Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katsy
    20. Ožujak 2022. 15:35

Sunasce - doci ce bebica s proljecem..drzim fige sto prije 🤞
    Nedjelja - uzivajte zene i neke majke 🌷🥰
    Težina u trbuhu - jel pridrzavate trbuh s okretanja s lijevog na desni bok? Ako ga ne pridrzim,imam osjecan da se trbuh "prelijeva"
    Spavanje -jel spavate samo na  boku? Ja se cesto nadem na leđima...

Margita1906
    20. Ožujak 2022. 15:41

katsy

Sunasce - doci ce bebica s proljecem..drzim fige sto prije 🤞
    Nedjelja - uzivajte zene i neke majke 🌷🥰
    Težina u trbuhu - jel pridrzavate trbuh s okretanja s lijevog na desni bok? Ako ga ne pridrzim,imam osjecan da se trbuh "prelijeva"
    Spavanje -jel spavate samo na boku? Ja se cesto nadem na leđima…

Da osjećam težinu kad se okrećem s boka na bok i pridržim trbuh i pritom stenjem 😂 uvijek spavam na boku i mijenjam ih, ali znam se probuditi i skužiti da sam na leđima, ali to mi se zna zaredati dvije noći i onda tjednima ne, ali nesvjesno u snu mi očito nekad odgovara, a i budim se svakih sat vremena pa si računam ne bude to dugo dok ne skužim, pa nije panika

Termin 26.03.

Margita1906
    20. Ožujak 2022. 15:42

Sunašce83

Dubrovčanka

Daaaan😍.Mi smo jučer stigli kući svojoj. Sreća da malena nije pokupila streptokok. Malo su je više bockali radi toga. Prva noć iza nas. Sve u svemu super. Malena spava po dva sata,tri. Malo plaće. Sisa. Stavljam na sisu stalno koliko mogu i čekam da mlijeko navali kako treba🤣.Pozdravi od nas❤️.
    https://ibb.co/SvNjLfX

Nensyčestitke na malom Leonu. Uživaj u svome smotuljku sreće💓.
    Sunašcečekam poruku tvoju da si rodila. Zeza i tvoj mali.
    Elleova moja je baš poseban karakter🤣. Kako ste vi?
    Tweetypa čestitke na bebici✨. Super da je porod bio glatko i prirodno.
    Omerta bome ti je stomak baš baš se spustio.
    Magy drago mi je čuti za tlak i vidit kako si lijepo posložena i čekaš porod❤️. Bit će to odlično sve.
    Žanamoj sluzni je ispao na pregledu tako da prijateljice ti seruckaju🤣.

Ma joj🥰dudica veca od nje😍. Secerka majusna❤.
    Hvala sto mislis🤗. Nisam jos, ni naznaka, molim se da krene veceras ili sutra najdalje🙏🤞🍀. Sinoc me prali neki trudovi i to bolni i popustili nakon dva sata🤷‍♀️. Beba mrda, ja sve zivcanija😂. A doci ce kad bude spreman😊.

Sunašce kad imaš pregled? Zaboravila sam do kad puštaju da krene prirodno, a kad induciraju? Znam da je svugdje drugačije, bar sam tako skužila

Termin 26.03.

Margita1906
    20. Ožujak 2022. 15:44

Tweety čestitkeee, drago mi je da si dočekala svoju bebicu i da je sve super 😀
    Magy odlične vijesti, lijepo da si se posložila i da si mirnija, svaka čast 😍

Termin 26.03.

Tejuska♡
    20. Ožujak 2022. 16:33

Dubrovcanka malena je kao secerkooo 🤗🤗
    Magy bas mi je drago za tlak ♥️
    Sunasce jos maloo 😬🥰🍀
    Katsy ja sam na boku ali mi takoooo fali da legnem na leda 🥲🥲🥲 inace volim na ledima pa mi fali,kao vecini na trbuhu😁
    Ja sam premorena od ciscenja,spremanja,selidbe 🥲 jos citav tjedan i onda na sajam po zamislite kolica koja jos nisam kupila😂😂MM mi je rekao kako se krecem ko pingvin da necu docekat sajam,reko jezik pregrizo😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

zana89
    20. Ožujak 2022. 17:36

Meni je stomak uzasno tezak ali ja ga ne pridrzavam jer se okrecem i rukama i nogama s jednog boka na drugi 😂
    I onda se probudim pa mi kuk utrne pa onda na drugi pa drugi utrne i tako, s jednog na drugi, cak nekad se probudim onak pola lezim na stomaku nezz kak to uspijem. 😭

zana89
    20. Ožujak 2022. 17:37

Tejuska taman kad sve sredis ces i rodit 🤣🤣 

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Ožujak 2022. 17:58

Bokic mamice i soon to be mame 🌸
    Divan je dan proljece je tu i jos malo smo sve sa bebicama 🤗🤗☀️
    Dubrovcanka  curica ti je preslatka, jedva cekam i ja tako sa svojom maziti se i uzivati.
    Omerta je istina spustio ti se trbuscic i sladak je 😉
    ---
    Takoder sam voljela na ledima ponekad spavati a sada samo bok. I ono vrtim se s jednog na drugi po noci i skupa vucem i svoj trudnicki jastuk i tak...jedva cekam da malo na ledima lezim da ih izravnam 😅

LucK
    20. Ožujak 2022. 17:59

Katja dobar si đir napravila 💪☺️
    Magy baš mi je drago da uživaš 😍
    Zana nemoj ti nigdi dok ne krene nešto jer te samo mogu inducirati u bolnici 😅
    Dubrovčanka super da ste doma i da vam ide ☺️ mala je preslatka 😍
    Sunašce neka onda večeras krene kako se i nadaš 🤞❤️
    Katsy ja ne pridržavam trbuh (nije još ni tako velik) 🤭 a znam se i ja naći na leđima.. Mislim da neće ništa biti 😁
    Tejuska izdrži onda još malo i nadam se da ćeš na sajam ipak 💪🤞 ja neću zbog mirovanja, ali sam zato (napokon) jučer naručila kolica 😍
    Zana 😂😂 poznato mi je to za okretanje i kukove 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Kriss
    20. Ožujak 2022. 19:01

Hej žene🌸
    Čestitam svima na bebicama mamice kojima nisam čestitala! 🥳❤️ Želim svima lijepo i sretno djetinjstvo i da su nam samo zdravi svi!! ❤️❤️
    ---
    Evo da se i ja javim, danas nam je popodne stigla naša Barbara 💓 Bio je carski, napisat ću vam sve kad malo dođemo sebi. Bitno da smo dobro obje i da je sve prošlo izvrsno za sad. 🍀😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.