Arsancres jos i korona 😳 zaista onda imas "srece" sto si je dobro podnjela,bas to sto kazes iscrpljena,krvaris... jos i to.
Ma sigurno je netko od njih bio a srackaju ako nemas potvrde i gluposti,a sebe ne gledaju 🙄🙄
Hahhaha mala ti je zakon 🤣🤣🤣 3 u 1 😀
Ovi laznjaci ne pustaju,osla i na wc i setala...neki su ono bezbolni a 3 sam ih morala prodisat 😳😳 uglavnom jos sam tu,zamislite 2,5h ja narandasta!!! Pramenovi ne primaju,oprali ih pa kako bude,nemrem vise toliko blajh imat na glavi. Saf preljev jedan pa drugi i ja od 08:15h tu...
Lovely daa,nakon svega plavog,sivog itd konacno rozo 🙈🙈
Sto se tice refluksa doslovno sam i ja imala,oko 4tj je trajalo i onda je odjednom prestalo,mislim da kako mi se trbuh spustio je i to nestalo. Odvratno nesto,budilo me po noci jer sam se skoro udavila doslovce u toj povracotki da ne kazem tak 😳

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Arsancres napokon da je jedna opisala detaljan prikaz poroda i kako to sve kaotično bude u našim bolnicama🤭🤯 Ali nek je dobro prošlo🥰 I da vam nista nije od korone i da oporavak super ide.. bravo za vas cure!;)
Tejuška ma ti ćeš nam roditi danas/sutra.. s novim pramenovima😂😂 Jao tko će nam sad liste slagati🤭 Sretno!:))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo mene sa pregleda... Moj malac ima oko 2800. Sve je u redu. Još uvijek sam zatvorena.
Tejuška ja i ti imamo isti dan termin poroda i moram ti reći da su i mene ima dva dana počele hvatati jače kontrakcije, sinoć mi je bilo baš nekako bolno kako do sada nije bilo. Ti si barem obavila frizera ako ništa drugo 😂, a ja ni torbu za rodilište još nisam spremila 🙈

Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Od 12:10 do sad ravno 17 kontrakcija/trudova sta god!!!
Uopce ne znam kaj da mislim
Dosla do mame evo jedem burek,pa nemrem gladna ak ne popusti🤣

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Od 12:10 do sad ravno 17 kontrakcija/trudova sta god!!!
Uopce ne znam kaj da mislim
Dosla do mame evo jedem burek,pa nemrem gladna ak ne popusti🤣
Tak je!! Ma ti rađaš!!:)))) Ali pomalo.. očito tek navečer kreće kad sad mirno jedeš burek😄
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ima li koja od vas mama iskustva s alergijama i dojenjem? Mene uvijek u petom mjesecu, a nekad već i u 4. opere dosta jaka alergija na trave.. Jedini put kad sam imala vrlo blage simptome bila mi je druga, vrlo rana trudnoća koja je brzo i završila 2020. Pitam se je li moguće da su me hormoni tada zaštitili i mogu li se tome opet nadati? Vidim da ne postoje alternative Telfastu i drugim lijekovima jer se svi izlučuju u mlijeko.. što ste vi koristile? Demi tebe je mučila alergija jel tako? Što ti je pomagalo?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Tejuška zar je već došlo tvoje vrijeme?! ❤️ Ok, sad me lagano panika hvata jer mi je termin 3 tjedna iza tebe 😬 Drži se i javljaj nam situaciju kad budeš mogla 💪
Amelie kad su krenuli čempresi i borovi u veljači bila sam očajna jer sam pretpostavljala da me najgore tek čeka u ožujku i travnju, a već u veljači mi je bilo grozno. Istraživala sam što smijem koristit, pitala ginića i dr. opće prakse i oboje su rekli da ne smijem ništa. Inhalirala sam se sa slanom vodom i ispirala nos fiziološkom svaku večer i to je to. Mogu ti reći da sam imala malo teže simptome nekih 10-15 dana i od tad sam skroz ok. Kao da mi se tijelo samo izborilo. Navodno trudnički hormoni ipak malo štite, kao i dojilje također. Još ne mogu vjerovat da sam bez lijekova, a da mi je ok 🤷♀️
Joj nadam se da ce i meni biti tako.. danas kao da sam prvi put osjetila da me svrbi nos. Ne mogu zamisliti da me uz sve u postpartumu još i alergija uhvati😱😭😭 Jer zna mi biti stvarno gadno, ali eto mantram onda da ćemo se izboriti.. krkam se i tako vitaminima i valjda ti svi hormoni nisu džabe u tijelu🙈😁 Nek pomognu malo! A ne sekiraj se oko ulaska u termin.. meni je 28.4. i onda ja sebi mantram da imam još 3 tjedna hehe.. a ustvari gledam si 12.5. i bas mi je lijep taj datum nekako.. hehe.. a eto do tad još više od mjesec dana.. imaamoo joooš vremenaa. Ja sam si tog 28. dogovorila frizera da se malo sredim jer tko zna kad cu opet stići.. a nisam iz kuće izašla zbog mirovanja više od mjesec dana tako da si onda valjda mogu priuštiti pola sata kod frizerke. Jel ti još miruješ?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Tejuska samo se ti najedi dobro, frizura je tu i sretno. Javljaj nam sve ❤️
Tea super za dobar pregled 😍

31👩❤️💋👨38
Arsancres bome je bilo uzbudljivo ovo citati. Znale smo mi da ce se isplatiti cekati da sastavis.
Tejuska sretno, ako je krenulo da ide brzo i efikasno. Kad tako vidim kako krene iznenada mi je jasno da se stvarno moram pokrenuti sa slaganjem stvari.
Meni je isto izoliran streptokok, bas danas dobila nalaz. Ginekolog mi je dao Klimicin vaginalnu kremu da ju koristim 7 dana. To je onda to ili ce mi opet uzimat bris? Svakako moram reci kad dodem u bolnicu za to, to znam, ali je li ovo terapija koja bi trebala to rijesiti, pa antibiotik samo za svaku sigurnost ili kako?

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji