Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    14. Ožujak 2021. 09:44

Jutroo curkee ☕🌞
    Kako ste?
    Evo mene danas okruglo 39 🤭🤭 🤸
    Jucer sam doma imala generalku, jos sam sebe sredila, frendice mi dosle na kavu ,reko to je to, spremna sam za rodiliste! Vidjet cemo hoce Baba Spar bit u pravu za sutra 🤭🤭 
    U utorak imam ponovo pregled, nadam se da sam se pocela otvarat , da nisam zacementirana, mada mi je sijeva malo malo kod stidne kosti,pa moguce da se nesto desava 🙈
    Baby handling prakticirat cu da, ne moze odmoc , samo pomoc 😊
    Zelim svima ugodan dan ❣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

14. Ožujak 2021. 09:51

Jutro cure.. Petra, MareiKate, nist nije pomogla tableta sto se bolova tice 😂😂Brijem da imam trudove od jucer navecer. Dok postane redovito i jako bolno idem u bolnicu pa cu vidjet. Jos se nadam da ce stat samo od sebe. 
    .
    Lonmi dok je beba glavom dolje gura neki dio tijela (valjda guza ili ledja) obicno na jednu stranu pod rebro a s nozicama udara sa druge strane. Tak je kod mene i druge cure su pisale o tome, to se nama samo cini da je poprecno.
    .
    Zara jel se tvoja mala okrenula?
    .
    Ugodnu nedjelju zelim svima. Moja ce ocito biti prosarana bolovima. Mali je happy, narazgovarao se s tatom i sad ide natrag pajkit. Staaaalno je aktivan, nadam se da ce tak bit i na porodu da samo klizne 😅

Lonmi
    14. Ožujak 2021. 10:02

NevaEva da nadam se i ja da ce ostati na glavi. Lijepo se skolski okrenula u 28 tt i svaki dan joj pricam da nema gdje da se vrti sad 😂😂.
    Sretno u svakom slucaju, ali mislim da nece Val van prije 21.03 😂, visoki su tjedni, vjerujem da te boli. Svaki novi tj nosi i neke nove bolove, stezanja itd.
    . 
    Ja opet imala neke cudne snove po noci, izmedu ostalog sam opet sanjala kako sam vidla smedeg na papiru, ta psiha je zbilja.....nedaj Boze takvih stvari vise do terminskog poroda 🙏
    Napokon uzivam u trudnoci i nadoknadujem sve sto sam morala zbog stresa propustiti, nek nas Onaj gore cuva 🙏
    Zelim vam svima ugodnu nedjelju, makar je tmurna i kisna 😊

14. Ožujak 2021. 10:21

Jutro cure.
    Jučer se nisam javljala jer smo bili na rođendanu i malo sam se smirivala od svega 😊
    Još uvijek smo 2u1, makar danas žigaju kontrakcije od jutra, popila sam tabletu ali nešto se ne smiruju baš, isto kao i kod neveEve. Možda se kroz dan i pojačaju, pa krenem prema Petrovoj, vidjet ćemo. 
    Blossom, Pupetta mislim na Vas ❤
    A ostalim curkama želim lijep i ispunjen dan pun odmora i bez boli, tlakova, strahova i ostalog 😁

• duga89
    14. Ožujak 2021. 10:56

Pozdrav svim mamama i onima koje će to uskoro postati...
    Ne javljamo se baš često, ali pratimo stalno. 
    Evo nas u foto finishu. Danas smo 37+3. I mogle bi ovdje postat aktivne, obzirom da nam je u stvarnom životu kretanje postalo jaaaako otežano. 
    Od bolova prijavljujemo bolove u ledjima, nekako po sredini s lijeve strane i ono što je stvarno užasno su otečene noge! Stopala posebno! 
    Znači, ne normalno! Ne mogu ništa odjenuti na noge. A pregled u utorak!
    Ima li još koja s tim problema?

Petra982
    14. Ožujak 2021. 11:03

Jutro curke! Kod mene movimentirana noć zbog mjehura, srećom bez sovarenja. 
    😂😂😂 tableta protiv bolnih trudova... Good one!
    Lussi, torta izgleda super! 
    anaAn, ajd ajd još će ti se desit ko i Bebolinki!
    Sretno svima koje završe u rađaoni, ostalima lijepu nedjelju želim! 
    NevaEva, ja sam prilično uvjerena da tebi stiže pravi mali tvrdoglavi travanjski ovan...

• Bebanomoje
    14. Ožujak 2021. 11:07

NevaEva, prognozirala si mi 14.3 i ja sam ga prihvatila 😁 i krenu mene jucer ledja i trbuh boljeti, jos oko 6 popodne i kako je isla noc sve jače. Ja se okupala i čekala 😁 i ajde idem spavat u pol 12, boli ali izdrživo je i nemam sad bas trudove nego je stalno ta bol prisutna. Ali kad sam ja legla, ajme majko 😑 ja vise nisam znala jel me mala gura ili se trbuh grči, pa pokusavam uhvatiti razmak, ma nisam nista mogla. A kako sam bila ful umorna, bas me lovio san i tako me svakih par min probudila jaka bol. Od pol 12 do 2 ujutro sam ja pokušavala shvatiti sta se to događa 🥴 i onda sam nekako zaspala sa jos ja mislim 2 puta malo jacom boli tokom noći. Umorna sam ko pas, i sad me opet počinje bolit u ledjima i trbuhu. Tako da taj 14.3 je stvarno moguć, ja se tjesim 😅 
    Ne znam jel mi bolje ostat doma ili otic malo u šoping i do svekrve na ručak, mislim da će biti ovo drugo pa kad me zasarafi negdje bit će bjez doma po stvari 😁
    Mene samo muči što ne mogu skuziti da li se cijeli trbuh zgrci,  da li je to zbilja trud ili me ona nezgodno lupa. A opet, trbuh mi je napet/tvrd većinu vremena i osjetim bebu, bas sam zbunjena 😏 
    Sutra smo tocno 39 tj, realno nisam spremna ( pogotovo na tu bol ), ali nek slobodno ona dodje 😁

14. Ožujak 2021. 11:26

Bebanomoje spremi se ti, stvari u bunker i svekrvi na rucak, zamoli zenu da te nazivcira i danas stize bebica 😄 No, moze i sutra ako danas nisi bas zainteresirana za bol, kuzim te, vrijeme je za lezat u krevetu a ne u radjaoni. 😅
    .
    Petra mozda i bude, po ovom njegovom kretanju vise djeluje kao ovan nego ribica 😅 pa nece me valjda svaki dan do poroda ovako boljet.. uf.. citala sam da ima zena kod kojih je tak i dok krenu trudovi pravi je zacas gotovo, jednostavni i brzi porodi. A ima i zena koje se otvaraju tjednima, dodju na 3 prsta, recimo 4, 5cm i ne ide dalje pa idu na carski. Ne mogu znat dok ne odradim do kraja bar jednom 😂😂
    .
    Ne znam vise sta bi jela. Mislim da cu se pravit da je rucak i skuhat jaja i sunku i pincu za desert. 

kety992
    14. Ožujak 2021. 11:33

Bebanomoje- odmaraj..iskoristi nedjelju 💪,da su pravi trudovi nebi spavala...meni su prvi i dr.put krenuli nepravilno al kad sam legla kao da vidim hoce proc nije proslo i morala sam se ustat...nis od spavanja ni lezanja.u danima si kad je stvarno tesko i normalno je da sve boli...al kad krenu trudovi to je nesto sasvim drugo.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

14. Ožujak 2021. 11:35

Pravit cu se da je Uskrs sam htjela napisat. 
    Kety i sve ostale cure koje su vec radjale, jel kod otvaranja obavezno krvarenje? Ako bude cega da znam da ne moram odmah na hitnu ako je normalno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI