Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elledanse
    13. Ožujak 2021. 19:57

Julesica bas si me utjesila 👍 . Pogledat cu i ja kakav je trimer kod muza. 
    .
    Znaci sa baby handligom se nitko ne zamara 😄.
    Lava cake je extra mmm
    .
     Ruzice zar nisu sesirici takoder za uvucene bradavice i izdajalica. Kuci nek te i muz povuce. Iskusne cure ce ti bolje znati 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Elledanse
    13. Ožujak 2021. 20:02

Nevaeva i ja sam se ustrtarila 😅. Nije ovo za mene. Mislim da sam uska a beba je velika. Bit ce veselo. No samo da prode uredu. Najbolje ne razmisljati o tome. Ali kad krenu bolovi morat cu vam pisati. Ma bit ce to uredu. Mozda bas i bude. I mora biti 😄 Boze pomozi i gotovo 🙏 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Lonmi
    13. Ožujak 2021. 20:30

Cure, jel vam se desilo kad da vam je urin bio bas ono zut?
    Moj je sad bio boje limuna 😂😂

Jagodica125
    13. Ožujak 2021. 20:37

Dobra vecer, mamice i bebice!👋 mi evo chillamo u krevetu, bome sam se pocastila kupancem i mazanjem svojim kremicama i serumima, znate da je meni to kao psihoterapija💆‍♀️🧖‍♀️🤤
    .
    Rita - u 39. tjednu uspijevas biti toliko prodkutivna 😳 ja cistim u etapama... svaka cast👏 jel to da potaknes otvaranje ili?😉
    .
    Nisam zapamtila tko je pitao za babyhandling i jesam li ja to uopce dobro skuzila, ja i dragi smo, sad pazi ovo 🤣🤦‍♀️ na plisancu 🧸vjezbali to okretanje na bok i dizanje kad lezi na ledjima🤣🤷‍♀️budemo tako pokusali 👍
    .
    Ruska - onih tajci nisam vidjela, samo one trudnicke hulahopke🤰
    .
    Lijekovi - ja sam sebi uzela lupocet... i sve me nekako trta kad se sjetim koliko sam se namucila kad sam dobila Klavocin i Ketonal, 2 dana povracanja, pa cu pokusat za bolove lupocet, disanje i molitva 🤣 
    .
    Kolostrum - nije da to zelim, ali imam nekakav cudan osijecaj da ni u mene nece biti mlijeka 🤔 naravno, to su samo spekulacije i jos je rano, ali svaku vecer masiram grudi, brisem bradavice onak malo grublje, jesan sva prosarana plavim zilama, ali nema cak ni vlaznih flekica na potkusulji😔 mislim da je Bebeto napisala da ima kolostrum od nerviranja?!😳 pa kaj nije da od nerviranja pipa zavrtnuta ?🤔🚰
    .
    Girl - prefino izgleda😍 
    .
    Veceras u planu jos lagana vecera i chillanje. Sutra imamo obiteljski rucak i naknadnu proslavu 2 rodendana, pa ce bit druskanja, ali nista velikoga, na svu srecu 👌 
    .
    Curke u terminima - sretno!🥰 nama ostalima zelim miran i lijep ostatak vikenda 🤗

• thera
    13. Ožujak 2021. 20:40

Heeeej,evo i mene😊 Od jucer sam u pokretu,majstori kooonacno otisli pa sam se bacila na ciscenje. Uhvatili me uzasni bolovi u guzi ali danas je srecom bolje. Ne mogu vise bas sve ko prije a htjela bi😰
    Na kraju je dragi napravio kreme za tortu uz moju asistenciju  jer ja nisam mogla stajati a danas sam ju dovrsila. Evo slicice🤗

https://ibb.co/4jXCCMZ

Danas sam konacno uzivala u svojoj novoj kadi,imala prijepodne za sebe,popodne bili na rockasu,sad se vratili strgani i mislim da cemo ubrzo na spavanje. Nastavak ciscenja stana slijedi sutra.
    Girl,hvala za recept🥰 Taman sam htjela pitati kad sam vidjela slike ali sam skuzila da nisam jedina koju zanima. Izgleda njamiiiii

Jagodica125
    13. Ožujak 2021. 20:41

Lonmi

Cure, jel vam se desilo kad da vam je urin bio bas ono zut?
    Moj je sad bio boje limuna 😂😂

Meni danas u wc-u u shopping centru😳 fakat sam ostala blejat i pitala se lezi li do osvijetljenja u wc kabini🤣 dosla doma, nastavila se natakat sa vodom, sad opet normalne boje🤷‍♀️
    .
    Trimmer - e to i ja planiram🙋‍♀️ brijanje tutto completto ne zelim raditi sama da se sva ne posijecem, a opet ne zelim riskirati i doci u džungla stilu🤣 🐒 pa cu skratiti da sestra koja ce me morati brijati bude u sto manjim mukama🤣

Jagodica125
    13. Ožujak 2021. 20:44

Thera - ovu tortu ste radili ti i muz?!?!?!😳😳😳😳 znaci izgleda fe-no-me-nal-no👏👏👏 cime se ti bavis ono?🤣 ako nije slasticarstvo, da krenes🤗😘🍰🎂🥞🍥🥮

• thera
    13. Ožujak 2021. 20:45

Porod-ja od tableta mozda uzmem brufene za svaki slucaj za kasnije. Za same trudove pretpostavljam da nikakve koristi od njih.  Nije mi svejedno ali jako mi je drago cut i losa i dobra iskustva. Nekako volim biti spremna iako se ja najcesce pripremim na najgore pa tako i sad. Razmisljam na nacin da cu kao i sve,nekako i ja prezivjet i da to nece trajati vjecno. A nagrada ne moze biti veca🥰🥰

• thera
    13. Ožujak 2021. 20:49

Jagodice,hvala ti🥰 Ma nije sve bas moja zasluga,figurice sam narucila od poznanice a s ostatkom sam se igrala sama. Kumce je bas zapelo za ‘a je to’ i nisam ga mogla razocarati. I nisam,bio je toliko odusevljen da tortu skoro ni rezali nismo😂
    A inace sam u prosvjeti😂 Obozavam pec kolace i torte ali ja sam vise onaj tip da mora biti fino i izgledati lijepo u uredno. A ostalo ipak prepustam strucnijima od sebe. 

Girl1234
    13. Ožujak 2021. 20:50

Thera, prekrasno izgleda 🥰🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI