NevaEva, prognozirala si mi 14.3 i ja sam ga prihvatila 😁 i krenu mene jucer ledja i trbuh boljeti, jos oko 6 popodne i kako je isla noc sve jače. Ja se okupala i čekala 😁 i ajde idem spavat u pol 12, boli ali izdrživo je i nemam sad bas trudove nego je stalno ta bol prisutna. Ali kad sam ja legla, ajme majko 😑 ja vise nisam znala jel me mala gura ili se trbuh grči, pa pokusavam uhvatiti razmak, ma nisam nista mogla. A kako sam bila ful umorna, bas me lovio san i tako me svakih par min probudila jaka bol. Od pol 12 do 2 ujutro sam ja pokušavala shvatiti sta se to događa 🥴 i onda sam nekako zaspala sa jos ja mislim 2 puta malo jacom boli tokom noći. Umorna sam ko pas, i sad me opet počinje bolit u ledjima i trbuhu. Tako da taj 14.3 je stvarno moguć, ja se tjesim 😅
Ne znam jel mi bolje ostat doma ili otic malo u šoping i do svekrve na ručak, mislim da će biti ovo drugo pa kad me zasarafi negdje bit će bjez doma po stvari 😁
Mene samo muči što ne mogu skuziti da li se cijeli trbuh zgrci, da li je to zbilja trud ili me ona nezgodno lupa. A opet, trbuh mi je napet/tvrd većinu vremena i osjetim bebu, bas sam zbunjena 😏
Sutra smo tocno 39 tj, realno nisam spremna ( pogotovo na tu bol ), ali nek slobodno ona dodje 😁
Bebanomoje spremi se ti, stvari u bunker i svekrvi na rucak, zamoli zenu da te nazivcira i danas stize bebica 😄 No, moze i sutra ako danas nisi bas zainteresirana za bol, kuzim te, vrijeme je za lezat u krevetu a ne u radjaoni. 😅
.
Petra mozda i bude, po ovom njegovom kretanju vise djeluje kao ovan nego ribica 😅 pa nece me valjda svaki dan do poroda ovako boljet.. uf.. citala sam da ima zena kod kojih je tak i dok krenu trudovi pravi je zacas gotovo, jednostavni i brzi porodi. A ima i zena koje se otvaraju tjednima, dodju na 3 prsta, recimo 4, 5cm i ne ide dalje pa idu na carski. Ne mogu znat dok ne odradim do kraja bar jednom 😂😂
.
Ne znam vise sta bi jela. Mislim da cu se pravit da je rucak i skuhat jaja i sunku i pincu za desert.
Bebanomoje- odmaraj..iskoristi nedjelju 💪,da su pravi trudovi nebi spavala...meni su prvi i dr.put krenuli nepravilno al kad sam legla kao da vidim hoce proc nije proslo i morala sam se ustat...nis od spavanja ni lezanja.u danima si kad je stvarno tesko i normalno je da sve boli...al kad krenu trudovi to je nesto sasvim drugo.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Pravit cu se da je Uskrs sam htjela napisat.
Kety i sve ostale cure koje su vec radjale, jel kod otvaranja obavezno krvarenje? Ako bude cega da znam da ne moram odmah na hitnu ako je normalno.
Kety i sve ostale cure koje su vec radjale, jel kod otvaranja obavezno krvarenje? Ako bude cega da znam da ne moram odmah na hitnu ako je normalno.
Ja nisam rodila, ali sam to pitanje postavila vise lijecnika. Kod nekog je moguce, kod nekog ne. Nema pravila.
Ja sam pitala to zbog problematike koju sam imala jer ja prva ne znam kako reagirati u visokim tjednima ako bi bila takva situacija, s obzirom da sam ju vec viđala, a sve je bilo u redu.
Uglavnom odgovor koji sam dobila je : cim se pojavi krvarenje ili neobičan iscjedak u tjednima pred porod-pravac hitna. 😊
U oba slucaja mi je krenulo nakon 3 truda recimo onako vodeniji iscjedak...plus sukrvica...ono idem piskit obrisem i vidim rozkasti trag na papiru...popracen uz bolove koji se pojavljuju u redovnim ili neredovnim razmacima...to je pocetak ☺ i tak nemres fulat...nisam se ni uplasila ni nis...jer jednostavno shvatis to je to...ali u slucaju obilnog krvarenja tipa ono bas puno krvii...otisla bi odmah...ovako uz krvarenje (sukrvica) i trudove koje znas prepoznat nebi zurila...prvi put sam otisla s trudovima na 5 min...dr put na 7...al to je bilo bas ono jedan sat trudova od 7min...i sad cu tako ako ce sve bit ok...malac okrenut na glavu...nadam se da se i posteljica digla i tak to sve...
Al zaboravila sam napisat...sa 37 tj sam bila vec 2 prsta...bez iscjetka i krvarenja...samo bolovi te bh valjda...ali bolovi...ne trudovi...jer kasnije shvatis da su trudovi nesto drugo...vidjet ces 😂💪💪
Jutro drage trudnice, zelim svima ugodnu nedjelju
Moja saga se nastavlja Stanje je isto, bolni trudovi na 10ak minuta razmaka, moram ih prodisati iako ne bole previse. Nisam nista spavala od njih da bih ujutro dosla u bolnicu i dalje otvorena tijesna 2 prsta. CTG uredan, rekli su da se vratim ako budu na 5 minuta. Mene doslovno zivot boli trenutno nakon 2 neprospavane noci i tih trudova koji nisu ni prejaki ni pravilni, ali ipak se cesto javljaju i bole. Ne znam koliko cu ovako izdrzati, bas sam premorena i neugodno je, donji dio leda me rastura.
NevaEva, Ridja, Bebanomoje - izgleda da smo sve u slicnom ili istom sosu. Mislim na vas i drzim fige da vam bude sve kako i same zelite
Jagodice cestitam na punom tjednu, jos malo pa si u terminu
Baby P 03/21 💙
Dobar dan, drage moje žene, majke, kraljice! Evo da se i ja malo javim. 😊 Nemam pojma šta se zadnje kod vas izdogađalo, ja vas zbilja više ne stižem čitati, što zbog umora što zbog bebice. Baš mi je žao zbog toga jer sam uz vas puno toga i proživjela i preživjela i bile ste mi potpora u puno situacija u trudnoći pa vam još jednom hvala na tome. 😊❤️ Zadnje što sam vidjela je da je EmEn rodila i da je Ružica isto u bolnici. Pa onda, EmEn čestitke od ❤️, želim ti brz oporavak i sve najbolje tvojoj bebici! Također, i Ružici ako je to bilo to. Svakako vas molim da mi javite ko je još rodio da barem onda mogu čestitati. 😊👍 Pokušat ću onda barem ovo novo pohvatati. 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji