I tako nam se rodila Sarica nakon 13 sati u 20:50, 2920g teška i 48cm duga, sićušno moje malo stvorenje. ❤️😊 Ne mogu vam opisati kakva je to ljubav i briga koju osjećate za svoje dijete, znači ja sam otkad se rodila stalno u nekim brigama. 😁🙈
Nastojim dojiti, iako je u bolnici dobila par puta i dohranu da ne izgubi previše na težini. Dobila sam nažalost rane na bradavicama i tu i tamo mi znaju cice biti pretvrde i prepune, ali uspijem ih nekako masiranjem izdojiti. Zasad koristim i šeširiće za dojenje pa ćemo vidjeti kako će dalje ići, evo stvarno se trudimo. 😊 Sutra mi dolazi patronažna pa me zanima kolika joj je težina, bitno mi je samo da ne pada i da lijepo napreduje. Nisam sigurna da li joj je dovoljno samo moje mlijeko pa ćemo ubaciti i dohranu ako nije. Ona sad samo papa i spava, ali još se uvijek uhodavamo, ti počeci nikad nisu lagani. I to vam je to cure moje. I da, što se tiče poroda, više nikad ne bih pristala na inducirani, radije bi platila negdje carski rez ili čekala svoje trudove jer sam uvjerena da ne bole na taj način kao taj vražji drip.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ja sam isto sve prala sa Frosch jer sam vidjela da se on najvise hvali. Omeksivac nisam koristila. Znam da je sve to kemija, al nisam nasla neku bolju alternativu. Robica mi je vec dugo spremna pa imam ojsecaj da je sve isparilo iz nje
Pitanje za vas mamice. Mene sve rastura, imam konstantnu menstrualnu bol i bol u donjem dijelu leda, a to se naravno pojaca kada mi pocne trud. Ali, trudovi jos nisu pravilni. Skoro pa ne zelim ni da budu jer sam vec toliko izmorena da ne znam kako bih rodila. Bas su me namucili ti trudovi svako malo i nespavanje zbog istih. Ne mogu sjediti normalno, sve me boli dok piskim, najlakse mi je kad hodam, ali sam toliko umorna pa tu i tamo bezuspjesno pokusam leci na bok. Vec me par puta uhvatila nervoza zbog svega toga, jedva se smirim. Ima li kakve pomoci?
Nemam takvo iskustvo...😒 a jesi probala onu loptu pa malo na njoj hopsat il nesto sto bi potaknulo cesce trudove i otvaranje...nezz dal smijes kupanac obavit u kadi...ono topla voda da se opustis...stvarno mi je zao da to prolazis...pa kad imas sljedeci pregled?
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ja bas sve oprala s ovim Frosh jucer, a ne znam s cim bi 🤷♂️
Ukoliko bi bilo kakvih reakcija ili nesto trazim dalje, unaprijed nist ne znam. Moje sve kolegice peru s njim i zadovoljne su pa sam se povela preporukom.
Sto se tice alergicara i ostalog tu ne ulazim, srecom nitko u obitelji nema problema 🙏, vjerujem da je zeznuto dok te muci.
Mom moze u 38 tt bez brige ona meni doci 😂🥰
Meni su ga sve frendice koristile i preporucile tako da cu i ja s njim prat..
👍
Ima cak i onaj neki osvjezavajuci miris, ja sam zadovoljna 😊
Ajme Pupetta, bas mi je žao da te toliko muči! Ako imaš kadu, slobodno unutra, pazi samo da temperatura nije previsoka! Pokušaj se opustiti i prihvati bolove! Kad smo zgrčeni onda tijelo trudove smatra velikom opasnošću i sve se onda oduži još više. Ja bih na tvom mjestu svakako odspavala, pošto poto.
Što se tiče deterdženta, koristila sam neki Ariel sensitive, dvaput isprala. Mislim da je to sve ista pašta, al drugo pakovanje. Moji nikad nisu imali niti osipe niti alergije... Ako bebo bude imao kakvih problema, ćemo razmišljati tada.
Joj Bubice, žao mi je da si se toliko namučila. Uživaj u Sarici sada.
Pupetta - pa ti si vec dobrano u terminu, mozda da zaista probas kratki kupanac ili ako nista drugo ovo sto Ketty kaze - na loptu 🏐 drzim fige da trudovovi sto prije postanu redoviti i oni pravi i da se porodis bas onako kako ti zelis🥰🤗
.
Bubica - hvala ti na izvjestaju!🙏vjerujem da ti je sam porod bio iscrpljujuc, ali super da se Sara i ti lijepo uhodavate🥰
.
Mi obavili obiteljski rucak, fino se napapala i nakon toga svi otisli leci🥱 neka takva tmurna nedjelja, sad krecu vec pripreme za novi radni tjedan 👷♂️👷♀️
.
LuckyLussi - javim dojmove iz TA, bez brige 👍🤗
I evo slike mamine Pavlove torte 🤤🎂🍰https://ibb.co/svMx7c6 prefina ispala i zacas nestala🤭
I evo slike mamine Pavlove torte 🤤🎂🍰https://ibb.co/svMx7c6 prefina ispala i zacas nestala🤭
Ajme Jagodice, izgleda divnoo
Bubice, hvala na izvještaju. Uzivaj sada u svom malom anđelku 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
AnaAn nisam mislila nista kao kritiku, najgore je bit strucnjak za nesto pa vidis sve pogrjeske i nepravilnosti. Vjerujem da je kod tebe jos gore sto sama imas problema i alergije i hoces zastitit svoju bebicu, to je normalno. Mi koji se ne kuzimo u to podrucje toliko, imamo malo i prednost sto zivimo u neznanju pa nas to ne zamara toliko. Rekla bi da je isto za tablete - ako ti u bolnici nesto daju, neces sumnjat da je u redu jer su strucniji. Isto je u svakom drugom podrucju, Girl i ekipa kroatistica je sigurno vidjela hrpu nasih gresaka u pisanju, Petra gleda neku predstavu/film i vidi negdje nest sta zna da ne treba tamo biti a mi ostali odusevljeni. To je sve normalno, sve prouci, dok naidjes na nesto sto je dobro za sve nas od proizvoda, molim te podijeli, ovo doduse nisam vidjela za kupit.
Tablete cu u bolnici pit koje mi dr.preporuci, sad dok sam trudna ne pijem nist osim paracetamola i to minimalno.
Njaaam Jagodiceeee 😍😍
Bubica citam i djeluje strasno bolno al si mi ti tak nekak pozitivna oko svega da jedva cekam! Hvala na dijeljenju iskustva. 🤗
Pupetta ja ti nemam iskustva pa nist ne savjetujem, zvuci bolno. Mozda da te muz il netko masira da probas zaspat.. mene to uvijek uspava a kada razbudi.
Sortiraj odgovore
Najstariji