Ivancice, zašto carski?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
NevaEva, u principu da. Moja spavaćica L je došla normalna. Sigurno ću opet nešto naručiti, al tek kad vidim dinamiku rasta i potrebnog, a za veličinu ono... Lutrija!
One njihove pidžame za whole family su mi super!
Cure, pliz pomoc. Idem ubrzo do ljekarne, za pupak uzimam sterilne gaze i Octenisept? Ne treba mi nista vise?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure, pliz pomoc. Idem ubrzo do ljekarne, za pupak uzimam sterilne gaze i Octenisept? Ne treba mi nista vise?
Ja sam uzela sterilne komprese, tyrosur prašak, octanisept.
Ja nisam koristila Octanisept nego 3%hidrogen peroxid, al dođe ti na isto. To bi bilo to!
Bit ce sve ok Lonmi. Preporuka i dalje strogo mirovanje? Ulozivost nije povezana s upalom za koju si dobila vaginalete?
Ja si mislim da ce meni moj soc.gin.u utorak iduci rec da sam zatvorena 😂😂
Kod nas je sad bila kratko tuca i pojavila se duga sto mi je inace super al se sad sjetim samo potresa, to jutro su bile 2 jedna kraj druge 🙈🙈🙉
Radi ulozivosti mi je dao vaginalete da nebi kakva bakterija to izazivala i potaknula da to ide dalje. Da se rodnica malo procisti.
Bit ce sve ok Lonmi. Preporuka i dalje strogo mirovanje? Ulozivost nije povezana s upalom za koju si dobila vaginalete?
Ja si mislim da ce meni moj soc.gin.u utorak iduci rec da sam zatvorena 😂😂
Kod nas je sad bila kratko tuca i pojavila se duga sto mi je inace super al se sad sjetim samo potresa, to jutro su bile 2 jedna kraj druge 🙈🙈🙉
Radi ulozivosti mi je dao vaginalete da nebi kakva bakterija to izazivala i potaknula da to ide dalje. Da se rodnica malo procisti.
I da mirovanje i dalje ali ne strogo, nego prilagoditi kretanje.
Isuse sta sam smotana danas, posaljem, a ne napisem sve sta zelim 😂. Ne budes vjerovala, ali meni ti je cak i moja ginicka rekla za taj vrsak prsta sta me tocno iznenadilo, ali ovaj na hitnoj da sam zatvorena 😂. Tako da nista cudno NevaEva ako tvoj kaze da si zatvorena, neki od njih ti zbog tog vrska prsta ni ne pricaju nist, jer to prakticki i je zatvoreno. Samo je bitno da puno odmaras da ti ne ide to dalje, ukoliko to uopce ima kakve veze jer vidi mene lezecu pa s istom dijagnozom 😊.
Jos cemo mi u 42 tt roditi 😂😂😂😂
Hvala vam cure! 😘
Sad još čekamo Ines i Ninnach predvečer, samo nastavimo s lijepim vijestima! 😊
Lonmi, ma taj naš Jukić je super, samo se ti njega drži dalje. 👍 Bitno da znaš šta je, lakše je sigurno dok si upoznata s tim šta se zapravo događa. Za uloživost ne brini, i ja sam uloživa za vršak prsta, nije to ništa strašno. Čak sam ga i pitala da li trebam mirovati pa veli da ne. Kaj je tebi rekao, i dalje moraš mirovati ili?
AnaAn, kako mi je drago što su te pustili doma. 😊 Kako je, javi nam se malo. 😉
EmEn9, divan kutak za tvog malca! 😍
Ajme Ines, samo 11 dana, po to je ništa. Baš mi je drago da ste ostale tako dugo 2u1, sad može curka van kad god poželi. 😁
Evo ja se prežderala Big Tasty Bacona 🍔, još danas pojedem jednu krafnicu i sutra natrag na tračnice. 😁😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ivancice- zasto carski...vjerojatno sam propustila nesto 🤔🤔
Lonmi-super za pregled ,barem znas na cemu si...ne brini zbog ulozivosti ...to ni nije nista i ne racuna se pod otvorenost...ja sam od 22.tj bila za prst uloziva...dok nisi prohodna...ne brini 🙈🙈🙈 i nisam mirovala nesto extra....radis kolko tijelo dozvoli...sve ce to bit ok i na termin 😊💪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji