Kad sam ja jutros bila u čekaonici bilo je tih bisera, 2 ili 3 i sestra pita njih jesu pratnja, jesu da, zamoli ih da pričekaju dolje jer nema pratnje i nije dopuštena, ode unutra a telci svi do jednog bace ignor.
Mene bi bilo sramota da mi je to muž jer smo svi to čuli i svi tamo sjedimo, čemu to..
Na kraji je neki random doktor u prolazu bio pa je počeo nekom tipu prigovarat, onda je taj izašao, šta reći.. Baš krkani 😖
Tejuška mene ti je užasno to bolilo, ali mene su doslovno i noge pekle kad bi se brijala, baš mi je očito koža bila osjetljiva, prokrvljena, ne znam ni sama šta.. Sad me u 15tjednu pregledala dr. kod koje sam išla jer mi je gin bio na godišnjem, isto je stvarno bila divna i nježna, ali sam imala sukrvicu taj dan i sutradan i baš ovo što Dubrovčanka kaže, ko da mi je neko šaku gurao, a žena je stvarno bila maksimalno nježna, samo je to meni bolno.
Tonka341 drži se ❤️ valjda nećeš baš do poroda ostati, stabilizirat će se to sve ❤️ a možda kad se vratiš doma se cicoljubac malo odvikne 🤭 kako se on ponaša, jel te traži?
Ne mogu ni zamisliti kako ti je teško zbog te razdvojenosti, ja si o tom razmišljam stalno kad odem roditi pa ne znam ni kakva utjeha postoji 🥴 osim da vjerojatno je nama teže nego njima, ne kuže oni jel to jedno popodne ili 5 dana, a sigurno ih puno prije i prođe kad se vrati mama.
Valjda ćemo pregrmit sve 🥰
-----
Ja se spustila od SDa i išla pješke do trga pa onda ću u tram, kao, da pokrenem nešto možda, evo umirem koliko me prepone bole hahaha jebem ti
Pozdrav cure.. Evo ja gotova u TA..beba je super porcijena na 3200-3300, glavom je prema dole i dosta zabita a baš sam skužila kak me to sve dole boli, po aplikaciji ja sam 37+3 a po njima 38+3 tako da me je naručio dr 11.3 na ctg jer bum kao 39+nekaj ja sam se skroz pogubila u tim danina i tjednima 🙈🙈 pa čemo vidjeti što dalje..
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Hvala curke, budemo mi dvije to nekako zgurale.. Tejuška pregled mi je opet za tri tjedna 22.3. pa me slobodno piši.
.
.
Dubrovčanka a jesi krenula što više hodati da malo pokreneš ili pilates lopta i to? Ili čekaš baš 40 tjedana?:)
Arsan evo vidim da ti je maloj roćkas! Čestitke.. a što se tiče razdvojenosti baš vidim iz više primjera oko sebe kako mamama bude punoo teže. Klinci u toj dobi već valjda i razumiju nešto i kad im se objasni i malo ih se tih dana tvoje odsutnosti više animira mislim da sve prođe puno bolje od očekivanog!
Tonka, Cezar držim fige da bude sve ok🤞🤞🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Arsancres super za dobar pregled 😍 a bome si se i našetala do trga 😳🤣
Cezar drži se i neka nalazi dođu brzo 💪❤️
Tonka nadam se da će te pustiti još doma malo 🤗 uf koliko tableta.. Nek onda barem pomognu 🤞
Kriss ajme baš su ljudi bezobzirni 😳🤯
Hukica bravo za super pregled 😍
31👩❤️💋👨38
Arsancres bravo za super pregled, a malo manje za bolove sada ali možda se taman za vikend nešto pokrene 😁🤞
Tonka nadam se da te neće dugo zadržati i da ćeš još malo ići uživati kući prije poroda 🤞
Kriss samo ću reći fuj za te mutavce 🤐
Hukica bravo za super pregled i veliku bebicu 🤗❤️
Tejuska upravo se naručila u TA 11.3. pa možeš upisati kada stigneš 🙂 i 🤞 za tvoje nalaze 😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Hvala cure :)
Hukica super za dobar pregled 🤗.
Arsencres mislim da je za sad teze meni nego njemu. I vjerojatno nam je i ta izolacija pomogla jer je 10 dana bio samo s muzem i samnom i zazelio se parka i drugih ljudi. Ko sta Amelie kaze, najbitnije ih je sto vise animirati. Meni je grozno bez njega, pogotovo po noci jer nikad nismo bili razdvojeni pa mi to jako tesko pada no prezivjet cu. Ja sam se najvise bojala tog uspavjivanja, ali evo uspio je bez drame zaspat bez mene. Sve si mislim da on to jos ne kuzi i da nije svjestan, ali da ako se oduzi ostanak u bolnici da mu nece vise biti svejedno...
Sto se tice tlaka evo za sad je uz tolike tablete dobar. Nije skakao,a nije ni prenizak. Sad skupljam 24 h urin pa vjerujem da ako sve bude u redu da me mozda u petak puste 🙏.
Ante 💙 Maro 💙
Sretno svima koji moraju mirovati ili se bore sa svacim ovih dana. Kad spominjete tlak, je li netko pio metildopu? Nakon koliko dana je to vama počelo djelovati? Naravno, svaki organizam je različit i doze su različite, samo eto zanima me kako je to išlo kod vas.
Tonka, drži se. Bolje da si njima na oku pa da sve bude kako treba. Proci će to sve brzo. Razumijem da ti je teško biti odvojena od malenog.
Evo ja, ali ja ti bas i nisam neki primjer jer je kod mene to islo svakako i jos ide, tj.stalno povecavaju dozu. Ono bude par dana ok pa opet skoci i tak. Tako mi je i u prvoj trudnoci bilo. A ti isto to pijes? Koliko? Jel ti djeluje?
Ante 💙 Maro 💙
Tonka drzi se!
Arsancres dobra je to ruta sto si prosetala, sad ostatak dana sve 4 u zrak🤣
..
Mene je isto zadnji vaginalni bolio, doduse meni uvijek gleda jesam li otvorena i cerviks izmjeri. Ne znam bi li se usudila odbit vaginalni pregled, ne rade ga bezveze.
..
Meni dosao nalaz urinokulture - uzorak kontaminiran.. Ne znam da li da samo nastavim pit antibiotik ili sto da radim!? Sad ne mogu ponovit pretragu kad vec pijem antibiotik.
Curke hvala vam,prekosutra sam na kontroli pa cemo vidjeti 😊😊
Bas mi je zao da vas tako pregledi bole dolje,mislim i meni je to nelagodno bilo ali ne tak kako vi opisujete 🤧🤧
Drzite mi se sve,saljem jedan veliki zagrljaj svima 🥰♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mene moj ginekolog svaki puta pregledavao vaginalno i sad u trudnickoj takoder. Neki put me boli,a neki puta ne,ovisi tko ga radi valjda. Ali nije nista prestrasno.
Magy pocela sam sa dvije dnevno u 29 tt. A koliki ti bude tlak uz tablete?
Anchika ja bi na tvom mjestu nastavila piti do kraja jer ne znam koliko je pametno prekinut pit antibiotik kad se jednom pocne uzimat.
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji