Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    21. Ožujak 2022. 21:46

Danas ni jedna nova beba 😮 Možda još i bude, za prvi dan proljeća 🍀
    Moj pregled super prošao, sve dobro. Doktorica kaže da je beba 2600, i da to odgovara ovom tjednu. Ja sam danas 36+3. Jel se vama čini da je to malo? Seka Frida vidim kod tebe komentirali da je manja beba, a ti si samo četiri dana ispred, a beba kao veća… 
    Ja sam nekako bila u strahu da će mi reci da je beba prevelika, sad me ovo iznenadilo.
    Posvudusa kako se ti osjećaš? Sretno sutra ❤️🤞🏻

ana0401
    21. Ožujak 2022. 21:58

_Katja_

Moj pregled super prošao, sve dobro. Doktorica kaže da je beba 2600, i da to odgovara ovom tjednu. Ja sam danas 36+3. Jel se vama čini da je to malo? Seka Frida vidim kod tebe komentirali da je manja beba, a ti si samo četiri dana ispred, a beba kao veća…
    Ja sam nekako bila u strahu da će mi reci da je beba prevelika, sad me ovo iznenadilo.

Moja je na zadnjem uzv s 35+5 bila 2400g, ali su rekli kako ima mali trbuščić (AC- 297) što po meni nije zabrinjavajuće jer mi je prva beba s 40+3 imala AC-329.  Sudeći po onom da bebe dobivaju 200g tjedno i moja bi sad trebala imati 2600g, a trudnoća nam je samo jedan dan razlike.

Lota 🌷 7.1.2019.
    Dora 🌷 18.4.2022.

seka_Frida
    21. Ožujak 2022. 22:41

_Katja_

Da to su mi danas rekli, a do sad mi je ginic govorio da sam u normi tak da ti pojma nemam.. po jednoj aplikaciji sam tocno, po drugoj je manji 😅 ma ne znam, dosta je to kak god okrenes, sad ce i tak 30g dnevno dobivat pa ce se ubucat do termina 🐷😋
    E i ne bi htjela bit babaroga, al jucer je bio prvi dan proljeca 🙈

Omerta
    22. Ožujak 2022. 03:42

Čestitke svima na urednim pregledima i sretno svima na današnjim! 🤞
    Mene već neko vrijeme na kog god naiđem svi pitaju, koliko još..  Valjda im izgledam ko da ću svaki čas.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    22. Ožujak 2022. 07:15

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

Demi30 - 22.03
    Amelie - 22.03
    Tejuska - 22.03
    Boobamara - 22.03
    Magy107 - 22.03
    Omerta - 23.03
    Anchika - 24.03
    Mrzlopoljka - 24.03
    Dani30 - 24.03
    Katsy - 25.03
    Anchy_23 - 28.03
    EvaKB - 30.03
    Luck - 30.03
    Plavo_nebo - 01.04
    Lovely_ - 06.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    22. Ožujak 2022. 07:15

Jutroo ♡ Sretno svima 
    Ja idem jos malo u 8h sam🥰🥰
    Posvudusa neka je sa srecom da sve prode odlicno 🍀♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    22. Ožujak 2022. 07:24

Jutroo, sretno vam danas, ima vas! 🤞
    Pokrivanje bebe - u čemu vam spavaju bebe? U vreći, pokrivene, otkrivene?
    Temperatura- koliko temp treba imat soba za boravak bebe a koliko voda za kupanje? 

Maya34
    22. Ožujak 2022. 08:07

Sretno na pregledima danas 🤞🙏🥰
    Što se gramaže tiče, nama su fulali za 500g 🥴🤦🏻‍♀️
    I da.. mi smo vam još uvijek u bolnici, čekamo od petka nalaz za briseve koji su uzeti bebi odmah nakon poroda. I eto.. još nisu u stanju očitati ga 😔 Ne moram niti pisati koliko sam jučer bila jadna kada su mi oko 15h rekli da neće niti jučer biti gotovo. A o mužu, mami, bratu.. da ne govorim 😕
    Sada ih opet čekamo i Boga molim da što prije bude gotovo i da idemo napokon kući!
    Marino lijepo sisa, noćas spavao od 22h pa do cca 4h 🙈 mamino dijete 😴🤣
    I voli biti na rukama, već sada 🤭

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

LucK
    22. Ožujak 2022. 08:20

Jutro cure 💞
    Čestitke na jučerašnjim dobrim pregledima i danas puno sreće 🤞💗
    Sretno 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    22. Ožujak 2022. 08:20

LucK

Jutro cure 💞
    Čestitke na jučerašnjim dobrim pregledima i danas puno sreće 🤞💗
    Sretno

Posvudusa 💪💝

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.