Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    20. Ožujak 2022. 05:22

Tejuška sretno sa selidbom! 🤞🤞🤞
    Mi smo nedavno pogledali jedan stan na Gornjem Vrapču, stvarno je odličan, teškom mukom odustali jer ipak bez auta (dok moj ne odlući kupiti/rentati) ovisimo onda dosta o busu, iako je od stanice do stana 5 min hoda, osjeti se u par navrata blaža uzbrdica, pogotovo u toj zadnjoj ulici, a meni to sa kolicima i troje djece ne štima.. Tako da držimo se za sad ovog gdje jesmo, na ravnom terenu smo, pjehe bez problema i brzo do svud kud trebamo. Tu smo sigurno još 2-3 mj do isteka ugovora, ako nešto u međuvremenu ne nađemo, produžujemo ugovor na godinu dana.
    ... 
    Čestitke svim mamicama koje su rodile 🥳🥳🥳 dobrodošle nove bebice! 
    Ostalima čestitke na dobrim pregledima i urednim nalazima! 
    ... 
    Arsancres, mislim da to i mene čeka.. Dva sisobera.  Super za kile!! 
    ... 
    Meri97 kod mene blaža skolioza.. Mislim to imam još od školskih dana, desno rame mi lagano visi i djelujem nekad pogrbljeno, al to vjerojatno samo ja kužim. Nije mi u prošla dva poroda stvaralo nikakav problem. Epiduralnu nisam dobila zbog drugih razloga (gužva, nisam stigla) tako da što se toga tiće ne znam jel bi bio problem. Kako je kod tebe? 
    ... 
    Nego, što smo ono rekli. Kad je dobro početi uzimati probiotik, zadnjih mjesec dana? Mislila sam kupiti u DM-u onaj Omni Biotic Panda.. Taman da iskoristim bodove pa dobijem popust jer inače je fakat skup. 
    ... 
    Seka Frida, ja ću na prvi pregled u TA u srijedu sa točno 37 tj tako da nije rano, pa neće te svaki drugi dan naručivati. Nudili su mi prvo neki kasniji termin, pitali kad hoću, pa sam onda dobila ovaj. 
    ... 
    Odo sad nazad spavat. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

anchika
    20. Ožujak 2022. 06:46

Tweety cestitke 🥰
    Omerta bas djeluje spusteno! Na omni biotic pandi pise da se krene uzimati najkasnije u 8. Mj trudnoce, skupo je da 😏

seka_Frida
    20. Ožujak 2022. 07:59

Omerta bas mi je aplikacija jucer javila da se beba sad spusta dolje tako da je tebi bas pogodilo 😋
    Moj sa svake strane izgleda drugacije jer se malac tak smjestio da ga na jednoj strani ima vise, na drugoj manje, a ako obucem crno i kaputic onda se od naprijed jedva skuzi. Hahaha https://postimg.cc/dhMNMWC4
    Kaj se tice probiotika, imam tibetansku gljivu, zakeljim ti link pa citaj kaj je to, ako zelis mozemo se nac, ja ti dam dozu pa si radi kefir od toga. Najjeftinije, a najzdravije, sigurno. https://atma.hr/tibetanska-gljiva-ovaj-mocni-kefir-cisti-i-pomladuje-cijeli-organizam/

P.s.skoro smo bile susjede, mi smo kupili kucu na Gornjem Stenjevcu, jako je lijep taj kraj 🥰

• _Katja_
    20. Ožujak 2022. 08:48

Dobro jutro svima 🤗
    Nensy i Tweety čestitam na bebicama, uživajte 🥰🥰
    Seka Frida bas si lijepa 😍😍
    Omerta da, spustio se 😊 
    Ja sam jučer hodala 6,5 km, s pauzama naravno, pa sam osjetila nevecer umor u nogama i donjem dijelu ledja… Danas opet planiram aktivan dan, oporavila sam se 😊 Falilo mi je ovo lijepo vrijeme 🌞

Mak18
    20. Ožujak 2022. 10:04

Jutro curke 💕
    Nensy, Tweety iskrene čestitke uživajte u svojim bebicama 💙
    Magy baš mi je drago zbog tlaka 💪
    Omerta bome se spustio 😍
    Kod nas ovaj tjedan baš toplo javljaju, mislim da ćemo nabacit prvu šetnju 😊😊

zana89
    20. Ožujak 2022. 10:49

Curke imam pitanje, kad ispadne sluzni cep mora li se odmah u bolnicu ili tek kad se pokrenu trudovi ili nesta? 💓

Margita1906
    20. Ožujak 2022. 10:54

zana89

Curke imam pitanje, kad ispadne sluzni cep mora li se odmah u bolnicu ili tek kad se pokrenu trudovi ili nesta? 💓

Sluzni čep zna ispadati i tjednima prije, on ti nije znak da igdje ideš 😂 čekaš trudove ili puknuće vodenjaka

Termin 26.03.

zana89
    20. Ožujak 2022. 10:59

Margita1906

zana89

Sluzni čep zna ispadati i tjednima prije, on ti nije znak da igdje ideš 😂 čekaš trudove ili puknuće vodenjaka

🤣🤣🤣 to sam i ja mislila a frendice koje su rodile mi govore da moram odmah u bolnicu pa sam sva zbunjena, nista ne znam 🤣🤣🤣  

Margita1906
    20. Ožujak 2022. 11:11

zana89

Margita1906

zana89

🤣🤣🤣 to sam i ja mislila a frendice koje su rodile mi govore da moram odmah u bolnicu pa sam sva zbunjena, nista ne znam 🤣🤣🤣

Ma nee, mojoj frendici je ispao i rodila za tjedan dana. Recimo mojoj mami je ispao i kaže da su joj odmah krenuli trudovi nakon sat vremena. Meni su prije tjedan dana ispala dva komada, ali bez sukrvice i od tad ništa evo više

Termin 26.03.

zana89
    20. Ožujak 2022. 11:29

Margita1906

Ma nee, mojoj frendici je ispao i rodila za tjedan dana. Recimo mojoj mami je ispao i kaže da su joj odmah krenuli trudovi nakon sat vremena. Meni su prije tjedan dana ispala dva komada, ali bez sukrvice i od tad ništa evo više

Onda dobro, hvala ti, da vidjet cemo sta i kak ce se odvijati, samo ne bi bezveze u bolnicu 🙈 ako nije potrebno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.