Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    19. Ožujak 2022. 12:08

Nensy čestitam ti i želim brz oporavak 🤞❤️ dobrodošao mali Leon 💗

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Margita1906
    19. Ožujak 2022. 12:29

Nensy0308

Curke evo i mene.

Leon nam je stigao jučer u 14:30. Ima 50 cm 3580 grama.
    Ušla u rađaonu oko 7. Oko 8 h bušili vodenjak. U 9 h dali drip.
    Nisam tražila epiduralnu jer prošli put mi nije primila. Ali dali su mi dva puta nešto intravenozno da malo ublaži trudove.
    Babica mi je pomogla s masažom prilikom izgona i da ne popucam jako. Imam dva šava vanjski i unutarnji.
    Na kraju je bilo malo teže ali smo uspjeli.
    Papamo i spavamo. 🥰

Čestitam Nensy, baš lijepoooo 😍 Želim ti brz oporavak i uživanje u svojoj bebici 😊

Termin 26.03.

Tonka341
    19. Ožujak 2022. 13:00

Nensy i Maya cestitam i zelim vam brz oporavak 🤗. Uzivajte u bebama 😍.

Ante 💙 Maro 💙

tanja24
    19. Ožujak 2022. 14:26

Magy107

Cure, koliko ranije su vama sluzni čepovi počeli lagano ispadati van? Vi kojima je to išlo postupno mislim. Ja od jutros imam bas onako neki sluzavi žuti iscjedak. I onak dosta je ljepljiv, razvlači se. Sad sam ga bas originalno opisala. Nemam pojma jel bi to bilo to.

Meni je tako počeo ispadati cca 2tj prije poroda, i sada tako isto. Sad smo 36tt točno

elle 🙋‍♀️
    19. Ožujak 2022. 15:02

Dobar dan cure 🌞
    Dubrovčanka čestitam još jednom i ovdje 💕 i dalje sam fascinirana kako je nako svega kraljica došla na sviejt pod svojim uvjetima 💜 neće vam biti s njom dosadno, u to sam sigurna 😄
    Bambolina žao mi je što nisi imala podršku u bolnici, kao ni većina nas. 😡Doma je to ipak lakše pa se nadam da će biti bolje 🤞
    Pau18 i sama sam išla za tim motom sretna mama,sretna beba i nisam požalila ni sekunde. Nek nam bebice jedu i rastu a što i kako nije ničija briga. Ali bome si jako puno ljudi daje za pravo da pitaju 🙄
    Maya34 čestitam i tebi još jednom na prekrasnoj mrvici 💙
    Nensy čestitaaaaam 🥳 a Leonu želim dobrodošlicu 💙

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    19. Ožujak 2022. 15:55

Sunašce83

Kod mene jos nista😶. Sve je super, potvrdeno da je mali veliki😂. Nebi na indukciju jer je plodna bistra, ctg uredan, eto jedino posteljica ima pomaka II/III jeeeej🤣😂🤣🤣.

Barem nesto 🤭🤭 jesu ove proljetne bebe tvrdoglave 🤪🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tweety88🐞
    19. Ožujak 2022. 16:14

Curke samo da javim da je nasa srecica rodena 9.3. s 38+5. Sve je bilo brzo sto se poroda tice, prirodno skroz i sada presretni uzivamo doma. Nista ne stignem citati i pisati, no mislim na vas i navijam za nove bebice ❤

💛🧡

mrzlopoljka
    19. Ožujak 2022. 17:06

Nensy i Teeety - cestitam na bebama! Puno lijepih maznih trenutaka s bebama vam zelim 🤩

zana89
    19. Ožujak 2022. 17:29

Nensy i Tweety88 cestitam vam i zelim brz oporavak 💞 
    Ja iz dnevne prelazim u TA u ponedjeljak, nisam imala ni pregled niti uzv dva i pol tjedna. 
    Nadam se da ce biti nesto uz ctg u ponedjeljak. 
    Isto nemam bas nikakvih znakova, imala sam grceve ali prestalo, a bebini pokreti u stomaku bas bole, valjda ce se pokrenuti nesta 🤞🏻 

• Anova93
    19. Ožujak 2022. 17:31

Nensy i tweety čestitke na bebicama! 🥳🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.