Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mjau
    18. Listopad 2021. 09:30

Dubrovčanka

Lovelymeni se trbuh počeo vidit negdje oko 12og tjedna ja mislim. Ako ne i ranije. Al ja imam stomčića inače pa se onda još lakše počeo vidit. A nema ti tu pravila. Svakome je drugačije.
    Posvudusa jesi pitala gyna ili doktoricu opće prakse šta bi to moglo bit?
    Mjau ja sam imala osjećaj i intuiciju da je bila cura i bila je Al iskreno nije nam bilo bitno nego samo nek je zdravo.

A jooj ja bih bas voljela curicu.. 😍😍 Posebno sto su u mojoj familiji sve cure.. Nekako sam navikla. Nmg se zamisliti kao majka djecaku 😇 posebno ne nekome slicnom mom muzu 😂 salim se.. Naravno ja ocdkujem da ce nalaz biti uredan. Ja nemam nikakav osjecaj.. Cak nemam osjecaj da sam trudna.. Osim snova 🤷‍♂️ 

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2021. 09:40

posvudusa

Jutro svima, ja nisam ništa sinoć spavala.
    Grčevi u rukama su me ubili, cijela šaka mi se ukoči i krene boliti. Pije magnezij direct ali razmišljam da pojačam na dva dnevno. Na kutiji piše jednom dnevno pa ne znam je li dva puta previše 🤔
    Tlak sam mjerila dobar mi je, mislila sam da je možda od toga ali nije….

Trudnice mogu do 1000mg dnevno, bez brige. 

💔💔💔

Tejuska♡
    18. Listopad 2021. 10:59

Meni uopce nije ok danas,glava me bas boli,sinusi,zacepljen nos danima...Bas sam za Lupocetom posegnula sada...
    Posvudusa samo podebljaj taj magnezij,na zalost neke trudnice imaju tako stalno grceve i otice im tijelo,ja ih nisam nikada imala evo,ali vjerujem da je grozno kad te to usred  noci probudi 😪
    Draga Dani dobro nam dosla,zelimo ti predivnu skolsku trudnocu ♡♡ i da budes s nama do kraja♥️ Napisi mi jos datum pregleda da te dodam na listu.
    Meni se trbuh poceo nazirat dosta rano,ali meni je ipak ovo 3 trudnoca i bucka sam 🤣 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    18. Listopad 2021. 11:10

Posvudušo baš mi žao 😞 kao što su ti cure rekla, ma povećaj taj magnezij, pogotovo u takvim situacijama, meni je gin rekao da mogu samo proljev dobiti, da radije popijem još koju dozu ako me tak uhvati nego kojekakve druge tablete. Znala sam nekad s prvom malom i 2,3 vrećice maznut, al proljeva nigdje 😂 ali bi me prošlo. 
    Ja vam i dalje uopće nemam osjećaj da dam trudna većinu vremena, samo imam osjećaj grižnje savjesti zbog toga. Nemam niti jednu sliku stomaka u trudnoći, u prvoj sam se redovito slikala za album, nemam niš, ne dođe mi ni da kupim ništa kad vidim jer imam hrpu toga od starije curice, nemam mjesta u stanu ni za to 🙈
    Baš se posrano osjećam što tak kao da ovu trudnoću "zanemarujem" 

• XOXO
    18. Listopad 2021. 11:20

Dobro jutro/dan curke.
    Sto se simptoma tice i ja da nemam ogroman stomak uopce ne bi imala osjecaj da sam trudna. Al stomak na oko raste i to gornji dio 🤣🤣a beba skroz nisko dole. U prvoj t sam imala uzasne zgaravice u drugoj mucnine a sada nista. Jedino kako mi je stomak tako visoko (prepostavljam organi nagurani gore) zna mi stiskat da imamo osjecaj da nemam zraka i brzo se umaram. Jedini simptom koji vucem od pocetka je zacepljen nos/sinusi a nisam prehladena niti ne curi
    ___
    Ja danas imam pregled. To je redovni kod moje gin jedino ne znam dal ce danas samo pogledat nalaze iz TA - pregled u 21ttsto sam prosli tjedan odradila ili ce i ona me pogledat. Svakako javim

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2021. 11:36

posvudusa

Jel? Onda komotno mogu tri vrećice. Probat ću s dvije pa vidjeti kako pomaže. Hvala ti

Samo polako diži, nemoj odmah na 3 vrećice jer hemoroidi dolaze i od previše 💩💩💩😁

💔💔💔

• XOXO
    18. Listopad 2021. 11:47

Dubrovčanka

Danidobrodošla i urednu trudnoću ti želim do kraja ❤️
    I ja sam bucka pa se zato još više vidio i sad pogotovo 🥱

Di si ti bucka molim te... Osim ako si dobro retusirala zadnju fotkicu koju si stavila. Ja sam bas gledala kako si predivna fit i stomacic ti je presladak. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Arsancres
    18. Listopad 2021. 12:02

Ma Dani30 jedi ga ako ti se jede, dobar je za imunitet, a nećeš sigurno gajbu limuna dnevno roknut :D
    Ja zaboravila reći, moj idući pregled je 10.11. Tejuška, kad stigneš, upiši :D

• Mjau
    18. Listopad 2021. 12:55

Dani30

Imam pitanje za vas. Dali mi netko moze reci dali je limun dobar u trudnoci..? vec danima mi se trazi da jedem limun,a neznamkoliko je to pametno.. dali je netko od vas imao zelju za limunom?

Dani ja sam srednje gradje.. Imam 57kg a stomak mi je malo natecen ali mislim da je zbog utrogestana. Pretpostavlham da ga i ti dalje koristis?? Cak mi mama kaze da li je moguce da mi se stomak vec vidi... 😁
    Ja sve jedem.. I pijem. Ali bas sve. Meni se jede slanina kajmak i sve masno i slano..... Brzo cu ja izgurati na jedno 80-90 ako sve bude ok.
    Ja nisam zakazala pregled jer su mi rekli da se javim kad odlucim Nifty da radim. Pa se javljam nakon toga

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2021. 13:08

Trik kako razlikovati trudnički stomačić od sala za punije cure: legnite na leđa. Salo će se raspišati na sve strane 😂, trudnički stomačić ponosno strši prema gore 🥰🥰🥰🥰
    Ali nećete ga imati prerano, ja sam svoj počela kužiti prije kojeg tjedna ❤️

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.