Cure sretno danas na pregledima. 🤞🤞🍀🍀 Spustite tlak i samo pozitivne misli!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Da se malo i ja javim pratim sve, dobrodosle nove cure i sretno. Kod mene sve ok, iščekujem sljedeći pregled.
Sretno današnji pregledi! 🍀
31👩❤️💋👨38
Bok curke, sretno svima na pregledima i nek se sve osjecate dobroo🤞🏻🤞🏻.
Ja radim u posti stalno s klijentima, ima li jos netko tko radi s klijentima stalno? Uzasno me pocelo umarati, zanima me kad cete odluciti ici na bolovanje? Moj gin kaze da dok se god osjecam dobro, da se ponasam kao i prije T.
Hvala svimaaa i ugodan dan!!🥰
Sto se porodiljnog/komplikacija tice mislim da cu ja raditi do kraja godine pa cu iskoristiti godisnji i onda na komplikacije.
Pravi porodiljni bi 3.3.22 trebala otvarati ali ranije cu.
Znam da su komplikacije puno manje placene ali 2 mj cu izdrzati s manjim prihodima. Bebica je najbitnija, a i ne da mi se po zimi na posao po mraku i vracati se u mrak i hladno i snijeg bljak
Omerta nadam se da će malenoj biti bolje ❤️ moja prošli tjedan prvi put pokupila neku prehladu ikad, sad zvuči nezahvalno, ali za ta 3, 4 dana me iscrpila i mentalno i fizički, isto se ona valjda uplašila, nije nikad u životu kašljala pa joj sve čudno, kašlje i odmah se rasplače, valjda se boji ili ju grebe grlo u isto vrijeme, balci cure, neće ispiriti, neda da usisam 🥴 samo je hodala po stanu i kenjkala nervozno i visila na sisi. Srećom nije imala temp i prošlo je za par dana, a meni baš mentalno teško to bilo, ne mogu joj pomoći, ne želi ništa, sirup, čaj, baš ništa, a stalno se buni i vidim da ju muči 😞
Sretno na pregledima curke, javljajte spolove 😁😁😁❤️
Posvudušo, ti i ja smo jače od magnezija haha, ne može nam on ništa 😂
Sada ste me podsjetile da sam zaboravila nekome odgovoriti vezano za plaću 😒 Dobivam od HZZO-a otprilike 800kn manje, nego kada sam radila. Ja sam zadovoljna 🙂
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Vratili smo se s pregleda,sve je super za sada, beba je 6.5cm velika 😊 Jos samo da docekamo nalaz niftyja i onda smo mirni 🥰
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Meri i Dubrovcanka drago mi je da su vam pregledi dobro prosli 🤗.
Meri kad bi trebala dobiti nalaz?
Ante 💙 Maro 💙
Ja sam se naručila na toliko pregleda kod 3 različita dr pa se nadam da će spol postat poznat kroz mjesec dana 😅
Ja ako danas ne saznam ionako planiram 4.ili 5.11 ici na 4D i tamo se valjda mora vidjeti 😄.
Ante 💙 Maro 💙
Sve super curke ❤️.
Malena opet leži na boku i chilla 🤗. Uf sad sam mirna 🥰.
Da nisam radila nifty kaže da nebi ni ja još uspjela vidit šta je 🥱
Sakriva pišuricu vješto.
Odlicno! Miskica se skriva heheh
Sortiraj odgovore
Najstariji