Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2021. 14:01

Bit ce sve ok Lonmi. Preporuka i dalje strogo mirovanje? Ulozivost nije povezana s upalom za koju si dobila vaginalete? 
    Ja si mislim da ce meni moj soc.gin.u utorak iduci rec da sam zatvorena 😂😂
    Kod nas je sad bila kratko tuca i pojavila se duga sto mi je inace super al se sad sjetim samo potresa, to jutro su bile 2 jedna kraj druge 🙈🙈🙉

• Bebanomoje
    08. Veljača 2021. 14:03

EmEn9

Evo napravila krevetić da vidim kako će to izgledat, slikala sam vam. Kutak di je krevetić u našoj sobi. 🤗
    https://ibb.co/k55MRJB
    Još uvijek nemogu vjerovat da će nova beba doć tu 🤗🤗🤗🥰😍🤩😘

Ajme preslatko, jaaako mi se sviđa naljepnica 😍😍😍

08. Veljača 2021. 14:04

Susila mi se dekica kratko na suncu prije tuce, sad ce svjetlit danima 😂😂 https://ibb.co/NTK1FVR

Ninnach
    08. Veljača 2021. 14:05

Bebanomoje

Lussi🎀

Jutroo,lijep dan vam zelim!🎀
    Danas sam pametna pa sam skrinala i tak odgovaram🤣🤣
    Girl-divna si trudnica🥰
    Mom of 4 -nije ti promakao moj nalaz bez brige hahah moja doktorica je ovaj mjesec u ordinaciji samo dva dana, sutra i krajem veljace, navratila se ja neki dan do ordinacije jer sam bila usput pa je sestra rekla da cu tak i vidjet to s doktoricom u utorak pa da se strpim da ne trazi jer je guzva.. reeko okej🤷🏼‍♀️
    Nisam previse pazila al zadnje sam jela oko 18h
    Kaj se kihanja tice,ja se uvijek uhvatim jer imam osjecaj da cu se upiskit inace hahah
    EmEn-skrinala sam,ovo tak fino izgledaa🤤🤤
    Jagodice-ja sam cula za to pohranjivanje maticnih stanica iz pupkovine,ali nisam nista razmisljala😅
    I bit cemo mi fit mame,ali nekad si moras nekaj priustit,pogotovo dok rodis kad sad ne mozes sve..uz sve setnje kile budu otisle malo po malo🥰
    Bebanomoje- di ti to pise za kontrolu? Ja sam isto 0+, moram pitat doktoricu sutra
    Popis mi je svaki dan sve veci kaj me sve zanima hahaha

Bubice -nisi jedina haha ja od 5 se okrecem, taman nesto prije 7 zaspim i cujem alarm da muz ide na posao,pa psi brzo dodu da idemo van i gotovo spavanje🤣
    Sretno na pregledima danaas cure, Bubice drzim fige da je curka dobila na kilazi,cekamo dobre vijesti od tebe i od ostalih🥰🥰
    Nocas sam spavala na lijevoj i desnoj strani i curka se nije bunila dok sam bila na desnoj, cudno🤣 inace cim se okrenem na desni bok lupka me, valjda joj smeta.. izgleda da nam je nocas pasalo🤭

Evo ovako mi piše na nalazu koji sam radila na poc trudnoce
    https://ibb.co/S7kbndZ

A ovo sam danas dobila nakon vađenja u petak
    https://ibb.co/Jx4XSQB

Znači nalaz nam je identičan, i takjav je nalaz uredan, tako je meni rečeno. Super!! 😊

• Ivancica90
    08. Veljača 2021. 14:05

Kety i Ines vi ste me dodatno umirile za ctg, sad čekam srijedu i pregled 🙂 Nadam se da malac ipak neće još odlučiti izaći jer se nisam psihički pripremila, iako to vjerojatno nit ne budem kad god da dođe 🙃 Jedino ne znam budući da moram dogovoriti carski kako to ide ako dobijem ranije trudove.

.

Bubica baš mi je drago što je sve ok, još na kraju ipak neće bit mala mršavica. Samo nek ona lijepo raste u bušici 🥰

.

EmEn super je kutak, još samo čeka malog princa da dođe 😍

.

Lussi prelijepe su stvarčice, ove vezice za dude mi se baš sviđaju 🥰

• ružica
    08. Veljača 2021. 14:10

Ivancice, zašto carski?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Petra982
    08. Veljača 2021. 14:12

NevaEva, u principu da. Moja spavaćica L je došla normalna. Sigurno ću opet nešto naručiti, al tek kad vidim dinamiku rasta i potrebnog, a za veličinu ono... Lutrija!
    One njihove pidžame za whole family su mi super! 

Girl1234
    08. Veljača 2021. 14:13

Cure, pliz pomoc. Idem ubrzo do ljekarne, za pupak uzimam sterilne gaze i Octenisept? Ne treba mi nista vise? 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Ninnach
    08. Veljača 2021. 14:19

Girl1234

Cure, pliz pomoc. Idem ubrzo do ljekarne, za pupak uzimam sterilne gaze i Octenisept? Ne treba mi nista vise?

Ja sam uzela sterilne komprese, tyrosur prašak, octanisept. 

Petra982
    08. Veljača 2021. 14:20

Girl1234

Ja nisam koristila Octanisept nego 3%hidrogen peroxid, al dođe ti na isto. To bi bilo to!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.