Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    22. Ožujak 2022. 08:28

Dobro jutro 🤗
    Maya vama je bas lijepo krenulo, spavalica mala 🥰 Da tako i ostane 🤞🏻
    Kilaža - ma da, hvala vam, znam da fulaju često, ne znam zašto sam se jučer time opteretila. Da mi je rekla da je veći nego sto treba biti mislim da bih plakala. 
    Seka Frida fulala sam proljeće, ali nisam daleko 😅🙈
    Omerta ja se nadam da nećemo mi uskoro, nisam spremila torbu, al bas ništa 😬 Moram se toga uhvatiti 😅
    Sretno svima na pregledima 🤗

seka_Frida
    22. Ožujak 2022. 08:28

Sretno na pregledima 🍀😁 i Maya34 vama da danas odete domeka. I uzivaj s bebicom na rukama, gdje bi drugdje i zelio biti? 🤭 9mj je bio najblize tebi, mislim da ne postoji ljepse mjesto na svijetu za njega od tvog zagrljaja 🥰

anchika
    22. Ožujak 2022. 09:10

Sretno svima danas🥰
    Bome se smanjuje lista pregleda opako.

Tejuska♡
    22. Ožujak 2022. 11:28

Evo naas sa pregleda 🥰 Sve je super,ima oko 2,400-2,500 grama,zatvorena sam 😊 moram se naruciti na pregled za bolnicu sada.Taman je gleda i ja kazem mislim da štuca 😄😄 kaze ona dobro misliš😄😄 dolje je i dalje glavicom kao od samog pocetka i eto♥️
    Maya nadam se da budete brzo domeka 🤞 
    supeer za spavanje,bas je fino "odvalio" 💙💙
    Sunasce 🤣🤣🤣 bas si me nasmijala,mora da ces biti rekorderka 😄😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    22. Ožujak 2022. 11:30

ana0401

_Katja_

Danas ni jedna nova beba 😮 Možda još i bude, za prvi dan proljeća 🍀
    Moj pregled super prošao, sve dobro. Doktorica kaže da je beba 2600, i da to odgovara ovom tjednu. Ja sam danas 36+3. Jel se vama čini da je to malo? Seka Frida vidim kod tebe komentirali da je manja beba, a ti si samo četiri dana ispred, a beba kao veća…
    Ja sam nekako bila u strahu da će mi reci da je beba prevelika, sad me ovo iznenadilo.
    Posvudusa kako se ti osjećaš? Sretno sutra ❤️🤞🏻

Moja je na zadnjem uzv s 35+5 bila 2400g, ali su rekli kako ima mali trbuščić (AC- 297) što po meni nije zabrinjavajuće jer mi je prva beba s 40+3 imala AC-329. Sudeći po onom da bebe dobivaju 200g tjedno i moja bi sad trebala imati 2600g, a trudnoća nam je samo jedan dan razlike.

Meni je sada u 34+6 (dakle od tebe 6dana razlike) bio AC 293 
    Ona je rekla da je sasvim normalna za svoje tjedne 😊😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    22. Ožujak 2022. 11:58

Tejuska♡

Evo naas sa pregleda 🥰 Sve je super,ima oko 2,400-2,500 grama,zatvorena sam 😊 moram se naruciti na pregled za bolnicu sada.Taman je gleda i ja kazem mislim da štuca 😄😄 kaze ona dobro misliš😄😄 

Tejuska - koliko spominjemo bebe, cudi me da ne stucaju 24/7 🤣🤣 bravo za pregled! 👏👏

Demi30
    22. Ožujak 2022. 12:25

Evo i mene s pregleda, sve je uredu, mjere bebe su taman, plodna voda i protoci uredni, cerviks uredan ali se gospođica okrenula na zadak nakon što je već 2 mjeseca glavom prema dolje bila 😬

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    22. Ožujak 2022. 12:28

Tejuska bravo za odličan pregled 🤗 Moj idući pregled je 13.4. pa me ubaci na listu kad stigneš 😊

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    22. Ožujak 2022. 12:45

Katsy u pravu si da hahhahaha😂
    Demi drago mi je da je sve super i drzim fige da se gospodicna okrene 🤞😄 zapisala pregledic ♥️
    Magy bravoo za tlak,uuuh jesi nervozna vec pomalo 🤗 kad ovako znas da to bude drugi tjedan 🤩😇

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    22. Ožujak 2022. 13:11

katsy

Jutroo, sretno vam danas, ima vas! 🤞
    Pokrivanje bebe - u čemu vam spavaju bebe? U vreći, pokrivene, otkrivene?
    Temperatura- koliko temp treba imat soba za boravak bebe a koliko voda za kupanje?

Meni je patronažna rekla da je sad najbolje da je u vreći za spavanje pa smo naručili iz C&A onu kaj se mogu skinuti rukavići. Kupanje nas tek čeka pa nisam još pitala za temp. a za sobnu je rekla od 21 do 25. 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.