Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    18. Ožujak 2022. 21:59

seka_Frida

Cestitam Maya i Dubrovcanka na krasnoj djecici i vasem trudu, uzivajte u svakom novom danu 💐🧡🍀😋🧸

Ja sam danas imala pregled, jedan prst i dalje, dobro se pazim 😎💪
    21.3. 1.pregled u bolnici, pito me gin kak tak rano? (37,1cu bit) kad ste vi krenule?
    I jel bila koja na danima beba krajem prosle godine u WG-u, pikirate kaj sad na ovom za dva tjedna? Neki savjeti, preporuke?

Mi smo bili prošle godine u 11. mjesecu kad je bio. Nama je bilo odlično. Jako puno smo toga uspjeli naći po super popustima. Kolica smo kupili za 1200 kn cca manje. I još smo općenito kupili tetrice, jastuk za bebu, posteljinu i tako neke općenit stvari. Po meni se isplati zbilja. 😊 Samo što si trebaš uzeti vremena i sve vidjeti pa onda još jedan krug kad odlučiš, budeš žedna i gladna od hodanja 😂 Ali definitivno ak trebaš tak nešto skuplje, mislim da isplati ići 😉

seka_Frida
    18. Ožujak 2022. 22:10

Kriss

seka_Frida

Cestitam Maya i Dubrovcanka na krasnoj djecici i vasem trudu, uzivajte u svakom novom danu 💐🧡🍀😋🧸

Ja sam danas imala pregled, jedan prst i dalje, dobro se pazim 😎💪
    21.3. 1.pregled u bolnici, pito me gin kak tak rano? (37,1cu bit) kad ste vi krenule?
    I jel bila koja na danima beba krajem prosle godine u WG-u, pikirate kaj sad na ovom za dva tjedna? Neki savjeti, preporuke?

Mi smo bili prošle godine u 11. mjesecu kad je bio. Nama je bilo odlično. Jako puno smo toga uspjeli naći po super popustima. Kolica smo kupili za 1200 kn cca manje. I još smo općenito kupili tetrice, jastuk za bebu, posteljinu i tako neke općenit stvari. Po meni se isplati zbilja. 😊 Samo što si trebaš uzeti vremena i sve vidjeti pa onda još jedan krug kad odlučiš, budeš žedna i gladna od hodanja 😂 Ali definitivno ak trebaš tak nešto skuplje, mislim da isplati ići 😉

Ne trebam nis skuplje, ali trebam dosta tetri pa me zanima jesu nesto povoljnije cijene i dal se isplati cekat sajam? 
    Vidjela sam sad u recenzijama mama i trudnica na fb jednog izlagaca, imaju bodije po 20kn, a sivani su u hr, to cu sigurno podrzat 😎💪
    Ako znate neke izlagace s tetrama i perivim pelenama evo molila bi preporuku 🤗😚 hvalaaa

• MarijanaMartin
    18. Ožujak 2022. 23:24

Demi30

Je li barem prošlo nakon poroda? 😨

Prošlo mi je kad je otišla sva voda iz ruke. Kao da me nikad nije niti boljelo! Mislim da je važno ne pregibati ruku jer se tako pogoršava. Pokušajte spavati sa  imobiliziranim zglobom! Vježba za oporavak je: digneš ruku u zrak i stiščeš antistres lopticu ( ja sam stiskala zrak) i stvarno pomogne!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• _Katja_
    18. Ožujak 2022. 23:49

Maya čestitam i želim vam brz oporavak ❤️
    Presladak je Marino 😍😍 

seka_Frida
    19. Ožujak 2022. 08:20

Svaki put kad pomislim da ce mi dijete bit gladno pogledam si ovu sliku 
    https://ibb.co/ssK2g6r

Maya34
    19. Ožujak 2022. 09:14

Hvala vam svima od ❤️
    Evo da se javim sada dok imam vremena i dok sam došla k sebi 😁
    Dakle, četvrtak u 5:45 mi je puknuo vodenjak i to je strašno puno odmah iscurilo i nije stalo do popodne. Prije toga sam osjetila bolove, ali nisam mislila da su trudovi 🙈 Istuširala se, došla s mužem u rodilište, tamo dobila klistir, a na pregledu samo 1 prst otvorena 😕 I tako je bilo cijeli četvrtak.. Nisu mi ništa htjeli dati, čekali moje prirodne trudove. A od njih nikakve koristi jer su bili rijetki i slabi.. Dobivam neki antibiotik kroz venu da beba ne dobije infekciju zbog puknuća vodenjaka.. Petak ujutro ista stvar što se tiče otvorenosti. Ali rano ujutro dobivam nešto ubrizgano da maternica sazrije i da se pokrenu trudovi. I jesu, ali tek oko 11h. I krenuli su sve jači, češći, ali i dalje prst otvorena 🙈 Tu sam već bila luda.. Bolovi za poluditi.. I onda oko 13h kažem babici da su trudovi booolni, na cca 2min, ali i da imam nagon na tiskanje. Ona mi nije baš povjerovala niti me shvatila ozbiljno jer sam im sigurno već dosadila na ctgu sa slabim trudovima i ništa skoro otvorena 😁 Ali popušta, vidi moje bolne face i čuje urlikanje 😂 spoji me na ctg, trudovi idu do cca 60, na 2min. Kaže slabi su to trudovi.. Ali ja imam nagon na tiskanje i dalje.. Ona nevoljko pogleda dolje i ima što vidjeti, skroz otvorena i vidi se kosica od bebe ☺️😂 I tako sam ja nakon otprilike pola sata, tj. u 14:15 rodila 🥳💙 Bilo je bolno, iako su trudovi bili do 65 i uopće se nisu pojačavali. Puno sam si pomogla sa ručnikom kojeg sam namočila u sobi i stavila ga oko vrata i svako malo si s njim brisala lice i po usnama tapkala. Da boli, da.. boli u pm i opsovala sam sve i svašta 😂 ali mi je isto tako puno pomogla babica, tražila sam je da bude pored mene i skupa samnom je povremeno prodisala trudove. I lijepo mi objasnila kako da tiskam. I stavljala me na bok jer su tako trudovi dolazili češće i bili jaki pa sam se brzo vraćala na leđa i tiskala kao nenormalna 😂
    Sve u svemu, cijela trudnoća mi je bila za poželjeti. I sami porod nije dugo trajao. Ali je puknuće vodenjaka bez trudova baš bilo nepotrebno 🙈😁
    I eto, fulali su mu gramažu za 500g, ali dobro.. odmah je počeo sisat i navukao si mlijeka 😊
    I to je uglavnom to.. 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

LucK
    19. Ožujak 2022. 09:14

Jutro cure 💞
    Čestitam na jučerašnjim dobrim pregledima i sretno danas 🤞😍
    Dubrovčanka super zvuči 🤭 uspit ćeš 🤞
    Seka Frida baš to 🤣 u jednoj knjizi je isto dobro pisalo da teško da će djeca gladovati pored ponuđene hrane 😉
    Sunašce javljaj 🤗 možda je ovaj vikend vaš 💖

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    19. Ožujak 2022. 09:32

Dan ♡
    Dubrovcanka ma uspjet cete vi to,samo polako,nadoci ce mlijeko🤗
    Maya ajme,koje iskustvo 🤭🤭 drago mi je da je babica bila oke i bila uza tebe,puno to znaci ♥️ sada se mazite i pazite 🤗
    Zelim svima lijep vikend♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• _Katja_
    19. Ožujak 2022. 10:02

Jutro svima 🤗
    Dubrovcanka želim vam puno sreće s dojenjem, i čuvaj bradavice 😊
    Maya tvoj porod je bio neobičan, ništa nije bilo onako kako čitamo da inače ide 😆 Ali super, mogu misliti tog uzbudjenja kad je rekla da vidi kosicu 🤗 
    Sjećam se tog osjećaja, samo sto je kod mene to došlo nakon nekoliko sati tiskanja 😬😬
    Sunasce sretno na pregledu, javi nam se 😘

Margita1906
    19. Ožujak 2022. 10:16

Maya34

Hvalavam svima od ❤️
    Evo da se javim sada dok imam vremena i dok sam došla k sebi 😁
    Dakle, četvrtak u 5:45 mi je puknuo vodenjak i to je strašno puno odmah iscurilo i nije stalo do popodne. Prije toga sam osjetila bolove, ali nisam mislila da su trudovi 🙈 Istuširala se, došla s mužem u rodilište, tamo dobila klistir, a na pregledu samo 1 prst otvorena 😕 I tako je bilo cijeli četvrtak.. Nisu mi ništa htjeli dati, čekali moje prirodne trudove. A od njih nikakve koristi jer su bili rijetki i slabi.. Dobivam neki antibiotik kroz venu da beba ne dobije infekciju zbog puknuća vodenjaka.. Petak ujutro ista stvar što se tiče otvorenosti. Ali rano ujutro dobivam nešto ubrizgano da maternica sazrije i da se pokrenu trudovi. I jesu, ali tek oko 11h. I krenuli su sve jači, češći, ali i dalje prst otvorena 🙈 Tu sam već bila luda.. Bolovi za poluditi.. I onda oko 13h kažem babici da su trudovi booolni, na cca 2min, ali i da imam nagon na tiskanje. Ona mi nije baš povjerovala niti me shvatila ozbiljno jer sam im sigurno već dosadila na ctgu sa slabim trudovima i ništa skoro otvorena 😁 Ali popušta, vidi moje bolne face i čuje urlikanje 😂 spoji me na ctg, trudovi idu do cca 60, na 2min. Kaže slabi su to trudovi.. Ali ja imam nagon na tiskanje i dalje.. Ona nevoljko pogleda dolje i ima što vidjeti, skroz otvorena i vidi se kosica od bebe ☺️😂 I tako sam ja nakon otprilike pola sata, tj. u 14:15 rodila 🥳💙 Bilo je bolno, iako su trudovi bili do 65 i uopće se nisu pojačavali. Puno sam si pomogla sa ručnikom kojeg sam namočila u sobi i stavila ga oko vrata i svako malo si s njim brisala lice i po usnama tapkala. Da boli, da.. boli u pm i opsovala sam sve i svašta 😂 ali mi je isto tako puno pomogla babica, tražila sam je da bude pored mene i skupa samnom je povremeno prodisala trudove. I lijepo mi objasnila kako da tiskam. I stavljala me na bok jer su tako trudovi dolazili češće i bili jaki pa sam se brzo vraćala na leđa i tiskala kao nenormalna 😂
    Sve u svemu, cijela trudnoća mi je bila za poželjeti. I sami porod nije dugo trajao. Ali je puknuće vodenjaka bez trudova baš bilo nepotrebno 🙈😁
    I eto, fulali su mu gramažu za 500g, ali dobro.. odmah je počeo sisat i navukao si mlijeka 😊
    I to je uglavnom to..

Hvala ti baš na detaljnom opisu ❤️
    Ma čim nije školski, kao da nikad nisu porađali i da ne znaju da taj ctg nije tak pouzdan majko mila, ali dobro bitno da je sve prošlo dobroo i da ste ti i bebač super 💪

Termin 26.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani