Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    26. Studeni 2021. 10:54

Ciao curke.. vidim da ste u borbama za svojtom.. to me vjerojatno tek čeka.. zasad je mirno🤭🤭 I to mi se čini da su moji podivljali više nego njegovi.. haha. Prvo unuče i to..🙈 Npr ja ne želim nikako krcati stvari koje neću koristiti. Tek smo uselili u stan i ne želim napraviti đumbus da ne mogu hodati od stvari koje ni je koristim. I evo moram reći da mi jako ide na živce koliko se djeci poklanja danas. Oni stvarno izgube više svu radost iščekivanja poklona ili Božića ili bilo čega jer su prezasićeniii. Vidim to po nećacima i tako mi ih bude ustvari žao. A bake i dede su tu najgori čini mi se. Nerazumni skroz.
    Htjela sam još samo prokomentirati za cijepljenje.. slažem se da ne treba podleći psihozi, ali ako se ne cijepimo zapravo samo odgađamo trenutak zaraze. To je jednostavno neminovno. Ja ću vj otići po tu treću dozu jer ne želim biti ta jedna koju je baš teško pogodilo. Vi koje ste preboljele bar znate ajd nije bilo strašno prvi put valjda neće ni drugi. Ja nemam pojma.. a i alergičan sam i nekak ne želim se kockati tak da mislim da idem po pikicu nakon idućeg pregleda pa da sam do Božića zaštićenija i slobodnija biti među ljudima bar malo. Pozz svima i nadam se da se bolesne brzo oporavljaju!🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arsancres
    26. Studeni 2021. 11:03

Dubrovčanka

Arsancres kao da čitam dosta toga o njegovoj 🤣. Imaš potpuno pravo. Par puta sam rekla da ću prestati pokušavati doprijeti do nje Al nikako da se toga uhvatim jer zaista nema smisla kao šta si rekla. Samo se osjećam iza toga jadno.
    Nooha ja sam kod njega na plaći. Još nisam na komplikacijama. Mislim da mi moja socka ih tek tako neće ni Dat 🤯

Ma baš tako, ignoriraj ju i gotovo. Vjerujem da je tebi to teško jer ne želiš takav odnos, meni osobno nije bilo jer mi je moja svekrva čista nula kao osoba, ne bi s takvom ženom voljela imati ništa i da mi nije svekrva pa ono. Al dobro, ja i mimo te situacije imam mali krug ljudi oko sebe i općenito ne trpim ničija sranja više. Odrasla sam u toksičnoj obitelji i još sam dugi niz godina bila dio toga dok si nisam posložila u glavi stvari, ali produkt svega toga je da ne jedem više ničija govna, šta god itko mislio. Ako sam bila u stanju prekinuti kontakt sa članovima svoje obitelji koji su bili loši za mene, ne znam zašto moja sveki misli da bi ja nju trebala trpiti jer je nečija mama 😅 život je prekratak ženo, ne zamaraj se, ima toliko puno ljudi koji znaju cijeniti jedni druge, ne hvataj se za nju ❤️

Tejuska♡
    26. Studeni 2021. 11:04

Daaan ♡
    Dubrovcanka da ti budem iskrena,dojila sam imala izdajalicu s kojom ni 30ml nisam uspjela za 1h izdojit..Nema sanse da cu je kupiti jer meni nije pomogla.
    To sve mozes i naknadno iskreno ako ces smatrati da ti treba...
    Demi drago mi je da polako prestaje sve,i bravo za otkucaje,bebica je bas snazna i bori se ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mak18
    26. Studeni 2021. 11:44

Mislim da je većina muškaraca ista i da im ipak treba malo duže da shvate nešto 😂 tako da se oko njih ne treba uzrujavat. Meni moj zaručnik kaže kupi šta hoćeš, ali vjerujem da je to zato da i on može kupiti šta hoće 😂. Ja sam navikla biti financijski neovisna još od prve godine fakulteta pa uvijek imam novca za "crne dane". Kad dobijem neke novce to si uvijek spremim i ne govorim nikome za njih, oni su mi za period kad neću imati plaću budući da sam uvijek na nekim zamjenama i ugovorima na određeno. Kad me zaručnik naživcira onda ih potrošim s guštom 😂

Arsancres
    26. Studeni 2021. 12:02

Meni je taj dio oko novaca nezamisliv za bilo kakvu zajednicu dvoje ljudi, da svako ima svoje novce ili da ja moram pitati muža za nešto, ali jasno mi je da nismo svi isti i da je nekome opet moj način razmišljanja nezamisliv 🤷‍♀️
    Mi smo i prije braka imali takav odnos za sve da je sve moje tvoje i obrnuto, nikad nije nitko nikome ništa brojao, svakakvih faza je bilo da smo stvarno bili od prosjaka do cara 😅 ali uvijek smo se držali zajedno i izvlačili maksimum od tog što imamo. Moj muž je okej da potrošim pare na bilo šta ako ja u tom trenutku mislim da to treba ilid a je okej to, uopće ne smatra da treba ikakve konzultacije odraditi, ali isto tako i ja što se tiče njega. Nemamo takve situacije da bi on na neš zdrobio pare, a doma rekao da neš ne treba ili sl. Mislim da to nema veze s brakom ili trajanjem istog nego jednostavno s osobom. Ja imam par frendica dosta dobrih koje isto za sve moraju pitati muža, ja ne kužim kako bi ti muževi njima danas sutra pomogli ili nekom bližnjem ili čovjeku u potrebi, jbg nikad ne znaš šta te može snaći u životu. Mene je moj muž podržao skroz u tome da dam otkaz i ostanem s malom do 3. godine doma i apsolutno se ništa nama nije promijenilo po pitanju tog da ja sad kao nemam svoju plaću više pa njega moram tražiti. Napravili smo samo duple kartice da si olakšamo svakodnevnicu u onom smislu ak ja sad baš vidim nešto i trebam kupiti da to mogu kupiti odmah, a ne da moram čekati njega da dođe s posla jer su mu dokumenti uz njega. Al ja stvarno nisam netko ko bi otišao u trgovinu i ispeglao diners na 20000kn niti je on lik koji bi sad zdrobio neke pare na nešto, a da oboje to ne prokomentiramo. Znam da ima ljudi koji bi jbg haha

Arsancres
    26. Studeni 2021. 12:33

Sunašce83Imas zlatne rijeci, misli i provedbe. Isto tako i ja sa svojim imam odnos, a i moji su me tako odgojili.

Bas kao da pises i za mene😊😘

😘 Meni je to jedino i prirodno, kažem u bilo kakvoj zajednici. Dok sam studirala u jednom periodu sam uselila u stan s curom koju sam random znala iz srednje jer je iz istog grada kao i ja, s njom je suživot bio takav da je svaka svoj kruh kupovala iako smo jele isti 😅 svaka bi sebi ručak kuhala, odselila sam nakon 2 mjeseca naravno, ne naravno drito zbog toga, ali ja se u takvoj zajednici ne mogu osjećati dobro, tako da iz te perspektive kažem da mi je brak kao takav nezamisliv da se ne dijeli sve. Meni je moj muž i najbolji prijatelj i prvo prolazim od toga, a i pare su tako prolazne, danas imaš, sutra možda više ne, ali vi ste ti koji ostajete zajedno i koji činite tim ❤️
    Čitam ovo za tvoj ogtt, dobro da je muž bio s tobom stvarno 😑 mislim da će ti svakako biti dobar nalaz, nema šanse da ti je bio visok jako ako je bio 4.2 kad si došla doma, ne može se baš tak brzo spustit. Kad bi mogla nalaz dobit? 🤞

Tejuska♡
    26. Studeni 2021. 12:38

Arsancres

Meni je taj dio oko novaca nezamisliv za bilo kakvu zajednicu dvoje ljudi, da svako ima svoje novce ili da ja moram pitati muža za nešto, ali jasno mi je da nismo svi isti i da je nekome opet moj način razmišljanja nezamisliv 🤷‍♀️
    Mi smo i prije braka imali takav odnos za sve da je sve moje tvoje i obrnuto, nikad nije nitko nikome ništa brojao, svakakvih faza je bilo da smo stvarno bili od prosjaka do cara 😅 ali uvijek smo se držali zajedno i izvlačili maksimum od tog što imamo. Moj muž je okej da potrošim pare na bilo šta ako ja u tom trenutku mislim da to treba ilid a je okej to, uopće ne smatra da treba ikakve konzultacije odraditi, ali isto tako i ja što se tiče njega. Nemamo takve situacije da bi on na neš zdrobio pare, a doma rekao da neš ne treba ili sl. Mislim da to nema veze s brakom ili trajanjem istog nego jednostavno s osobom. Ja imam par frendica dosta dobrih koje isto za sve moraju pitati muža, ja ne kužim kako bi ti muževi njima danas sutra pomogli ili nekom bližnjem ili čovjeku u potrebi, jbg nikad ne znaš šta te može snaći u životu. Mene je moj muž podržao skroz u tome da dam otkaz i ostanem s malom do 3. godine doma i apsolutno se ništa nama nije promijenilo po pitanju tog da ja sad kao nemam svoju plaću više pa njega moram tražiti. Napravili smo samo duple kartice da si olakšamo svakodnevnicu u onom smislu ak ja sad baš vidim nešto i trebam kupiti da to mogu kupiti odmah, a ne da moram čekati njega da dođe s posla jer su mu dokumenti uz njega. Al ja stvarno nisam netko ko bi otišao u trgovinu i ispeglao diners na 20000kn niti je on lik koji bi sad zdrobio neke pare na nešto, a da oboje to ne prokomentiramo. Znam da ima ljudi koji bi jbg haha

Takoder se slazem s tobom..Kod nas je isto tako sve je zajednicko vec 14 godina .. Oko toga se nikada nismo posvadali i slicno.
    Bas mi je zao kad vidim to moje / tvoje 😪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    26. Studeni 2021. 12:40

Sunašce83

Dobri dan mamice😊
    Vidim opet svekrive za sve krive😂. Ma to samo na ignore treba, a muzevima ak nes ne pase valjda znaju kamo su vrata za van postavljena🤷‍♀️…da ne ulazim u teske teme….
    Ah moj OGTT je skoro neslavno zavrsio.
    Prvo vadenje u 8 jer je bil copor nekih radnika na sistematskom… Dali mi to slavno pice od secera, sreca u hladnoj vodi, pila ga desetak minuta i iza svakog gutlja sam se pomolila svim svecima da se ne ispovracam🤢. Otisla u auto sjest i tad je krenulo…Prvo mi je okus u ustima kao da sam pojela karton sa secerom, utrnulo cijelo tijelo, zamracilo se pred ocima, oznojila se doslovno od glave do pete, skoro opala u nesvjest. Dragi upalio klimu,smrznul se ali eto barem sam ja dosla na sebe nakon vise od pol ure. Sreca pa je bio samnom❤. Drugo vadenje ok, trece bilo brzo ali vise krv nije izlazila iz mene pa mi cijelu onu iglu od 5 cm zabila u ruku i kopala dok nije nesto uspjela. Sreca bilo brzo. Uglavnom proslo je dobro, a ako me ikad posalju opet na to posaljem ja njih tocno u 🤬🤬🤬.
    Mjerila si secerko doma prije ogtt 4.6, a poslije 4.2,sad cekam njihove prognoze, nadam se da je sve ok🤞🙏🤞🙏🤞🙏.

Joj Sunasce,sva sreca uspjela si nekako probaviti♥️
    Ma vjerujem da ce sve biti odlicno kad si i doma provjerila 🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    26. Studeni 2021. 13:03

Sunašce83

Arsancres

Imas zlatne rijeci, misli i provedbe. Isto tako i ja sa svojim imam odnos, a i moji su me tako odgojili.
    Bas kao da pises i za mene😊😘

Također i ja, od prvog dana. Takav odnos mi imaju i roditelji, pa mi je jedino to i bilo poznato kao prihvatljivo

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Mak18
    26. Studeni 2021. 13:09

Arsancres

Baš si lijepo ovo napisala 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.