Tweety, Nensy i Kriss čestitke od srca na lijepim i zdravim bebama ❤️ Nadam se da ste vi dobro i nestrpljivo očekujem detalje kad stignete 😊 Ovo je bio baš plodonosan vikend 🥰
Sunašce mogu mislit kako si više nestrpljiva. Još malo i gotovo 🤗
Spavanje - Ja se trudim spavati na bokovima, pogotovo na lijevom. Uvijek se tako namjestim na onaj trudnički jastuk, ali okrećem se svakako. Često se nađem i na leđima, vjerojatno zato jer teško dišem zbog alergije pa mi je najlaše disati kad sam na leđima. Nadam se da to nije baš neki veliki razlog za brigu 🤷♀️
Ja sam inače ovih dana dosta aktivna, pa sam nekako manje na forumu ali popratim svaku večer sve što pišete 😊 Muče me trnci u rukama, osobito u lijevoj pa me to živcira. U utorak mi je pregled i iskreno jedna čekam, nekako su mi se odužila 4 tjedna od posljednjeg pregleda. Sutra ja i muž završavamo trudnički tečaj pa smo i to riješili. Danas smo bili kod svekrve na rođendanu, u srijedu je mužu rođendan, a u nedjelju mom tati, tako da mi ne gine još koja kila gore 😨 Baš sam se nekako zaokružila u zadnje vrijeme. Kad se pogledam u ogledalo čini mi se kao da sam u terminu, pa se pitam gdje ću još rasti 😬
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dubrovcanka mala je slatkis 😍
Kriss cestitke, cekamo izvjestaj 🥰😁
..
Spavanje, vrtim se s boka na bok. Porbudim se tu i ttamo na ledima ali obicno me copi bh u tom trenu i teze mi je disat dok sam na ledima.
Čestitke Kriss i brz oporavak!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Kriss cestitam i zelim vam brz oporavak 💕
LucK bas tako htjela bi da se prirodno pokrene ako je moguce. Sutra imam pregled pa me bas zanima sta ce reci
Kriss čestitkeee od ♥️ Barbara dobro nam došlaa🎀🌸 brzi oporavak želim 🍀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nensy i Tweety čestitam na bebicama🥰🥰 u želim vam brzi oporavak 🤞 uživajte 😊
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Kriss čestitam mami i tati! 🥰 Dobro nam došla Barbara ❤️💞🙏
Sretno sutrašnjim pregledima ☺️❤️
Kod nas bebe ili nikako da stignu ili na kapaljku, a najviše grupno 😁😁
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Čestitam Kriss i dobrodošla Barbara! 🥳🥰
Spavanje - pokušavam na bokovima, ali se baš često nađem na leđima i još uvijek mi je to nekako najudobnije. Također sam si većinom u drugoj polovici dana sva troma i teško se okrećem s boka na bok, dok sam ujutro recimo uglavnom dosta aktivna te hodam i radim kućanske poslove bez nekih problema. Navečer kao da mi je trbuh značajno veći nego ujutro... 🤔
Ja inače nisam imala uzv već skoro dva mjeseca i sad ću konačno imati idući tjedan pa me je malo strah, nadam se da će sve biti ok, ali baš bi mi bilo puno draže da češće vidim bebu.
Cure hvala svima na podrsci🤗❤, trebala mi je, vec sam na rubu suza od cekanja😔. Opravdala sam barem naslov teme😂.
—
katsyma uzas da, pa stalno govorim da cu si kariolu za trbuh nabavit da bi se prebacila sa lijeve na desnu🤣🤣🤣🤣🤣.
—
Margita1906ma nije zdravo biti samo na bokovima. Preporuca se sto vise na lijevom radi protoka ali i potrebno je malo i na desni i na leda tak da uopce nemas brige.
Sutra imam pregled opet. Znaci od 40tt je svaki drugi do treci dan ako je sve u redu, a od 41tt je svaki dan. Inducirani ide ako je kazem sve u redu tek nakon 42tt. Cesto se dogodi ranije jer ima naznaka patnje ploda, mekonijska voda, mlijecna, zamucena ili je posteljica stala sa radom… Tako da svugdje je isto nego eto nije nam svima ista dijagnoza. Kod mene je trenutno voda bistra i sve je super kao i protoci zato jos nista ne razmatramo…
—
Aha ahaa, hvala na lijepom objašnjenju 😀 Nadam se da nećemo doći do dijela 41+ 😆
Termin 26.03.
Sortiraj odgovore
Najstariji