Petra inace imam astmu, alergije i atopiju, s toga gledam sto kupiti za pranje rublja mu. A sve je koma, sad sam ovaj Frosh proucavala sat vremena i ocijena -1
Pa to je.... Kad gledaš sastave,na kraju niš nije ok...
NevaEva, to što si otvorena mj pred porod isto nije niš čudno. Ja sam s njom bila i ranije otvorena, s njim ravnih mj dana ranije (tad me pregledala). Isto tako sam mislila s prvim da bi moglo krenut svaki čas pa prenesla 4 dana, a možda bi i više da su me gledali drugi doktori. Kad dođe moment, dođe. Do tada uživaj!
EmEn, preeeesladak je!!!
Eto, anaAn, tako ti je moja mama prestala jest, sve joj se zgadilo nakon 30god u labosu...
Na brzinu sam vas procitala onako letimično.
.
Znači znate i same jer ste me vjerovatno vec i skuzile ovdje znači uvijek sve iskreno kažem pa makar se nekom to i ne svidjelo ali ja volim rec kako mislim pa kome pravo kome krivo sve smo različite naravno i ima svatko svoje mišljenje. Znači moje mišljenje je ovako : Znači iskreno meni je malo to previše filozofiranja oko tih tableta sto se smije sto ne smije, pa nebi u bolnici davali nesto sto se uopce ne smije znači na milion žena sto su rodile nekom bi vec bila neka nuspojava mami ili bebi da se to nesmije. U RI rodilištu dijele brufene od 600 i rekle su 2 na dan da se smije i da bolje da popijemo nego trpimo bolove. I ja sam popila i to 3 puta i vise preventivno jer stvarno nisam htjela da me boli tj da se razbije u jaku bol pa sam popila kad je onako srednje bolilo. Rekli su uglavnom da možemo popit brufen od 600 i doma za bolove ako nas boli. Realno gledajuci po meni bas nista nemoze bit od 3 tablete u 3 dana ako vas nesto boli. A kad boli nakon poroda po meni lupocet nema sanse da pomogne jer meni to nije za nista ni inace pomoglo i mislim da cete ga uzulud popit. Uglavnom ne traju ti bolovi nakon poroda mjesecima nego samo par dana tako da za par tableta ja mislim da nista nemoze bit. 😉 Samo moje mišljenje nemojte se ljutit. 🤗
Ja bas sve oprala s ovim Frosh jucer, a ne znam s cim bi 🤷♂️
Ukoliko bi bilo kakvih reakcija ili nesto trazim dalje, unaprijed nist ne znam. Moje sve kolegice peru s njim i zadovoljne su pa sam se povela preporukom.
Sto se tice alergicara i ostalog tu ne ulazim, srecom nitko u obitelji nema problema 🙏, vjerujem da je zeznuto dok te muci.
Mom moze u 38 tt bez brige ona meni doci 😂🥰
EmEn potpisujem!
Ja nosim brufen 600 s sobom i popit cu ga, ili svoj ili koji mi tam daju 😂 osim ako ga netko od njih tamo striktno zabrani, nista mi nece biti 😊
EmEn hvala na objasnjenju za robicu 🤗 slazem se sto se tice brufena, ja ga nosim sigurno i to od 600. Ne mislim trpit bolove jer ih i inace ne trpim kad imam mengu i sl.a nista drugo mi ne pomaze osim brufena.
Deterdzent prala sam s Becutanom, al bez omeksivaca , ubacila sam ocat za omeksavanje i ispeglala (imam parnu postaju i delicate program sam namjestila) tako da je trebalo sve ubit valjda. A za kasnije cemo vidjet , ovisi kakva je bebina koza. Sto vice citam, vise se zamaram i vise si sve zakompliciram. Uglavnom odmarajte danas , bas je neka tmurna nedjelja 😏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
EmEn hvala na objasnjenju za robicu 🤗 slazem se sto se tice brufena, ja ga nosim sigurno i to od 600. Ne mislim trpit bolove jer ih i inace ne trpim kad imam mengu i sl.a nista drugo mi ne pomaze osim brufena.
Deterdzent prala sam s Becutanom, al bez omeksivaca , ubacila sam ocat za omeksavanje i ispeglala (imam parnu postaju i delicate program sam namjestila) tako da je trebalo sve ubit valjda. A za kasnije cemo vidjet , ovisi kakva je bebina koza. Sto vice citam, vise se zamaram i vise si sve zakompliciram. Uglavnom odmarajte danas , bas je neka tmurna nedjelja 😏
Ma nek te ne zamara to sta tu procitas. Tako sam se ono i ja bila jedanput raznervirala jer kako i kazes, zakompliciras si da o svemu tome onda i mislis.
Kupis sta zelis, operes s cim mislis da je najbolje i vidis ako ne pase pa trazis savjet ili promijenis. Ne moze ti nitko reci sta te ce tebi ili tvojoj bebi pasati ili ne. Isto i sa svim ostalim 😊.
Ja sam isto sve prala sa Frosch jer sam vidjela da se on najvise hvali. Omeksivac nisam koristila. Znam da je sve to kemija, al nisam nasla neku bolju alternativu. Robica mi je vec dugo spremna pa imam ojsecaj da je sve isparilo iz nje
Pitanje za vas mamice. Mene sve rastura, imam konstantnu menstrualnu bol i bol u donjem dijelu leda, a to se naravno pojaca kada mi pocne trud. Ali, trudovi jos nisu pravilni. Skoro pa ne zelim ni da budu jer sam vec toliko izmorena da ne znam kako bih rodila. Bas su me namucili ti trudovi svako malo i nespavanje zbog istih. Ne mogu sjediti normalno, sve me boli dok piskim, najlakse mi je kad hodam, ali sam toliko umorna pa tu i tamo bezuspjesno pokusam leci na bok. Vec me par puta uhvatila nervoza zbog svega toga, jedva se smirim. Ima li kakve pomoci?
Baby P 03/21 💙
Ja bas sve oprala s ovim Frosh jucer, a ne znam s cim bi 🤷♂️
Ukoliko bi bilo kakvih reakcija ili nesto trazim dalje, unaprijed nist ne znam. Moje sve kolegice peru s njim i zadovoljne su pa sam se povela preporukom.
Sto se tice alergicara i ostalog tu ne ulazim, srecom nitko u obitelji nema problema 🙏, vjerujem da je zeznuto dok te muci.
Mom moze u 38 tt bez brige ona meni doci 😂🥰
Meni su ga sve frendice koristile i preporucile tako da cu i ja s njim prat..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Taman krenula pisati iskustvo s poroda i eto ti moje Sare, probudila se. Uglavnom, ispričat ću vam najiskrenije pa ako netko misli da bi ga moglo uznemiriti, unaprijed upozoravam da ne čita jer su se sve moje najgore noćne more oko induciranog poroda ostvarile. 😉
Znači, u ponedjeljak ujutro sam došla u rađaonu oko pol 7, prokidanje vodenjaka i drip krenuli u 8 kad su došli doktori. Ispočetka sve neki blagi bolovi, malo jači nego menstrualni, ali izdržljivo. Kasnije sve jači i jači i u pravilnijim razmacima, najprije 4 prsta otvorena pa 7 pa 9 i to trajalo satima uz jake bolove. Tražila sam i dolantin, ali vam ne bi znala reći je li to što pomoglo. Više odmoglo jer sam bila omamljena. Najgore je od svega bilo to da se nikako nisam mogla još taj 1 prst otvoriti, a onda se još ni Sarica nije spustila do kraja i tako sam se mučila jedno dva, tri sata u užasnim, neću vam lagati za mene stravičnim bolovima. I onda se dogodilo upravo to od čega sam strahovala, da neću imati dovoljno snage za izgon. Jedva jedvice sam uz pomoć doktorice koja mi je morala pritiskati trbuh i dvije primalje u dva tri truda uspjela izgurati Saricu van. Tih zadnjih dva sata sam samo vikala da ne mogu više i da hoću carski rez. 😁 Da li zbog dolantina, da li zbog užasnih bolova, ali stvarno sam već i nesuvisle stvari vikala. Bilo mi je strašno veliko olakšanje kad je bilo gotovo i kad naravno vidiš to svoje djetešce nije više bitno koliko si pretrpjela, samo je bitno da je s njom sve OK. 😊❤️❤️❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji