Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    25. Listopad 2021. 17:58

Čestitam svim curkama na dobrim pregledima ♥️
    Dubrovčanka ne mogu ti savjetovat ništa pametno osim da uživaš u svome danu! Ja sam odlučila da neću pomicat naš datum vjenčanja koji smo još prije dogovorili jer se želim poštedit stresa iako okolina sve više vrši pritisak. Dijete na putu, a vi nevjenčani 😂😂
    I mene ubija kašalj, ostala sam bez njuha, kućni test na koronu je pozitivan i pomalo me hvata panika. 🥴🥴

LucK
    25. Listopad 2021. 18:21

Hej cure, evo mene s pregleda.. sve je super. Bebica se dobro razvija i već je na 5.5 cm. Jako je bila aktivna danas i micala rukicama i nogice protezala..preslatko 😍😍
    Za spol je čak rekla da možda nešto vidi između nogu, ali da će bit sigurna na idućem pregledu, koji je btw 22.11.

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• laleee
    25. Listopad 2021. 19:03

curke bila i ja danas na pregledu kod svoje doktorice, srceko bebe se necuje uopce, nerazvija se plod, moram ici na uklanjanje,, otisla sam i privatno da provjerim jer 2 misljenja su opet bolja i isto to mi je rekla i druga doktorica.. neznam sta da radim toliko sam ljuta, zalosna, bijesna placem od kako sam saznala to 😭😭

Mak18
    25. Listopad 2021. 19:29

laleee

curke bila i ja danas na pregledu kod svoje doktorice, srceko bebe se necuje uopce, nerazvija se plod, moram ici na uklanjanje,, otisla sam i privatno da provjerim jer 2 misljenja su opet bolja i isto to mi je rekla i druga doktorica.. neznam sta da radim toliko sam ljuta, zalosna, bijesna placem od kako sam saznala to 😭😭

Jako mi je žao. Ne postoje riječi kojima bi te u ovom trenutku mogla barem malo utješiti. U mojim si mislima 😔😭♥️. Šaljem ti zagrljaje. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2021. 19:41

laleee

Žso mi je. Imaš na ovom forumu temu o spontanima. Tamo su divne žene koje su meni pomogle proći kroz moje gubitke 😘

💔💔💔

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Listopad 2021. 19:57

LucK

Hej cure, evo mene s pregleda.. sve je super. Bebica se dobro razvija i već je na 5.5 cm. Jako je bila aktivna danas i micala rukicama i nogice protezala..preslatko 😍😍
    Za spol je čak rekla da možda nešto vidi između nogu, ali da će bit sigurna na idućem pregledu, koji je btw 22.11.

Jeej bravo za super pregled neka se samo tako nastavi 😊
    I meni je u prvoj T rekla sa 12 tt da misli da je decko i na kraju sljedeci put je potvrdila da je decko 😉
    I da bas je koma sto 4 tjedna moramo cekati novi pregled...meni se to kao vjecnost cini 🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Listopad 2021. 19:58

laleee

Zao mi je 😪

tufnica1602
    25. Listopad 2021. 20:11

laleee

Tako mi je žao zbog tebe jer sam prošla to ove godine. Znam koliko je teško no uradi to odmah, to ti je mob savjet. Jer ja sam cekala 2 dana u nekoj nadi i jedva se izvukla od krvarenja. Znaj da iduca bebica dolazi iza i da ce biti sve u najboljem redu. Nemoj plakati jer meni je doktor rekao tako mora biti jer bolje i tako nego da se rodi sa teskim bolestima ili deformacijom iako su i te bebice andjelcici medeni ali tim sam se nekako tjesila. ❤❤❤

LucK
    25. Listopad 2021. 20:17

laleee

😞Žao mi je! 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• MarijanaMartin
    25. Listopad 2021. 21:05

Lalee baš mi je jako žao. Ja sam jako plakala pogotovo tijekom kiretaže i ne mislim da je plakanje išta loše. Ništa me nije boljelo fizički, ali psihički sam bila u komi. Nisi sama, držim ti fige da sve prode što prije!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.