To je super stvar ako funkcionira. Meni ne služi ničemu jer se ne ažurira. U listopadu mi ništa nije postavljeno na portal. Sve zadnje promjene su od 22.9
Možda trebaš tamo u postavkama nešto odobriti/uključiti.. Jel ti upisan tvoj mail?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja se javljam, danas bila na kombiniranom probiru, za 10ak dana nalazi. Na uzv-u je rekla doktorica da joj sve izgleda dobro jedino što joj izbacuje uzv da je beba tjedana dana veća nego po menstruaciji, kao da moguće da je ovulacije bila prije. Inače imam uredne cikluse pa mi je čudno kad je onda ovulacija bila, tjedan dana nakon menstruacije...
Što se tiče nalaza na egrađani, meni neki dođu, neki ne, i strašno me to nervira
Cure ja slabo pisem jer takoder doma imamo covid 😥 izolirali su se ali evo,jucer sam za svaki slucaj radila test i negativan je.
Tejuška pa nisu valjda klinci opet nešto pokupili??? Držim palceve da što prije ozdrave ukućani. 🍀🍀🤞🤞Cure ja vam moram nešto priznati. Hmmm ja sam jučer potrošila brdo novaca na Zarlandu. Arsancres na crnom si popisu! 😂😂😂🤣🤣 Nisam mogla vjerovati koliko je jeftino. Pratim na njuškalu i pokušavam nešto kupiti za klince, ali tamo je tri puta skuplje nego na zarlandu. Recimo, jučer sam za Petit Bateau majicu dugih rukava 128 veličine platila 30 kn. Pa toliko plaćam u Lidlu??? Uglavnom, sve novce od prenatalnog testa i 5d ultrazvuka sam jučer potrošila na odjeću za malu i bebi!!!! Nemogu dočekati da dode. Odmah me malo uhvatila paranoja i grižnja savjest, da je možda prerano, ali moram misliti pozitivno.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Samo da brzinski iz auta napišem, sve je oke i 💙 je 😊🥰
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ps: stigli mi nalazi briseva na portal zdravlja.. Sve negativno osim - Beta hemolitički streptokok grupe b.A njega sam imala i u prošloj trudnoći.. Pila antibiotik par tjedana pred termin pa dobila još na porodu u venu. Na kraju bilo sve ok. Neki kažu lječiti tokom trudnoće, neki kaže ne treba jer bez obzira ako ga izlječile i bude nalaz negativan, nebitno je jer opet se na porodu dobije antibiotik. Jer se on svejedno može pojaviti i nakon neg nalaza pa da budu sigurni..
I ja sam tako nešto imala u prošlo trudnoći. Protokol kao kod tebe, isto se beba nije zarazila. U bolnici su mi rekli da ću u svakoj idućoj trudnoći opet biti pozitivna. Baš me zanima sad. I da zato nikad neću biti donor krvi iz pupkovine 😪
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Maya34 čestitke za dečkića ❤️
Cure s koronom, želim vam brz oporavak i da se barem riješite temperature 😭 meni baš prijateljica sinoć javila da su i oni pokupili, muž je u nedjelju razvio simptome, ona tad još ne, testirao se kućnim testom, pozitivan.. Na koncu i ona isto jučer odjednom užas, žive sa njenima koji su stariji dosta, iako su ovi dolje na katu, ali kaže sad ne znaju uopće kako ih ignorirati. Sinove su poslali dolje kod bake i dede, a klinci ludi naravno, ne možeš im objasniti da mama i tata moraju biti gore. Jasno mi je naravno da koliko god djeca i bila velika da ne žele sad to prihvatiti, a ovi se opet boje zbog bake i djeda. Ironija je da su oboje su cjepljeni s 2 doze, jel. Ona doma već 3 godine, a muž radi od kuće, žive na selu. Pita se odakle su se uopće zarazili 🧐
Užas, znači na tu "foru" bi i ja mogla komotno pokupit.. Isto sam doma već dugo, doduše nisam se cijepila, ali partner je sa 2 doze i radi od doma.. Jedino što povremeno putuje u i van Hr. Cure vrtić, škola.. Naravno bili bi doma svi skupa u izolaciji..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mi na poslu imamo dosta ljudi sa teškim simptomima a cijepljeni sa dvije doze. Užas, ja stvarno sa svim kontaktima na poslu nosim masku. Ako ga znam nosim medicinsku a ako neznam nosim "dvojku". Baš me to brine, iako bolje sad neko na porodu, pa te odvoje od bebe. Svima želim sretno 🍀🍀🍀
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Evo da se i ja javim konacno. Mali mi je prehladen jos uvijek i ja sam pokupila i uz to je slabo spavao i bas me satralo to sve 😔. Sto se tice tlaka mjerim ga 3 puta dnevno i super je i to bez tableta! Moguce da je to samo onaj dan bilo radi vremena ili necega, mislim pratit cu ga i dalje svakako. Sutra imam pregled pa cemo vidjeti sta ce mi ginekolog reci.
Maya34 cestitam na dobro pregledu i deckicu 🤗💙. Izjednacili su nam se decki sa curkama 😁.
Ja sad kako znam spol sam isla u Pepco i kupila malo robice bebi. Mislim moci ce sve od brata nositi ali sam htjela da ima i nesto novo. Bas mi je neodoljiva ta mala robica 🤭. Mislim da vise nije pre rano za kupovinu,vec sam debelo u 2.tromjesecju i realno ako se mora nesto lose desiti moze se bilo kad nazalost.., a sigurno je lakse kupovati sad nego pred kraj.
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji