Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    13. Ožujak 2021. 22:54

Ja mantram svaki dan da mi se ponovi iskustvo s malom, došla, rodila, oporavak bez bolova,  nit potrebe za tabletama, nit ičim. Došla doma i skuhala si ručak... 

Petra982
    13. Ožujak 2021. 22:58

Lunice, možda se daje na 4 prsta, al bome potrajalo je do ta 4 prsta... 😔 
    Ja sam s prvim došla u rodilište otvorena toliko, a nisam osjećala niti t od trudova. 
    Kad pročitam tuđa iskustva, samo zahvalim svemiru na mojima. 

mom_of_4
    13. Ožujak 2021. 23:06

Lonmi s obzirom da smo u dan nas dvije reci mi
    Jel se tebi curka javlja cesto i Di je najvise osjetis..moja danas luduje cili dan posebno kad sjedim kao da mi zeli reci pomakni se nemam mista ahhahaha i osjecam je bas intezivno s lijeve strane moguce da nogama tu udara ili nezz sta ali s lijeve stalno.Neznam zasto sam ufilmana da je trebam osjecat sa svake strane tj po cijelom trbuhu mozda vise nema mista za ringispil??🤭🤔 Kao cudno mi ako se ne javi pa mi opet cudno i ako se cesto javi a sineee mili nikako na zelenu granu...
    -
    E da i vec danima zelim pitati MissGraz kako je otac jeli sve ok napokon?🙏🏻

Lunica
    14. Ožujak 2021. 00:02

Petra982

Lunice, možda se daje na 4 prsta, al bome potrajalo je do ta 4 prsta… 😔
    Ja sam s prvim došla u rodilište otvorena toliko, a nisam osjećala niti t od trudova.
    Kad pročitam tuđa iskustva, samo zahvalim svemiru na mojima.

Znam al.bas sa sigurnoscu znam da se ne smije davati ispod 4prsta..tako da ...sto je tu je..bolje i to nego da se patila do kraja...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    14. Ožujak 2021. 00:08

Netko je jucer pricao kako se zaboravi bol od poroda...meni se to isto dogadjalo da bi zaboravila ali ovaj put mi je to toliko frisko da se jakondobro sjecam bolova ...znaci zadnjih oko 45min prijw negonse rodio...i dr mi je objasnila da se spusta u porodjajni kanal i probija glavom i zato boli...a jad se spusti  da cu osjetiti nagon za tiskanjem..kako je i bilo..znaci taj dio dok se spusta je koma...i ja bi radije na stolcicu ili kazem uz epiduralnu,al  cidjet cemo...nadam.se da ce se nesto vec posloziti...Palonkice i meni je koma jos bez muza on mi je bas bio oslonac...grizla sam ga😅svasta mu radila kod tih najjacih trudova...on me stalno bodrio i hrabrio i to mi je davalo snagu...sad uopce ne znam.kako cu...bas ce mi to jako faliti.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Principessa🌺
    14. Ožujak 2021. 01:15

https://ibb.co/cyW32PF
    .
     Ne izgleda nesto,ali bila je mljacc

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

mom_of_4
    14. Ožujak 2021. 01:29

Lussi mmmmm ja bi rado jedan komad sad...nezz sta mi je al zaspat ne mogu 😔😏

Principessa🌺
    14. Ožujak 2021. 01:53

mom_of_4

Lussi mmmmm ja bi rado jedan komad sad…nezz sta mi je al zaspat ne mogu 😔😏

Evoo saljeem🤗❤️
    Znas sta,ni ja..eno vrtim se od 22 i nikak zaspat.. vec sam sama sebi dosadna😖
    A mislim se bar sam danas bila po vani i hodala,trebala bi bit umorna

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

kety992
    14. Ožujak 2021. 07:25

Elledanse

Julesica bas si me utjesila 👍 . Pogledat cu i ja kakav je trimer kod muza.
    .
    Znaci sa baby handligom se nitko ne zamara 😄.
    Lava cake je extra mmm
    .
    Ruzice zar nisu sesirici takoder za uvucene bradavice i izdajalica. Kuci nek te i muz povuce. Iskusne cure ce ti bolje znati

Mi smo prakticirali babyhandling.moji klinci su imali kiflasta stopala zbog dvoroge maternice...nisu imali bas mjesta i s malom smo odradili to doma...vjezbice,al s malim smo isli na vjezbice kod fizijatra(za stopala) a ujedno nam je pokazala i to pravilno drzanje,dizanje,presvlacenje itd...zene drage kad sam vidla kolko smo krivo hendlali s njim 🙄🙄 ugl da skratim....uz to pravilno sve...propuzao mi je sa 5 mj ravno...na podu je bio od mjesec dana...bas je bio zadovoljniji nego curica.tako cu i sad s trecim isto krenut,samo se nadam da cemo izbjec ta kriva stopala 😶😑 
    Ja sam definitvno za to, kod mene nema hodalica,beba je na podu od mjesec dana...bosa dok ne prohoda tip top...naravno ne osudujem nikog tko stavi bebu u hodalicu itd...da se nebi nasle prozvane 🤣 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    14. Ožujak 2021. 07:38

I dobro jutro svimaaa☺😉
    Kolostrum- ne znaci ako ne curka dok ne rodimo da necemo imat mlijeka,pogotovo prvototke.to nema veze s nicim...kad se beba rodi onda hormono to odrade i to krene...nekome prije nekome kssnije...meni doslo drugi dan od poroda  ...mojoj kumi 6.dan..individualno je.
    Uvucene bradavice- ako je stiglo mlijeko,masirat stalno cike,prije podoja s toplom vodom izmasirat i izdojit pritisak da bradavica otpusti i dojka bude mekanija i opustenija da moze beba lakse uhvatit cijelu areolu. Izvlacit bradavice masazom istih, ledom( znate da reagiramo na hladno 😆)  il izdajalica,,naravno doma moze i muz pomoc.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI