Nensy čestitam ti i želim brz oporavak 🤞❤️ dobrodošao mali Leon 💗
31👩❤️💋👨38
Curke evo i mene.
Leon nam je stigao jučer u 14:30. Ima 50 cm 3580 grama.
Ušla u rađaonu oko 7. Oko 8 h bušili vodenjak. U 9 h dali drip.
Nisam tražila epiduralnu jer prošli put mi nije primila. Ali dali su mi dva puta nešto intravenozno da malo ublaži trudove.
Babica mi je pomogla s masažom prilikom izgona i da ne popucam jako. Imam dva šava vanjski i unutarnji.
Na kraju je bilo malo teže ali smo uspjeli.
Papamo i spavamo. 🥰
Čestitam Nensy, baš lijepoooo 😍 Želim ti brz oporavak i uživanje u svojoj bebici 😊
Termin 26.03.
Nensy i Maya cestitam i zelim vam brz oporavak 🤗. Uzivajte u bebama 😍.
Ante 💙 Maro 💙
Cure, koliko ranije su vama sluzni čepovi počeli lagano ispadati van? Vi kojima je to išlo postupno mislim. Ja od jutros imam bas onako neki sluzavi žuti iscjedak. I onak dosta je ljepljiv, razvlači se. Sad sam ga bas originalno opisala. Nemam pojma jel bi to bilo to
.
Meni je tako počeo ispadati cca 2tj prije poroda, i sada tako isto. Sad smo 36tt točno
Dobar dan cure 🌞
Dubrovčanka čestitam još jednom i ovdje 💕 i dalje sam fascinirana kako je nako svega kraljica došla na sviejt pod svojim uvjetima 💜 neće vam biti s njom dosadno, u to sam sigurna 😄
Bambolina žao mi je što nisi imala podršku u bolnici, kao ni većina nas. 😡Doma je to ipak lakše pa se nadam da će biti bolje 🤞
Pau18 i sama sam išla za tim motom sretna mama,sretna beba i nisam požalila ni sekunde. Nek nam bebice jedu i rastu a što i kako nije ničija briga. Ali bome si jako puno ljudi daje za pravo da pitaju 🙄
Maya34 čestitam i tebi još jednom na prekrasnoj mrvici 💙
Nensy čestitaaaaam 🥳 a Leonu želim dobrodošlicu 💙
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Kod mene jos nista😶. Sve je super, potvrdeno da je mali veliki😂. Nebi na indukciju jer je plodna bistra, ctg uredan, eto jedino posteljica ima pomaka II/III jeeeej🤣😂🤣🤣.
Barem nesto 🤭🤭 jesu ove proljetne bebe tvrdoglave 🤪🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke samo da javim da je nasa srecica rodena 9.3. s 38+5. Sve je bilo brzo sto se poroda tice, prirodno skroz i sada presretni uzivamo doma. Nista ne stignem citati i pisati, no mislim na vas i navijam za nove bebice ❤
💛🧡
Nensy i Teeety - cestitam na bebama! Puno lijepih maznih trenutaka s bebama vam zelim 🤩
Nensy i Tweety88 cestitam vam i zelim brz oporavak 💞
Ja iz dnevne prelazim u TA u ponedjeljak, nisam imala ni pregled niti uzv dva i pol tjedna.
Nadam se da ce biti nesto uz ctg u ponedjeljak.
Isto nemam bas nikakvih znakova, imala sam grceve ali prestalo, a bebini pokreti u stomaku bas bole, valjda ce se pokrenuti nesta 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji