Marijana sutra si na 99d do termina 🙈
Sutra Dubrovčanka i ja slavimo. 🍾🍀🍾🍀🎉🎉👣 Iako ne razumijem kako on to računa, jer imamo različite termine,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Bitno da meni piše 102 dana, a ja trudna tjedan dana više 😂😂😂 e lude su te lente stvarno
Demi super vijesti, čuvaj se ❤️❤️
Ja sam ti imala problem s tim svrbežom, iscjedak mi je čak bio normalan, al to izvana koma, pa sam uzela lactogyn a izvana mazala s canesten kremom, onom za vanjsku upotrebu, prošlo mi je za dan.
Skuzila sam da uvijek imam problema s time kad jedem previše slatkoga pa sam dosta smanjila.
MarijanaMartin drago mi je da je cijepljenje prošlo dobro, sad možeš biti mirnija za razliku od nas kukavica ☺️
Dubrovcanka zao mi je zbog stresa oko izdajalice, ali nema ti se smisla oko tog živcirati, vidiš koliko cura nije uopće ni trebala. Možda budeš i ti ta sretnica 🤗 Meni je zatrebala pa smo je tad kupili, kad sam izašla iz bolnice.
Pošalješ muza po nju s gustom da plati po punoj cijeni 😅
Večer cure.. Nadam se da ste dobro sve! Uhvatit ću se zaostataka kad stignem..
Samo da javim da sam večeras napokon posustala i uzela svoj prvi Lupocet od početka bolesti. I ušpricala Maralys sprej u nos. Ono wow, mogu disat napokon. Reko dosta sam trpila, pa da bar isprobam.. I mogu reći, bome sam se bespotrebno patila.. Ovo je nebo i zemlja.. Mislim mogu se kretat normalno, a ne vući ko zombi.. Ne mislim to gutat ko bombone, ali ne mogu više ni čekati da mi temp i bolovi sami prođu.. Inaće sam opet mogla ić spavat sa temp 38.5 koja bi ponoći pala, ali ja bi se ujutro svejedno osjećala usrano. Pogotovo što mi se mala budi ponoći i urliće pa još sa njom moram bit budna oo 2h.. Sve to dodatni stres i napor. Vidjet ću kako ću biti sutra.. I ta temp od 37 po danu isto umara... Da ne velim kolko znači što mogu bar malo od bolova predahnuti. Taman mi je još 3 dana do isteka izolacije, a na paracetamolu ionako piše da nije preporuka koristiti duže od 3 dana. Već sam slala danas mail doktorici o tijeku bolesti i što me brine. Pa ovisno kakav vikend bude bar da me presluša u ponedjeljak. A to što me malo brine je skoro od početka taj neki osjećaj pri dubokom udahu/izdahu koji tjera na kašalj, a ne kašljem još produktivno. Osim toga mislim da normalno dišem i to mi se ne javlja kod normalnog disanja. Pa ne znam jel neka od vas imala slično. Partner me uvjerava da je tako bilo i kod njega.. I da ću biti ok. A ja sam baš pesimista. I mogu reći da je ova boleštura izvukla iz mene ono najgore.. Možda i više psihički nego fizički. Odnosno jedno vodi k drugome.. To što se osjećam jadno fizički utjeće i na mene psihički.. Svaki dan isto.. Ova izolacija.. Pa boleštura koja nikako da prođe, pa zahtjevno mlađe dijete, a ja bez energije.. I ovako sam po prirodi živčenjak, a sad sam ko iz pakla. Puna jada, bijesa, ljutnje, nestrpljenja, izderavam se, živci na nuli.. Sva sreća pa je partneru bolje pa on uskoći oko svega koliko može.. Al ono doslovno do wc-a ne mogu da mala ne tuli zamnom.. No vidim sad da ću ja sebi jednostavno morat i tokom dana uzet jedan paracetamol da mogu koliko toliko funkcionirati i biti normalna bar prema tom dijetetu kojem očito isto nije lako.. Sva sreća starija je skroz ok. Samo mi je žao što po cijele dane provodi na ipadu.. Ali sutra ću probati bar odradit koju zadaću i zaostatke sa njom. Moram prestat razmišljat negativno i vjerovat da će sve oko uskoro sretno završiti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro jutro cure ❤️ Nadam se da mi je najveća opasnost prošla, nemam više svježe krvarenje, sad je oskudno i smeđe. Kažu da se čisti hematom. Nadam se da je najgore prošlo, ali svejedno me užasno strah jer sam već to sve prošla i ponovno mi je nakon smeđeg krvarenja krenulo svježe već dvaput kod prošlog hematoma. Sad ćemo vidjeti što će biti s ovim novim hematomom..Otkud ti hematomi i zašto mi se stvaraju, imam osjećaj da neću imati nikako mira. Svako bockanje i probadanje, koje ne mora značiti ništa loše, ja googlam i ubijam se od razmišljanja što je. Uz sve to, čini mi se da sam dobila gljivice jer me baš svrbe stidne usne. Mislim da je od jednokratnih uložaka jer inače kod kuće koristim pamučne, perive. U bolnici mi je malo to bilo nezgodno, pa sam uzela Naturella. I eto već osjećam posljedice. Što mogu koristiti za to sad u trudnoći? Je li mi dovoljna samo neka mast ili trebam i vaginalete i smije li se to uopće koristiti?
Sve u svemu, obzirom da mi se krvarenje smanjilo, nadam se da će me danas otpustiti pa da kod kuće mirujem.
Stvarno super vijesti. 🙏💖
Pokušaj se sad koliko toliko opustiti.. A za gljivice, mislim da smiješ izvana barem klotrimazol.
Cure, imam jednu lijepu vijest. Idem sutra van iz bolnice! Bebica mi je dobro 🥺❤️🙏 Samo da više ne bude ovakvih šokova 🤞
Joj super, baš divne vijesti!
Samo polako sad i čuvaj se.. 🤞🤞🤞
U zadnje vrijeme mi je ludnica na poslu tako da kad dođem doma sam prezmotna čak i pratiti što se sa vama zbiva, pa ovako kada se probudim u glupo doba nadoknadim 3 dana ne čitanja.
Demi30 jako mi je drago čuti da ideš doma. Bolnice te deprimiraju i kad si dobro. Sad se fino opusti i odmori psihički.
Po pitanju financija muž i ja od prvog dana imamo zajedničke, s tim da se njegov račun koristi primarno za štednju, a moj za troškove. Imamo punomoći i nema problema. Za veće stvari se dogovorimo, a ovo ostalo vjerujemo u procjenu onog drugog, oboje smo štedljivi.
Napokon sam i ja nešto kupila, baby monitor po preporuci 3 frendice koje su jako zadovoljne.
https://www.aliexpress.com/item/32835019753.html
Dosta toga ćemo naslijediti tako da sva sreća ne trebamo puno toga, ali neke stvari se još koriste, pa sam ih uzela.
Frendica kaže da njoj izdajalica stoji u autu i nije ju koristila, ali te stvari za bebe se tako i tako bez problema prodaju dalje, pa se ne uzrujavam previše ako i uzmem nešto što mi na kraju neće trebati, naročito na popustu.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
EvaKB, Lovely vidim da smo jako blizu po danima trudnoće da vas pitam i sve koje su tu negdje s nama po tjednima kako se sad osjećate? Jel imate još kakvih simptoma? Ili ih nije ni bilo od početka? Meni su mučnine skoro skroz prestale što je super. I mislim da sam osjetila taj balet energije o kojem znaju pričati žene da te u drugom tromjesečju odjednom preuzme.. pa sam se neki dan malo i preforsala fizički i onda navečer nisam mogla zaspati 🙄 I da, primjetila sam da sam malo više žedna i kao da sad imam prave napadaje gladi😁🤭🤭
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ne balet nego nalet energije 🙈😂😆
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Jutro cure!😊
Demi super za izlazak iz bolnice, uživajte doma😄
Marijana i Dubrovčanka čestitke na dvoznamenkastom broju💐
Omerta žao mi je čuti da te još drži sve to, ali neka ide na bolje 🤞
Amelie I ja sam tu negdi s tjednima, ali kod mene i nije bilo nešto baš simptoma osim malo usporene probave i umora. Žedna sam dosta od početka i čini mi se da više jedem 😄😋
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji