Bokic mamice i soon to be mame 🌸
Divan je dan proljece je tu i jos malo smo sve sa bebicama 🤗🤗☀️
Dubrovcanka curica ti je preslatka, jedva cekam i ja tako sa svojom maziti se i uzivati.
Omerta je istina spustio ti se trbuscic i sladak je 😉
---
Takoder sam voljela na ledima ponekad spavati a sada samo bok. I ono vrtim se s jednog na drugi po noci i skupa vucem i svoj trudnicki jastuk i tak...jedva cekam da malo na ledima lezim da ih izravnam 😅
Katja dobar si đir napravila 💪☺️
Magy baš mi je drago da uživaš 😍
Zana nemoj ti nigdi dok ne krene nešto jer te samo mogu inducirati u bolnici 😅
Dubrovčanka super da ste doma i da vam ide ☺️ mala je preslatka 😍
Sunašce neka onda večeras krene kako se i nadaš 🤞❤️
Katsy ja ne pridržavam trbuh (nije još ni tako velik) 🤭 a znam se i ja naći na leđima.. Mislim da neće ništa biti 😁
Tejuska izdrži onda još malo i nadam se da ćeš na sajam ipak 💪🤞 ja neću zbog mirovanja, ali sam zato (napokon) jučer naručila kolica 😍
Zana 😂😂 poznato mi je to za okretanje i kukove

31👩❤️💋👨38
Hej žene🌸
Čestitam svima na bebicama mamice kojima nisam čestitala! 🥳❤️ Želim svima lijepo i sretno djetinjstvo i da su nam samo zdravi svi!! ❤️❤️
---
Evo da se i ja javim, danas nam je popodne stigla naša Barbara 💓 Bio je carski, napisat ću vam sve kad malo dođemo sebi. Bitno da smo dobro obje i da je sve prošlo izvrsno za sad. 🍀😊

Tweety, Nensy i Kriss čestitke od srca na lijepim i zdravim bebama ❤️ Nadam se da ste vi dobro i nestrpljivo očekujem detalje kad stignete 😊 Ovo je bio baš plodonosan vikend 🥰
Sunašce mogu mislit kako si više nestrpljiva. Još malo i gotovo 🤗
Spavanje - Ja se trudim spavati na bokovima, pogotovo na lijevom. Uvijek se tako namjestim na onaj trudnički jastuk, ali okrećem se svakako. Često se nađem i na leđima, vjerojatno zato jer teško dišem zbog alergije pa mi je najlaše disati kad sam na leđima. Nadam se da to nije baš neki veliki razlog za brigu 🤷♀️
Ja sam inače ovih dana dosta aktivna, pa sam nekako manje na forumu ali popratim svaku večer sve što pišete 😊 Muče me trnci u rukama, osobito u lijevoj pa me to živcira. U utorak mi je pregled i iskreno jedna čekam, nekako su mi se odužila 4 tjedna od posljednjeg pregleda. Sutra ja i muž završavamo trudnički tečaj pa smo i to riješili. Danas smo bili kod svekrve na rođendanu, u srijedu je mužu rođendan, a u nedjelju mom tati, tako da mi ne gine još koja kila gore 😨 Baš sam se nekako zaokružila u zadnje vrijeme. Kad se pogledam u ogledalo čini mi se kao da sam u terminu, pa se pitam gdje ću još rasti 😬

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dubrovcanka mala je slatkis 😍
Kriss cestitke, cekamo izvjestaj 🥰😁
..
Spavanje, vrtim se s boka na bok. Porbudim se tu i ttamo na ledima ali obicno me copi bh u tom trenu i teze mi je disat dok sam na ledima.

Čestitke Kriss i brz oporavak!

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Kriss cestitam i zelim vam brz oporavak 💕
LucK bas tako htjela bi da se prirodno pokrene ako je moguce. Sutra imam pregled pa me bas zanima sta ce reci

Kriss čestitkeee od ♥️ Barbara dobro nam došlaa🎀🌸 brzi oporavak želim 🍀

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nensy i Tweety čestitam na bebicama🥰🥰 u želim vam brzi oporavak 🤞 uživajte 😊
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji