Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katsy
    27. Studeni 2021. 12:13

Kod privatnika mogu biti do 36 tt, a onda u bolnicu..kako izgleda taj pregled u bolnicama i koliko cesto bude do poroda? Da li se javim u bolnicu di bi rodila ili kako?

• sunnyday92
    27. Studeni 2021. 12:20

Lovely_ odlično, hvala, proučiti ću :)

sunnyday92

Mi se približavamo 20.tj, polako ali sigurno… Sad smo sa 17+3 imali pregled, ali bejbi ne želi otkriti spol još. Čeka nas anomaly scan u KBCSM za 3 tjedna. Ono što nas žalosti je što s obzirom na covid situaciju, muž još nije bio.prisutan na UZV, a ima želju. Cijepljeni smo oboje, pa me zanima zna li koja od Vas puštaju li tate negdje na UZV (platit ćemo i privatno ako treba, samo da je područje ZG)?!

Ja svoju trudnoću vodim privatno i mužić je prisutan na svim pregledima od prvog dana. Doktorica je na Trešnjevci, UZV je 200 kn pa ako ti odgovara pogledaj Poliklinika Belak, Trešnjevka.

Tejuska♡
    27. Studeni 2021. 12:38

Demi30

Cure, imam jednu lijepu vijest. Idem sutra van iz bolnice! Bebica mi je dobro 🥺❤️🙏 Samo da više ne bude ovakvih šokova 🤞

To su predivne viiesti ♥️♥️ Bas mi je drago da je tako🤍🤍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

EvaKB
    27. Studeni 2021. 13:09

Ja sam se neki dan porječkala sa starom na telefon. Fakat oko gluposti koja mi je digla tlak, da bi na kraju mužu ridala idućih sat vremena, ali ono ridanje kad do zraka dolaziš. Usrao se siroti. Inače nisam plačko dapače. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Amelie
    27. Studeni 2021. 13:42

katsy

Kod privatnika mogu biti do 36 tt, a onda u bolnicu..kako izgleda taj pregled u bolnicama i koliko cesto bude do poroda? Da li se javim u bolnicu di bi rodila ili kako?

Hej, da javiš se u bolnicu gdje planiras roditi.. mislim da ti rade ctg svakih par dana.. cure koje su već mame ti budu bolje odgovorile..;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    27. Studeni 2021. 13:45

Bambolina

Ja sam prošla tu nervoznu fazu, ali ako se tada nismo rastali nećemo nikad. Budem ok cijeli dan, čim čujem da on ulazi u kuću ja se sjetim neke budalastine i dočekam ga ljuta. Stvarno grozan period, ali prošlo je. Sada sam u fazi da mislim da me nitko ne razumije 😂 I baš dođu dani da se osjećam šugavo 😐 nadam se da će uskoro i ovo proći.. Sada sam kupila grane, idem raditi adventski vijenac i bacam se u Christmas mood 🎄

😂😂😂 Zasad mi je smiješno, ali bumo vidli za koji tjedan🤭🙈  Neću reći jadni muževi, ali boktepitaj sto si oni misle u svemu tome..🙈🙈 Ja primjetim da sam maloo emotivnija zadnjih tjedan dana možda.. kad bi barem na tome stalo!;) 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• MarijanaMartin
    27. Studeni 2021. 14:32

katsy

Joj meni je to gubljenje vremena. Na sv. Duhu ti je to čekanje od 4-6h svaki put kad si naručena. Čekaonica puna trudnica i nema kraja. Nikad mi ništa pametno nisu rekli, valjda je bilo sve ok. Uglavnom ja sam mislila to malo "prevariti" ovaj put. Pitala sam svoju gin da li bi mogla kod nje ići na te preglede pa samo u bolnicu roditi, rekla mi je da NE! Nisam shvatila, zašto?!?! Ctg i ultrazvuk ima i ona. Meni je bolnica stvarno daleko i još to čekanje i još korona?!?! Stvarno neznam što ću?! Ima neko neki prijedlog?!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

CoKSa
    27. Studeni 2021. 14:34

katsy

Da, javis se di imas plan rodit. Uglavnom se od 37tt krece na preglede, i ctg. Pa tu i tamo ubace jos i uzv. Svakih 7 dana je pregled. 

Omerta
    27. Studeni 2021. 14:36

MarijanaMartin

Dubrovčanka

MarijanaMartinsretan nam dvoznamenkasti broj ❤️

🍾🍾🎉🎉🎉🍀🍀🍀🤞🤞🤞😵😵😵😵,haha Dubrovčanka samo da nam drugi dio bude kao do sad!Omerta "depresija" i živčanjenje je jedan simptom virusnih bolesti. Ako si neispavana i pod temperaturom cijeli dan i još imaš bebu u sebi koja te crpi, teško onda možeš biti opuštena i puna razumijevanja za deranje male. Moraš ozdraviti, a onda ćeš biti "supermama" i "superžena"! Vjerujem da je teška ta izolacija, jer realno ne možeš nikoga niti zamoliti da ti dode pomoći. Užas, ali proći će! Mislim da bi trebala ići kod doktora iako ti završava izolacija, jer kako i kažeš i dalje imaš simptome. Vježbaj ono sa puhanjem balona to ti je baš za kapacitet, a možda se i mala curica malo zabavi sa silnim balonima po kući! 🤪🤞🍀

Zvat ću Fran Mihaljević pa pitati koje su mi opcije, jel mogu doći na pregled bez uputnice, bar da me preslušaju, izmjere kisik i izvade krv.. Jer doktorica u ponedjeljak radi tek popodne.. Sad opet neka tempica od 37.2, al bez bolova. Jedino ta nelagoda kad dublje dišem pa tjera na kašalj. I naravno od kad sam pod simptomima i puls mi bude oko 100tke. Balona imamo hrpu od rođendana, al napuhanih.. Htjela sam već isprobati, al si mislim pa to je sve ovaj moj zaraženi puhao i slinio. Iako sad je valjda svejedno kad sam i ja zaražena, pa valjda mogu..
    Stalno gleda ploču nokta jel se počelo plaviti, pa onda ni sama više ne znam jel mi se pričinjava ili što.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

CoKSa
    27. Studeni 2021. 14:40

Meni se danas nista neda. Bas teska lijenost me uhvatila. Narucili smo dostavu za rucak🙈 nekakve pokloncice zamatam, radim klincima adventski kalendar. 
    Eto, neke gluposti uglavnom. Kroz mjesec dana planiram krenut sa pripremama za bebolinu. I sebi slozit torbu za bolnicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.