
Imam anomaly scan pregled. Znate li jel bude gužva na sv. Duhu?
31👩❤️💋👨38
Luck a ti si onda skoro bezbrižna od početka sa simptomima.. 😉 Mislim da sam ja dobila 2 kile od početka. Zadovoljna sam s time jer ja kuzim trbuh već neko vrijeme pa me čudilo kako nemam više kila..
EvaKB pa super da si ostala na istoj kilaži. Mene jako zanima kakav mi je šećer ali mislim da mi ništa neće vaditi prije 24.og tjedna. Zasad sam samo provjeravala trakicom u urinu i to je bilo ok. Ti si bas vadila iz krvi?
Mene je spasilo što su mučnine prošle.. iako ovi napadi gladi kad u roku odmah moram pojesti hamburger ili šniclu isto nisu baš simpatični jer mi takve stvari nisu baš uvijek pri ruci.. ali vj moram samo paziti da ne radim veće pauze između obroka. Čini mi se kao da sad trebam puno manje sna što je za mene neobično. Dok sam prva tri mjeseca praktički bila zalijepljena za kauč. A libido.. pa imala sam isti problem kao i ti.. sad je malo bolje.. ali kao što kažeš na muževu žalost taman dođe kad ga nema i prođe kad on dođe hahahha.. 🙈😂
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie sad vidim da mi ne samo da smo skoro isto trudne nego smo počele pokušavat u isto vrijeme.
Nama je 7.9. godišnjica braka i ja sam 6.9. išla raditi test uvjerena da opet samo kasni i da se prestanem nadat. Kad ono plus.
Taman smo govorili da idemo krenuti u proces za umjetnu nakon godišnjeg sa kojeg sam se vratila trudna.
Ok, ima i treća koincidencija 🙈 I ja imala pozitivan test 6.9.😆😂😂😂 Predobro🙈🙈🙈 Baš smo sinkronizirane, a vidim i isto godište🤭 Jedino meni ispada malo kasniji termin poroda.. oko 14.5... ali kako stvari stoje dogovoriti ćemo se i za taj datum🙈🙈
Btw drago mi je da nisi morala na umjetnu;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Amelie meni je teudnoća počela baš u stresu zbog jako ranog krvarenja i smeđarenja. Odmah sam dobila strogo mirovanje i Duphaston. Na polovici prvog tromjesečja sam dobila dozvolu da se smijem početi kretati, ali bez ikakvih napora. Također su me mučnine satrale u prvom teomjesečju. Bila sam kao zombi. Po cijele dane mi je bilo mučno i stalno sam povraćala. Nisam ništa jela osim štapića i slanih krekera. Sada sam puno bolje nego prije. Sada me mučnine i povraćanje ulove cca 1 do 2 puta na tjedan. Sise me više ne bole i nisu osjetljive. Trbuha još nema, ali primjetim da se nešto događa i kad legnem na leđa osijetim kako je nabubrio i kako je tvrđi ispod pupka. Na istoj sam kilaži s kojom sam krenula u trudnoću. I dalje ne jedem ništa mesno jer mi straaašno smrdi i nemam nikakve želje za hranom. Jedem jer nekad moram i jest. Zatvor me ubija, ta stavka mi je strašno loša, čak najgora od svega. A libida nemam. Začeli smo bebu na polovici kolovoza i još nismo imali odnose. U prvom tromjesečju nam je bilo zabranjeno, a sad kad smijemo ja nemam libida i jedan dan smo probali i ja nisam mogla jer me uuužasno bolilo. Već mi je žao i sebe i muža. Htjela bi opet probati jedan dan, ali me usporava strah da će me opet boljeti.
Eto razvezala se ja, ako pročitaš do kraja svaka ti čast 🤭
Haha.. sama sam doma i čitam, nije problem😁. A žao mi je da ti je bilo turbulentno na početku. Vjerujem da odsad ide na bolje. Mi isto nismo imali odnose prvih 11-12 tjedana.. zabranila ja, sigurno je sigurno🤭 A dobro da nisi puno ni smršavila s obzirom na povraćanje i prehranu.. a ako se ne krećeš onda mi je jasno za zatvor. Mene je isto počeo mučiti ali onda sam opet uvela kavu iako me ne privlači kao prije i kupila sam suhe šljive, jedem i kruške i najvažnije hodam svaki dan jer bez toga ništa. Sad se smiješ kretati? Probaj šetati što više.
Meni je pak dugo smrdilo sve osim mesine😂😂 Ali većina cura kaže da baš ne mogu meso.. ništa, moraš slušati tijelo, a suprug nek se još malo strpi.. budete vi to nadoknadili za godinu dvije kad bebač malo naraste 🙈😂😂
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Mi se približavamo 20.tj, polako ali sigurno... Sad smo sa 17+3 imali pregled, ali bejbi ne želi otkriti spol još. Čeka nas anomaly scan u KBCSM za 3 tjedna. Ono što nas žalosti je što s obzirom na covid situaciju, muž još nije bio.prisutan na UZV, a ima želju. Cijepljeni smo oboje, pa me zanima zna li koja od Vas puštaju li tate negdje na UZV (platit ćemo i privatno ako treba, samo da je područje ZG)?!
Ok, ima i treća koincidencija 🙈 I ja imala pozitivan test 6.9.😆😂😂😂 Predobro🙈🙈🙈 Baš smo sinkronizirane, a vidim i isto godište🤭 Jedino meni ispada malo kasniji termin poroda.. oko 14.5… ali kako stvari stoje dogovoriti ćemo se i za taj datum🙈🙈
Da, budemo i porod uskladile, jedna malo prije, druga malo kasnije i da vidiš. Da čak i godine, makar meni će sad na Božić 35.
Srećom nemam problema sa stolicom, ali ja za doručak si svaki dan napravim zobene sa chia sjemenkama i šumskim voćem da si barem malo zasladim život i moguće da to pomaže. Idem ko urica svaki dan.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Ok, ima i treća koincidencija 🙈 I ja imala pozitivan test 6.9.😆😂😂😂 Predobro🙈🙈🙈 Baš smo sinkronizirane, a vidim i isto godište🤭 Jedino meni ispada malo kasniji termin poroda.. oko 14.5… ali kako stvari stoje dogovoriti ćemo se i za taj datum🙈🙈
Da, budemo i porod uskladile, jedna malo prije, druga malo kasnije i da vidiš. Da čak i godine, makar meni će sad na Božić 35.
Srećom nemam problema sa stolicom, ali ja za doručak si svaki dan napravim zobene sa chia sjemenkama i šumskim voćem da si barem malo zasladim život i moguće da to pomaže. Idem ko urica svaki dan.
Meni je rodendan u 3.mj. nismo daleko.. bumo vidle za porod.. koja će se požuriti a koja kasniti 😉 A ja se malo i više zasladim od samo tako nekog zdravog doručka.. nadam se da ogtt nece divljati 🙈🙈😂
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
MarijanaMartinsretan nam dvoznamenkasti broj ❤️
🍾🍾🎉🎉🎉🍀🍀🍀🤞🤞🤞😵😵😵😵,haha Dubrovčanka samo da nam drugi dio bude kao do sad! Omerta "depresija" i živčanjenje je jedan simptom virusnih bolesti. Ako si neispavana i pod temperaturom cijeli dan i još imaš bebu u sebi koja te crpi, teško onda možeš biti opuštena i puna razumijevanja za deranje male. Moraš ozdraviti, a onda ćeš biti "supermama" i "superžena"! Vjerujem da je teška ta izolacija, jer realno ne možeš nikoga niti zamoliti da ti dode pomoći. Užas, ali proći će! Mislim da bi trebala ići kod doktora iako ti završava izolacija, jer kako i kažeš i dalje imaš simptome. Vježbaj ono sa puhanjem balona to ti je baš za kapacitet, a možda se i mala curica malo zabavi sa silnim balonima po kući! 🤪🤞🍀
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji