Ruzice hvala sto si s nama podijelila iskustvo, ne kuzim zasto ranije nisi dobila epiduralnu nego tek u 3 ujutro, bitno da je beb
ica tu i sad samo uzivajte 🥰
Ines super sto nam uspijevas tipkat i sto nam pises iskustva oko dojenja, skoka u razvoju i sl. puno to znaci. Uh vozikanje u autu je prosla moja sestra s prvim djetetom, to su isto zive muke, nadam se da nece doc do toga da morate u auto🙈
Pupetta laganini doma i cekaj da se samo pokrene, jos maalo 🤭🤗
Ridja ,Blossom kak ste vas dvije?
Ja sam se danas nacistila, kupaonu izribala, usisala sve, oprala pod, kuhinju , promijenila posteljinu,oprala dvije ture vesa i na kraju sebe okupala, namazala trbuh i zalegla malo , mala sad u trbuhu postala zivahna udara sa svih strana 🥊

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ruzice hvala ti na tvom iskustvu. Puno znaci kad to nikad nisi prosla. Sigurno te je iscrpilo, no znam da si sada sretna i to je najvaznije!
Mi ovdje nemamo epiduralnu. Nista kad bol krene saketat cu sve oko sebe. Kuku nama, ali morat cemo. Glavno da beba izade i da sve bude dobro.
Pupetta bolje da si kuci dok jos nije krenulo.
Anaan hvala ti, 37 sam tj.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
https://ibb.co/34bPYyz
Idemo peci. 🙊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Opet ja! Slazem kofer konacno! Sta smo rekle, koje tablete za bolove si mozemo uzet u bolnicu? Za svaki slucaj...

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
https://ibb.co/34bPYyz
Idemo peci. 🙊
Njaaaam 😍😍😍

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Girl finoooo 😍 kak su ispali?
Mi cekamo goste. Ja cu lezat na trosjedu. Jbg. Shvatila sma ozbiljno ovo otvaranje, do srijede nema mrdanja, u cet je pregled i ak je stanje isto od cetvrtka idem na kave, shoppinge i sve redom.
.
Ruska ja sam stavila i lupocet i neofen. Cure kazu da se smije jedno i drugo.
.
Kad smo kod tableta, dok krenu trudovi a ja hocu sto duze doma bit, smijem popit npr.lupocet?
Znaci😳😳😳 gledam si nesto dojke i stisnem nekako desnu i ono zuto krene iz nje, vicem muzu dodi vidjeti. Jel to kolostrum? 😳😳😳
Odustajem od ceprkanja po sebi🤦🏻♀️
.
Lava cake moze i na moju adresu jedan 😉
Meni ti kolostruma curi već dva tjedna i rekli su mi da je to od nerviranja normalno 🤷🏻♀️
Ružice, žao mi je da je toliko trajalo i da si tako kasno dobila epiduralnu. Sad se čim brže oporavi i guštaj u bebici.
Ja nosim ibuprofen.
Meni tlak totalno pao nakon obeda i sad se silim ić peć palačinke jer mi žao onog svježeg sira... 🤣
Ruzice čestitam ti na bebici 💖 zao mi je šta si se namučila, i mislim da imamo istu priču samo ja sam bez epiduralne bila. Umirala doslovno, i to šta kazes bunilo na najjače i još padala u nesvijest između trudova. rekla sam druga beba epiduralna sigurno 🤣 velika beba ja uska pa je ti vadi hahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji