Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    30. Listopad 2021. 11:58

Magy ja ti zelim da bude sve odlicno!! 
    Ja sam bas zabrinuta jer sve cesce napada trudnice koje zavrsavaju po bolnicama.
    Trudnice su goreg imuniteta od djece jer beba uzima sve vitamine iz tijela sebi. Ono sta ti mogu preporuciti je da pijes vitamine,ali obavezno,nemoj propustiti ni dan da ne popijes 
    Ako ti ne daj boze ne bude dobro odmah idi u bolnicu.
    Mozda zvucim panicno ali moja seka je inace ok...i trebala je u pon izaci iz izolacije i sada ju je sastavilo,grcevi neopisivi,rusi se,dobila osip,ne prestaje se svrbiti,proljev i povraca,kolabrirala totalno.
    Cure hvala vam do neba,puno znaci vasa podrska♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mak18
    30. Listopad 2021. 12:01

Dubrovčanka sretno i sve najljepše u zajedničkom životu! 💕
    Magy meni je danas osmi dan od pojave prvih simptoma, a tek su me danas testirali, dosta se dugo čeka. Ne mogu ti ništa pametno reći osim da mi je četvrti i peti dan bilo najgore. Gubitak mirisa, groznica, bolovi, kašalj, gubitak apetita, sad se polako smirilo samo se osjećam i dalje umorno i bolesno. Uzimala sam dosta tekućine i čajeva, slabo samo mogla jesti samo voće i povrće, za začepljen nos su mi u ljekarni dali aqua maris i rekli da špricam samo jednom dnevno, za kašalj mi nitko ništa nije dao, a moja doktorica je na bolovanju pa su me doslovno prepustili samu sebi. Želim ti brz oporavak.

Tonka341
    30. Listopad 2021. 12:03

Dubrovcanka zelim ti sve najbolje 🤗🥳🥂,uzivajte u svom danu! ❤👰
    Tejuska i Magy jako mi je zao :(. Da sto prije prode! 🙏🙏,s tom koronom je sve gore i gore :/.., ne mogu vjerovati da evo i drugu trudnocu provodim u jeku pandemije :(
    Tejuska a sta je sa sekom? Koliko ima godina? Sta se toliko pogorsalo? :/

Ante 💙 Maro 💙

Tejuska♡
    30. Listopad 2021. 12:13

Tonka mlada je od mene 1g dakle 29godina ima.
    Ne znam,izdrzavala je do sada i odjednom ujutro proljev,neopisivi grcevi i bolovi,svrab... ma evo ne znam.
    Zvali u Zaraznu rekli da odmah dodemo,i tamo je sada na obradi

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tonka341
    30. Listopad 2021. 12:19

Tejuska♡

Ne znam,izdrzavala je do sada i odjednom ujutro proljev,neopisivi grcevi i bolovi,svrab… ma evo ne znam.

Grozno kako je ta bolestina nepredvidiva, ono samo odjednom se naglo pogorsa :/. Nadam se da ce joj se sto prije popraviti stanje i da ju ne budu morali zadrzati 🙏. 

Ante 💙 Maro 💙

• MarijanaMartin
    30. Listopad 2021. 12:25

Sunašce83

Od kad sam se cjepila stalno se preispitujem jesam li dobro napravila😒. 

Sunašce83 please se nemoj živcirati. Stvarno nema razloga. Ja sam se cijepila mjesec prije trudnoce s 2. dozom. Kako većina istraživanja pokazuje da je imunitet od 6-8mj, planiram se cijepiti sa 3 dozom u 36 tjednu trudnoće. Mislim si, ako se nešto zakomplicira, mogu me poroditi i trebalo bi sve biti dobro sa bebom, a ako bude sve ok, beba će dobiti imunitet prvih 6mj života. To radim radi zdravlja, a ne radi potvrde. Potvrdu iako imam prvo na nju, nisam još izvadila, niti me itko pitao za nju. Nisam se savjetovala s doktorima. Moja gin je antivakser, tako da nema smisla išta ju pitati. To je odluka mene i mojeg muža. Mi ćemo živjeti s posljedicama. Svim trudnicama koje su pozitivne želim brz i lak oporavak. Nije sad vrijeme za brigu. Sad pamet u glavu, puno vitamina i tekućine i pozitivne misli!!!! 🍀🍀🤞🤞🤞

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

elle 🙋‍♀️
    30. Listopad 2021. 12:27

Tejuska♡

Ne znam,izdrzavala je do sada i odjednom ujutro proljev,neopisivi grcevi i bolovi,svrab… ma evo ne znam.

Draga, žao mi je i nadam se da će sve biti dobro. 💕 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• MarijanaMartin
    30. Listopad 2021. 12:27

Tejuska♡

Tejuska tak je jedan kod mene na poslu. Nije niti skužio da je korona. Mislio je da ima neku alergijsku reakciju. Sve je dobro završilo. Za par dana se povuklo i smirilo!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Fastazia
    30. Listopad 2021. 13:25

Sunašce83

Fastazia

Pozdrav žene, ja sam sada u 12. tjednu. Kukovi, prepone i donji dio leđa me jako bole, El je to okej ili nešto nije dobro.

Trebalo bi biti normalno ako nisu jako jaki bolovi popraceni krvarenjima. Rastu bebica i posteljica pa se rasteze maternica sto povlaci ligamente pa zna zabolit. Imala i ja tako i tocno sam skuzila svakih oko tjedan dana bi me zabolilo.😊

Hvala, vjerojatno je to. 

👩‍🦰36 god.
    💖 2015.
    👼 2020.
    + 7.9.2021.

• _Katja_
    30. Listopad 2021. 14:12

Bok svima,
    već je Arsancres to komentirala, ali evo da vas i ja podržim u otvaranju komplikacija 😆 Ja sam u prošloj trudnoći otvorila komplikacije mislim prije 10. tjedna. Razlika u plaći i naknadi na komplikacijama mi nije bila prevelika pa me ni to nije diralo. Poštedila sam se stresa na poslu u putovanja po ružnom vremenu, bilo mi je dosta daleko. I stvarno sam uživala, spavala koliko sam željela, odmarala, gledala serije, kuhala, ma ljepota. Time od my life 🤗 
    I to vam je jednom u životu, sad sam isto doma, ali druga priča skroz kad imate već jedno dijete 😊 
    Dubrovcanka sretno danas i uživajte 💃🏼🥰 I ja sam se udala prošle godine, taman na pola trudnoće sam bila. 
    Tejuska želim brz oporavak tvojoj seki, i drugim curama koje se bore s koronom. Držite se, bit ce sve dobro ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.