Jagodice, sad bih dala sve čokolade koje imam za komad Pavlove!
Ja se uhvatila malo istraživanja oko sportskih kolica. Trebaju biti ultra lagana, brzo sklopiva, dok je beba npr u nosiljci. Za oko mi zapela neka Mast kolica. Ima li ih tko?
Prvih 6/7 mj će nam poslužiti ova 3 u 1 koje imam iako smo ih dobro izdrndali.
Hvala vam puno na savjetima. Nemam ni loptu ni kadu, ali znam tko ima pa cu se pozvati Ne zalim se cesto, al sad me bas uhvatila i nervoza i 100 emocija od tih glupih bolova koji ne vode nicemu. Da se barem nesto ustalilo znala bi da ima smisla, al dobro, guramo polako
Vidjet cemo sutra svakako stanje na pregledu bas kod mog doktora
Bubice hvala ti puno na podijeljenom iskustvu. Zao mi je sve muke koju si prosla, nadam se da se vec oporavljas i da ces uskoro zaboraviti na sve to i samo uzivati sa svojom bebicom ❤
Jagodice torta izgleda top, obozavam pavlovu
Blossom kakvo je stanje kod tebe?
Baby P 03/21 💙
Pupetta- navali onda...sve za bebu 😅🤪 sve je to normalno...termin...sve je tesko...emocije,hormoni...samo se ispuši i sve ce bit ok 🤩 jednom se moraju pojacat...sjecam se da sam s drugim bila vec luda od bolova a nigdje trudova bas...pa sam sa starijom otplesala vecer prije...al bas smo se naplesale...ono trenje bebu gurne na zdjelicu pa dodu trudovi...tak nesto...e da...bradavice-procitaj o tome...stimulacija pomaze za trudove pa zaposli muza slobodno 🤣🤣 sve sam probala 😅🤪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Curke, a jel i Ružica rodila? Zadnje sam vidjela za EmEn. Možda još netko?
Dojenje - žene koje ste dojile, kako ste riješile problem s ragadama? Baš su mi se napravile rane, pomažem si sa šeširićima i Purelanom i namažem ih sa svojim mlijekom. Savjeti kako da to čim brže prođe? Bez obzira na šeširiće, svaki podoj mi baš bude bolan.
Hvala vam na podršci, stvarno vrijedi svake sekunde boli kad ugledate svoje malo čudo. 😊❤️❤️❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Curke, a jel i Ružica rodila? Zadnje sam vidjela za EmEn. Možda još netko?
Dojenje - žene koje ste dojile, kako ste riješile problem s ragadama? Baš su mi se napravile rane, pomažem si sa šeširićima i Purelanom i namažem ih sa svojim mlijekom. Savjeti kako da to čim brže prođe? Bez obzira na šeširiće, svaki podoj mi baš bude bolan.
Hvala vam na podršci, stvarno vrijedi svake sekunde boli kad ugledate svoje malo čudo. 😊❤️❤️❤️
Rodila je i Ružica.
Za bradavice hvale one komprese, multi mam ili tako nekako, jako brzo se oporave od njih
Bubice uzivaj s Saricom. Kako je bilo nakon poroda? Dobro su se brinuli o tebi?
Ruzica je rodila 😊
.
Ja sam sad do kraja ozujka na komplikacijama, ovaj mjesec nosim jos doznaku za bolovanje.
Koja je procedura sad dalje, u travnju ce mi doktor otvoriti porodiljni i onda tu novu doznaku nosim odmah pri otvaranju ili isto na kraju mj?
Bubice, zaista mi je žao na teškom iskustvu, ali sad je to iza tebe, najbolje je kad prođe. Ja se sjećam da sam samo čekala da završi da skupim noge 🤣🙈
Za oporavak bradavica najbolje su multimam komprese. Ja sam si ih s prvom znala držati skoro stalno u grudnjaku dok mi nije prošlo, samo sam ih mijenjala... Sad nikakvih problema nemam, jer sam samo nastavljala s dojenjem.
AnaAn, nisi li nam ti rekla da je onaj dm-ov denkmit sensitive prašak čist fine po sastavu? Ja sam taj uzela i mislim da ću ga nastavit koristiti i za nas jer mi baš lijepo opere veš...
Blossom kako je kod tebe? Ja sam neki dan zabrijala da si ti u trudovima došla pred rađaonu pa je ispao bedast komentar da držim fige da je beba s tobom do podne 🙈
Ruzica je rodila 😊
.
Ja sam sad do kraja ozujka na komplikacijama, ovaj mjesec nosim jos doznaku za bolovanje.
Koja je procedura sad dalje, u travnju ce mi doktor otvoriti porodiljni i onda tu novu doznaku nosim odmah pri otvaranju ili isto na kraju mj?
Ja nosila prosli mjesec... Dobila doznaku za komplikacije od 1.2-18.2 i doznaku od 19.2-nema datuma.. U dva primjerka jer jedan ide u firmu zbog druge šifre pod kojom predaju obrasce za tebe... Odes u hzzo, tamo ispunis jos 2 papira i kazu ti da dodjes kad bebo navrši 5 mj, sa mužem, da se izjasnite tko ce dalje koristit rodiljni... Ako ostajes ti, onda muž potpisuje da sve ostaje isto... Nisam znala da kad rodis, u roku tih 5 mj na hhzo-u ti daju neke pare jednokratne i u zavodu za demografiju dobiješ pare, 1.800 kn u dvije rate na god dana.. Jos muž od firme dobije jer je u koletivnom ugovoru... Mrak 😜🤗🤗🤗
Hvala vam puno na savjetima. Nemam ni loptu ni kadu, ali znam tko ima pa cu se pozvatiNe zalim se cesto, al sad me bas uhvatila i nervoza i 100 emocija od tih glupih bolova koji ne vode nicemu. Da se barem nesto ustalilo znala bi da ima smisla, al dobro, guramo polako
Vidjet cemo sutra svakako stanje na pregledu bas kod mog doktora
Bubice hvala ti puno na podijeljenom iskustvu. Zao mi je sve muke koju si prosla, nadam se da se vec oporavljas i da ces uskoro zaboraviti na sve to i samo uzivati sa svojom bebicom ❤
Jagodice torta izgleda top, obozavam pavlovuBlossom kakvo je stanje kod tebe?
Ja te razumijem u potpunosti, ovo je teški smor postalo. Neznam više kud sa sobom ni kaj. Plus to da se prvi put u trudnoci osjecam ko' ogromni slon, samo se dignem jesti i na wc, nemam ni snage ni volje za išta. Što fizički što psiha 😔
Oh blaženog li stanja 😅
Ruzica je rodila 😊
.
Ja nosila prosli mjesec… Dobila doznaku za komplikacije od 1.2-18.2 i doznaku od 19.2-nema datuma.. U dva primjerka jer jedan ide u firmu zbog druge šifre pod kojom predaju obrasce za tebe… Odes u hzzo, tamo ispunis jos 2 papira i kazu ti da dodjes kad bebo navrši 5 mj, sa mužem, da se izjasnite tko ce dalje koristit rodiljni… Ako ostajes ti, onda muž potpisuje da sve ostaje isto… Nisam znala da kad rodis, u roku tih 5 mj na hhzo-u ti daju neke pare jednokratne i u zavodu za demografiju dobiješ pare, 1.800 kn u dvije rate na god dana.. Jos muž od firme dobije jer je u koletivnom ugovoru… Mrak 😜🤗🤗🤗
Hvala ti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji