Cure evo ja dva dana razvrstavamo odjeću od male. 4 velike vreće za smeće prekrasne roza odjeće mi je višak. Užas, sad smo tek vizualizirati gdje su nam novci,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Izludit ću, već me 3 dana glava boli, a nije mi palo na pamet pitat doktora mogu li nešto uzet ako postane kritično. Jeste li vi što pile za bolove? Nije još došlo do toga, ali ako se pojača muža ću si sirotog ubit jer naravno on je kriv za sve 🤣
Ja znam lekofen, on ima 500mg paracetamola i 200 ibuprfena, pola uzmem dok me ne boli jako. Moj ginic je rekao to slobodno.
Cure evo ja dva dana razvrstavamo odjeću od male. 4 velike vreće za smeće prekrasne roza odjeće mi je višak. Užas, sad smo tek vizualizirati gdje su nam novci,haha
Prodaj, pokloni.
Izludit ću, već me 3 dana glava boli, a nije mi palo na pamet pitat doktora mogu li nešto uzet ako postane kritično. Jeste li vi što pile za bolove? Nije još došlo do toga, ali ako se pojača muža ću si sirotog ubit jer naravno on je kriv za sve 🤣
Ja popijem pola ibuprofena kad me baš rastura, smije se u prva 2 tromjesečja, a dobar je i lekofen što Coksa kaže, ako ti pomaže, jel. Meni paracetamol niš ne pomaže pa mi bzvz ga pit uopće, više štete da de natrpavam kad kao da nisam popila.
Ovako popijem pola tablete i često me prođe brzo.
Meni je gin isto rekao da se smije, da baš ima utjecaj neki bi trebala svaki dan to uzimati u puno većoj dozi, da stvarno ta polovica ili cijela tableta ne može naštetiti plodu, pogotovo ako se više ne radi o prvom tromjesečju.
Tak da, nemoj se mučiti, uzmi nešto.
Ma da, ne volim piti baš tablete, ali da imam jocker ako ću trebat. Zna me glava od vremena često boliti, pa sam već navikla na glavobolje, ali otkako sam trudna nekako sve to teže podnosim.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Ili na njuškalo i krpice za prodaju ili sharing is caring ako bi nekom poklonila. To će nestati u sekundi.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
MarijanaMartin slikaj šta imaš pa po lotovima možeš objaviti, znam da nisi na fbu al napraviš neli žnj profil samo za tu prodaju, ode ta robica brzo. Ako ti ništa ne može koristiti za dečka, pa barem prodaš to pa kupiš za njega.. Ako baš ostane nešto, pokloniš. Ja sam puno toga poklonila jer nemam di skladištiti, iako imam opet curicu 🙈 one sharing grupe ja izbjegavam jer jedno te isti uvijek dežuraju i uzimaju stvari i onda dalje preprodaju, već mi je dosta takvih, radije dam onom za koga stvarno znam da mu je potrebno. Imaš Udrugu Betlehem, oni imaju mame, većinom s malom djecom ili trudnice koje su pobjegle od nasilja ili jednostavno nemaju podršku obitelji zbog trudnoće, puno je i maloljetnih cura. Ja sam njima nekoliko puta nosila robicu i dala tim trudnicama trudničke robe. Imaju mail i sve je providno, pa ako se odlučiš nešto i pokloniti, tamo će sigurno otići mamama i njihovim djevojčicama koje su u potrebi :)
Lovely meni su prestale mučnine nakon 12.-13. tjedna, sad ako me ponekad ulovi samo pojedem nešto i bude dobro.
Coksa i Dubrovčanka bas lijepo izgledate 😍
Moj stomak je izašao van, ali je još puno manji, daleko sam od vas, ali krenulo je 😊
Ja sam maloj kupovala/naručivala odjeću iz Nexta, prezadovoljna sam, koliko god puta opereš izgleda kao novo. I dečka ću tamo obuci, oni stvarno imaju izbora.
Skupi su ali ponekad bude sve u pola cijene, to treba uloviti. Bit će poslije Božića sigurno.
I sa HM odjećom sam isto zadovoljna 👌
Cure hvala na savjetima, sve što ste naveli sam i mislila. Odvojila sam veliki dio koji ću pokloniti muževoj nećakinji (malo mi je žao jer imaju 3x veće plaće od mene i muža, ali ajd...). Jakne i tako velike markirane komade ćemo na njuškalo pa ono za 40-50kn samo da ode. Problem je da smo malo lijeni, slikati, otvoriti profil, slušati pozive ljudi, nalazite se i sve to. Ali ajde, trebat će nam novaca! Treći dio, kolica, AS i još par sitnica ćemo odnijeti u Caritas, pa nek im je sa srećom. Robicu sam i ja malo gledala po gradu i stvarno nema ništa. Čak me niti trudnički hormoni nisu uspjeli nagovoriti da išta kupim. Recimo, C&A romper vel 56 košta 100 kn, ha?? Meni je to preskupo. Mislim da će biti velika nestašica stvari i da popusti neće biti veliki ove godine. Korona je sve uništila. Dostava iz Kine je u kolapsu. E da zaboravila sam 20 pari cipela, puno nikad nošene. Princezi se nije sviđalo,ah....
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji