Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    08. Ožujak 2022. 10:09

seka_Frida

Dubrovčanka

Seka Frida šta se tiče magnezija. Rečeno mi je na tečaju da magnezij može “sakrit” trudove kao da ih nećeš prepoznati ako ga nastaviš pit nakon 36 tjedana. Dok mi je žena u ljekarni rekla nema tog magnezija koji će sakrit trud da ga ne prepoznaš 🤣. Pa sad evo ne znam 🤣. Kao premala je to doza šta mi pijemo da bi nešto spriječilo ako ima spriječiti da se osjeti.

A istina da 🤣🤣
    Koji magnezij da kupim, kaj vi koristite?

Magnezij citrat od Solgara

💛🧡

Maya34
    08. Ožujak 2022. 10:37

Sretno na današnjim pregledima 🤞❤️
    I sretan nam naš dan, drage žene! 😊❤️
    Baš bi mogla danas neka bebica-ženica stići 🤞😁 ( Dubrovcanka 😉😉🤭) 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• NewYork33
    08. Ožujak 2022. 10:54

LucyLu95

Pozdrav ,nova sam ovdje(općenito u koeišu foruma) ne snalazim se baš 😏😏,znam da nije direktno pitanje povezano s temom grupe ali može biti ajmo reć podtema, paa dali mi možda netko može dati kratak odgovor(utjehu)ko ima prijašnjih iskustva čisto za razbibrigu,ako mozete dati koji savjet i koje iskustvo…u 32 tjednu su mi rekli da mi je cerviks 24mm,i preporučili mirovanje ,danas 34 tjedan nalaz glasi… uterus mekan bezbolan,primjereno plodne vode,posteljica u fundusu,cerviks 24mm,oblika Y i dali strogo mirovanje,pa me zanima koliko ste dogurali i dali ste rodile u terminu,prenjele,ili ste prijevremeno…dali je striktno da Ce porod biti prijevremeni?? Ako ima koja cura da se snalazi s tim njihovim nalazima…čekam 13.3.da odem kod dr koja mi prati trudnoću pa cu je ispitati…ove doktore u bolnici mi je bilo neugodno propitkivati….

Hvala vam puno od ♥️♥️🙏🌹 termin mi je inače 18.04.
    ♥️😍

Pozdrav🤗
    Meni su u 27 sedmici ustanovili skracen cervix 18mm i bilo je jako rizicno🤕 Mislili su me poroditi cak i carski rez i morala sam strogo da mirujem. Nalazim se u Njemackoj inace i evo trenutno sam 35+5 i nista se jos ne desava😇. Cervix mi se povecao vremenom na 36mm i jucer na kontroli su mi rekli da je opet skracen na 20mm ali nisam se jos pocela otvarati. Mogu da ocekujem porod svaki dan ali je bitno da sam prosla taj krizni period. Beba je sada dovoljno teska i velika da ne bi trebalo biti problema. Ja sam nekako sva pod pritiskom i noge i ruke mi oticu bas dosta, imam bolove u stomaku i ledjima jako pa sad ne znam da li je to neki uvod. Pritisak mi se povecao dosta, obzirom da je uvijek 90/60 sada je 136/76. Ne brini, sve je individualno mozes cak izdrzati i do termina ili preko. Samo prati savjete doktora i uzimaj redovno terapiju. I ja koristim magno sanol i fero sanol😊

elle 🙋‍♀️
    08. Ožujak 2022. 11:22

Cure meni je danas stigao bodi koji sam naručila u nedjelju u 3 ujutro i oduševljena sam 🤣 https://ibb.co/dkct1Lk
    Jedino mi je žao kaj iako je vel.od 0-3 je prepreeeevelik za nju pa ga neće moć nositi na očev dan ali ajd poklonit ćemo ovak tati za uspomenu.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Amelie
    08. Ožujak 2022. 11:27

Seka Frida javi se slobodno na 87amelie@gmail.com pa ti mogu tamo poslati linkove ovih što sam ja gledala zasad.. za ove tvoje nisam čula tak da ne znam kakvi su..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

LucK
    08. Ožujak 2022. 11:54

Boobamara I Elle preslatko 🥰
    Naš pregled gotov. Sve uredno 💖 Viktor ima 1700 g 😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    08. Ožujak 2022. 12:54

Luck i Boobamara cestitam na dobrim pregledima ♡♡
    Boobamara neka siii se nakupovala 🤩🤩
    Elle slatko 💋🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sunnyday92
    08. Ožujak 2022. 13:03

Afte me ubijaju, izgurala sam dosad trudnoću bez korištenja analgetika, sad ovu bol stvarno ne mogu izdržati (taman mi na jeziku, užasss), čak razmišljam da popijem i Normabel 2mg (njega sam dobila zbog graničnog tlaka al mi je ok pa samo popijem kad oscilira). 😑 Ako ima još koja neku au natural metodu, bila bi zahvalna da ju podijeli.

Sretan Vam dan žena ❤️

zana89
    08. Ožujak 2022. 13:14

Sretno svima na pregledima i takoder sretannn Dan zenaa 💪🏻💪🏻💐
    Elle bas sam mislila da poslije poroda taj secer vise nece gledati 👀 joj pa vec mi je dosta..ja drzala se ili ne dijete meni su vrijednosti iste, ja radim profile dok ne rodim 🙄 
    Bas me zanima koliko ce moja curka biti u cetvrtak na ultrazvuku, imam osjecaj da sam u tjedan dana onako buknula, danas me boli/ pecka sa lijeve strane onako kao da se koza rasteze. 

Maya34
    08. Ožujak 2022. 13:20

Elle a preslatko, tata će biti oduševljen 🥰

LucK bravo za super pregled i velikog dečka 😊💙
    Boobamara čestitam na pregledu 😊 i 🤞 za nalaz ☺️❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.