Svaki put kad pomislim da ce mi dijete bit gladno pogledam si ovu sliku
https://ibb.co/ssK2g6r
Hvala vam svima od ❤️
Evo da se javim sada dok imam vremena i dok sam došla k sebi 😁
Dakle, četvrtak u 5:45 mi je puknuo vodenjak i to je strašno puno odmah iscurilo i nije stalo do popodne. Prije toga sam osjetila bolove, ali nisam mislila da su trudovi 🙈 Istuširala se, došla s mužem u rodilište, tamo dobila klistir, a na pregledu samo 1 prst otvorena 😕 I tako je bilo cijeli četvrtak.. Nisu mi ništa htjeli dati, čekali moje prirodne trudove. A od njih nikakve koristi jer su bili rijetki i slabi.. Dobivam neki antibiotik kroz venu da beba ne dobije infekciju zbog puknuća vodenjaka.. Petak ujutro ista stvar što se tiče otvorenosti. Ali rano ujutro dobivam nešto ubrizgano da maternica sazrije i da se pokrenu trudovi. I jesu, ali tek oko 11h. I krenuli su sve jači, češći, ali i dalje prst otvorena 🙈 Tu sam već bila luda.. Bolovi za poluditi.. I onda oko 13h kažem babici da su trudovi booolni, na cca 2min, ali i da imam nagon na tiskanje. Ona mi nije baš povjerovala niti me shvatila ozbiljno jer sam im sigurno već dosadila na ctgu sa slabim trudovima i ništa skoro otvorena 😁 Ali popušta, vidi moje bolne face i čuje urlikanje 😂 spoji me na ctg, trudovi idu do cca 60, na 2min. Kaže slabi su to trudovi.. Ali ja imam nagon na tiskanje i dalje.. Ona nevoljko pogleda dolje i ima što vidjeti, skroz otvorena i vidi se kosica od bebe ☺️😂 I tako sam ja nakon otprilike pola sata, tj. u 14:15 rodila 🥳💙 Bilo je bolno, iako su trudovi bili do 65 i uopće se nisu pojačavali. Puno sam si pomogla sa ručnikom kojeg sam namočila u sobi i stavila ga oko vrata i svako malo si s njim brisala lice i po usnama tapkala. Da boli, da.. boli u pm i opsovala sam sve i svašta 😂 ali mi je isto tako puno pomogla babica, tražila sam je da bude pored mene i skupa samnom je povremeno prodisala trudove. I lijepo mi objasnila kako da tiskam. I stavljala me na bok jer su tako trudovi dolazili češće i bili jaki pa sam se brzo vraćala na leđa i tiskala kao nenormalna 😂
Sve u svemu, cijela trudnoća mi je bila za poželjeti. I sami porod nije dugo trajao. Ali je puknuće vodenjaka bez trudova baš bilo nepotrebno 🙈😁
I eto, fulali su mu gramažu za 500g, ali dobro.. odmah je počeo sisat i navukao si mlijeka 😊
I to je uglavnom to..
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Jutro cure 💞
Čestitam na jučerašnjim dobrim pregledima i sretno danas 🤞😍
Dubrovčanka super zvuči 🤭 uspit ćeš 🤞
Seka Frida baš to 🤣 u jednoj knjizi je isto dobro pisalo da teško da će djeca gladovati pored ponuđene hrane 😉
Sunašce javljaj 🤗 možda je ovaj vikend vaš 💖
31👩❤️💋👨38
Dan ♡
Dubrovcanka ma uspjet cete vi to,samo polako,nadoci ce mlijeko🤗
Maya ajme,koje iskustvo 🤭🤭 drago mi je da je babica bila oke i bila uza tebe,puno to znaci ♥️ sada se mazite i pazite 🤗
Zelim svima lijep vikend♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro svima 🤗
Dubrovcanka želim vam puno sreće s dojenjem, i čuvaj bradavice 😊
Maya tvoj porod je bio neobičan, ništa nije bilo onako kako čitamo da inače ide 😆 Ali super, mogu misliti tog uzbudjenja kad je rekla da vidi kosicu 🤗
Sjećam se tog osjećaja, samo sto je kod mene to došlo nakon nekoliko sati tiskanja 😬😬
Sunasce sretno na pregledu, javi nam se 😘
Hvalavam svima od ❤️
Evo da se javim sada dok imam vremena i dok sam došla k sebi 😁
Dakle, četvrtak u 5:45 mi je puknuo vodenjak i to je strašno puno odmah iscurilo i nije stalo do popodne. Prije toga sam osjetila bolove, ali nisam mislila da su trudovi 🙈 Istuširala se, došla s mužem u rodilište, tamo dobila klistir, a na pregledu samo 1 prst otvorena 😕 I tako je bilo cijeli četvrtak.. Nisu mi ništa htjeli dati, čekali moje prirodne trudove. A od njih nikakve koristi jer su bili rijetki i slabi.. Dobivam neki antibiotik kroz venu da beba ne dobije infekciju zbog puknuća vodenjaka.. Petak ujutro ista stvar što se tiče otvorenosti. Ali rano ujutro dobivam nešto ubrizgano da maternica sazrije i da se pokrenu trudovi. I jesu, ali tek oko 11h. I krenuli su sve jači, češći, ali i dalje prst otvorena 🙈 Tu sam već bila luda.. Bolovi za poluditi.. I onda oko 13h kažem babici da su trudovi booolni, na cca 2min, ali i da imam nagon na tiskanje. Ona mi nije baš povjerovala niti me shvatila ozbiljno jer sam im sigurno već dosadila na ctgu sa slabim trudovima i ništa skoro otvorena 😁 Ali popušta, vidi moje bolne face i čuje urlikanje 😂 spoji me na ctg, trudovi idu do cca 60, na 2min. Kaže slabi su to trudovi.. Ali ja imam nagon na tiskanje i dalje.. Ona nevoljko pogleda dolje i ima što vidjeti, skroz otvorena i vidi se kosica od bebe ☺️😂 I tako sam ja nakon otprilike pola sata, tj. u 14:15 rodila 🥳💙 Bilo je bolno, iako su trudovi bili do 65 i uopće se nisu pojačavali. Puno sam si pomogla sa ručnikom kojeg sam namočila u sobi i stavila ga oko vrata i svako malo si s njim brisala lice i po usnama tapkala. Da boli, da.. boli u pm i opsovala sam sve i svašta 😂 ali mi je isto tako puno pomogla babica, tražila sam je da bude pored mene i skupa samnom je povremeno prodisala trudove. I lijepo mi objasnila kako da tiskam. I stavljala me na bok jer su tako trudovi dolazili češće i bili jaki pa sam se brzo vraćala na leđa i tiskala kao nenormalna 😂
Sve u svemu, cijela trudnoća mi je bila za poželjeti. I sami porod nije dugo trajao. Ali je puknuće vodenjaka bez trudova baš bilo nepotrebno 🙈😁
I eto, fulali su mu gramažu za 500g, ali dobro.. odmah je počeo sisat i navukao si mlijeka 😊
I to je uglavnom to..
Hvala ti baš na detaljnom opisu ❤️
Ma čim nije školski, kao da nikad nisu porađali i da ne znaju da taj ctg nije tak pouzdan majko mila, ali dobro bitno da je sve prošlo dobroo i da ste ti i bebač super 💪
Termin 26.03.
Curke evo i mene.
Leon nam je stigao jučer u 14:30. Ima 50 cm 3580 grama.
Ušla u rađaonu oko 7. Oko 8 h bušili vodenjak. U 9 h dali drip.
Nisam tražila epiduralnu jer prošli put mi nije primila. Ali dali su mi dva puta nešto intravenozno da malo ublaži trudove.
Babica mi je pomogla s masažom prilikom izgona i da ne popucam jako. Imam dva šava vanjski i unutarnji.
Na kraju je bilo malo teže ali smo uspjeli.
Papamo i spavamo. 🥰
Draga Nensy čestitam ti od ♥️ drago mi je da je sve proslo na kraju kako treba,da nisi rezana,nadam se da ce i ovi savovi brzo proci 💚 Leon dobro nam dosaoo🍀💚🍀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji