Evo me.
Oko 19 h dobila taj crb balon. Gdje ugrade te kuglice i napune ih fiziološkom. I onda u ponoć dobijem normabel za smirenje. U 6 h ujutro vade balončić, u 7 h dobijem čepić i pod tuš i u 8 h idem u rađaonu. To je plan ako se ne pokrene prije po noći. Za sad nemam trudove. Bila sam otvorena 1 cm.
A cimerica već ima trudove na 4 minute, njoj je isto balon stavljen.
Drziii se i ti draga,pokusaj odmoriti i odspavati malo da nisi iscrpljena i sretno♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo mene 🤣. Uglavnom jutros su oko 4 krenuli trudovi. Upalila sam aplikaciju da vidim jel umišljam ili ne i bili su na desetak minuta. Kad sam došla u bolnicu rekla sam im da me boli da mislim da imam trudove. Spojili me na ctg koji nije uopće ih pokazao. Mislim se jel moguće da me tako boli,a da su neki lažnjaci. Fkt nisam Pahuljica neka. Kaže ova možda su pripremni neki. Ništa klistir dobila oko 8 i dalje me šibaju trudovi. Došla babica kaže ne mora pokazati ctg i vidi mi po trbuhu da su trudovi. Tad već se spustili na cca 5 min. Čekaju doktora da me pogleda jer ne smije Dat gel ako je nešto krenulo. Doktor dolazi oko 9:30 otvorena 5 cm. Idem u rađaonu. Uglavnom malo pakla,malo boli,malo ajme meni. I došla Leoni u 11. Kažu da je iznenađujuće kako sam se brzinski porodila i da se nisam čula. A ja sam mislila da sam bruka 🤣. Muž mi je fkt bio podrška i sad mi je neopisivo drago da je bio samnom. On je fasciniran porodom i svime time. Zaista u tom momentu ne misliš o nikakvom sramu 🥱.
Uglavnom popucala sam unutra dva i jedan vanjski Al sve u svemu ok sam.
Hvala vam svima ❤️
Bravo draga! Cini mi se cist ok porod. Mazi leoni i uzivajte 😊
Dubrovcanka super iskustvo!! Dobro si se drzala,bas mi je drago🍀jos vise jer nisi rezana,stvarno si minimalno popucala,odlično zaista. Super za mužeka 🥰🥰 Docekala si i ti svoju Leoni🎀🌸
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Maya i Nensy nek vam je sretno dalje 💗 još malo izdržite 🤞
Dubrovčanka zvuči kao lijep porod 😍 uživajte 🤗
31👩❤️💋👨38
Dubrovcanka jos jednom i ovdje cestitam! Stvarno porod za pozeljet, uzivajte cure 🥰🎀.
Maya i Nensy sretno,da prode sa sto manje muke. Odmarajte sad dok se nista ne desava.
Inace, moj danasnji pregled je prosao dobro. Ctg je u redu, tlak takoder. Na uzv je beba procjenjena na 2980g. Cini mi se da ce biti dug i mrsav kao i prvi sin. I dalje sam skroz zatvorena i ako se do srijede nista ne desi u srijedu idem na hospitalizaciju pa ce vidjet dali ce me u ponoc inducirat ili idem na carski. U svakom slucaju iduci tjedan i ja imam svoju bebicu 😍. Bas sam uzbudena 🤭💙.
Ante 💙 Maro 💙
Dubrovcanka wow, to je bilo bas brzo. Ma znali smo da će to Leoni to tako odraditi 🥰👏🏻
Nansy sretno, da sve prodje dobro 🤞🏻
Maya sretno i tebi još jednom, bit će sve dobro ❤️
Ja sam nekako imala osjećaj da ako mi vodenjak pukne trebam trčati u bolnicu, da to odmah krene, a vidiš kako ne mora biti…
Sunasce tvoji simptomi meni već tjednima zvuče kao priprema 😅 Sad će beba, gdje je tu je 🥰
Dubrovčanka čestitam!!! Odlično si to odradila za prvorotku.. predobro!;)) Kak nam je Leoni? 😍
Maya i Nensi sretnoo 😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Najljepše čestitke mojoj Dubrovčanki još jednom ❤️ Cijela sam se rascmoljila radi nje 🥰 Drago mi je što u zadnje vrijeme iz dubrovačke bolnice čujem samo odlična iskustva. Primalje, sestre i doktori su nam stvarno uigrana, stručna, vesela i ljubazna ekipa i baš sam sretna i mirna što me tu čeka porod 🤞
Magy, Maya i Nensi nadam se da ćete se i vi uskoro javiti s lijepim vijestima ❤️
Sunašce83 bi također mogla biti u rađaoni, ako već nije rodila? 🤗 Držim fige 🤞 Samo hrabro 💪
Bambolina šaljem ti svu moguću podršku za dojenje 😊 Baš su nam jučer na tečaju rekli da se većini žena laktacija uspostavlja nakon 5 i više dana, a prođe još neko vrijeme nakon toga da se uspostavi "zakon ponude i potražnje". Mene isto više trta tog dojenja nego poroda (možda zato što nisam svjesna što me čeka 😂). Možda da nazoveš patronažnu da ti malo pomogne ako već imaš toliku želju za dojenjem?
Nadam se da ste vi sve ostale dobro. Mene zadnjih dana počeli mučiti trnci u rukama, dlanovima, neka oduzetost. Očito su to čari kasnijih faza trudnoće. Frustrirana sam i što skoro nikako ne spavam zbog ove peludne alergije, pa bi grizla sve oko sebe. Nadam se da će do Uskrsa proći najgori period, pa da ću konačno normalno prodisati. Iako, to je još sigurno mjesec dana čistog mučenja 😬😬😬
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dubeovcanka cestitke jos jednom😁
Magy i nensy drzimo figeee😊
Bambolina nadam se da ces uspjet, i mene je malo frka istog scenarija...
Odoh i ja jutros odnijet urinokulturu i iat napravit.. Konacno se natjerala
Najljepše čestitke mojoj Dubrovčanki još jednom ❤️ Cijela sam se rascmoljila radi nje 🥰 Drago mi je što u zadnje vrijeme iz dubrovačke bolnice čujem samo odlična iskustva. Primalje, sestre i doktori su nam stvarno uigrana, stručna, vesela i ljubazna ekipa i baš sam sretna i mirna što me tu čeka porod 🤞
Magy, Maya i Nensi nadam se da ćete se i vi uskoro javiti s lijepim vijestima ❤️
Sunašce83 bi također mogla biti u rađaoni, ako već nije rodila? 🤗 Držim fige 🤞 Samo hrabro 💪
Bambolina šaljem ti svu moguću podršku za dojenje 😊 Baš su nam jučer na tečaju rekli da se većini žena laktacija uspostavlja nakon 5 i više dana, a prođe još neko vrijeme nakon toga da se uspostavi "zakon ponude i potražnje". Mene isto više trta tog dojenja nego poroda (možda zato što nisam svjesna što me čeka 😂). Možda da nazoveš patronažnu da ti malo pomogne ako već imaš toliku želju za dojenjem?
Nadam se da ste vi sve ostale dobro. Mene zadnjih dana počeli mučiti trnci u rukama, dlanovima, neka oduzetost. Očito su to čari kasnijih faza trudnoće. Frustrirana sam i što skoro nikako ne spavam zbog ove peludne alergije, pa bi grizla sve oko sebe. Nadam se da će do Uskrsa proći najgori period, pa da ću konačno normalno prodisati. Iako, to je još sigurno mjesec dana čistog mučenja 😬😬😬
I ja imam isti problem sa trncima u rukama u tolikoj granici da ne mogu spavati od toga. Doktorica mi je rekla da je to jer se kg nakupljaju u obliku vode, a voda nema gdje otjecati i onda osjecam trnce i nelagodu 🙄🙄
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji