Ajme meni, ja sad tek skuzila da je danas 14.03., a nama je termin 14.04.!!!😱😱😱 ispravak gornjeg netocnog navoda, nervoza pis pauze krecu vec sad 🤣🥳
E da, i jos sam htjela napisati nesto u vezi tlaka, znaci skuzila sam po mjerenjima da mi ide gore dolje 〰️ ujutro nizi, poslijepodne i predvecer visi, pred spavanje nizi. Budem svakako taj list papira di biljezim pokazala sutra doktoru 📝👨⚕️🏥 samo sam htjela reci da zadnje dvije veceri si napravim caj od kamilice 🍵 onaj obicni Franckov, ne one jako koncentrirane. I to me taaako opusti 🤤 tlak skolski, ja smirena, a ne sedirana. Pa si mislim da mene ovo tlak muci vise zbog psihe, nego neke ozbiljnije trudnicke patologije🤔 ALI nisam ja doktor, pa cu svakako porazgovarat o tome, caj sim-tam 🤗
Jutro curke.
Mom osjecam ju ili cijelu s lijeve ili s desne strane, ponekad se onak cijela zavuce i onda imam ogromnu cvrgu od malo ispod rebara do dolje, zna me lupati skroz dolje nisko, ponekad taknem pupak pa me tamo pogura. Neki dan mi se pretpostavljam zavukla nekako pod desno rebro jer me boljelo kao dok istegnes misic, onda sam gladila to mjesto i ocito se pomaknula 😂. Jedva cekam uzv sutra da se nije mozda okrenula poprecno, tu i tamo dobim takav dojam. Uglavnom, lijeva ili desna strana i rebra su sad aktualna.
Jucer sam zaspala popodne i tako me treskala sa strane u rebro kao da mi hoce nesto reci 😂
Jutroo🤗
Jagodice jedva cekam izvjestaaj sutra, bas me zanima! Kod kojeg si doktora?
Sad krece euforija,jos mj dana🙈
Ridja i Pupetta? Di ste🥰 mozda su smizle vec s njima😍
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Jutroo curkee ☕🌞
Kako ste?
Evo mene danas okruglo 39 🤭🤭 🤸
Jucer sam doma imala generalku, jos sam sebe sredila, frendice mi dosle na kavu ,reko to je to, spremna sam za rodiliste! Vidjet cemo hoce Baba Spar bit u pravu za sutra 🤭🤭
U utorak imam ponovo pregled, nadam se da sam se pocela otvarat , da nisam zacementirana, mada mi je sijeva malo malo kod stidne kosti,pa moguce da se nesto desava 🙈
Baby handling prakticirat cu da, ne moze odmoc , samo pomoc 😊
Zelim svima ugodan dan ❣
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Jutro cure.. Petra, MareiKate, nist nije pomogla tableta sto se bolova tice 😂😂Brijem da imam trudove od jucer navecer. Dok postane redovito i jako bolno idem u bolnicu pa cu vidjet. Jos se nadam da ce stat samo od sebe.
.
Lonmi dok je beba glavom dolje gura neki dio tijela (valjda guza ili ledja) obicno na jednu stranu pod rebro a s nozicama udara sa druge strane. Tak je kod mene i druge cure su pisale o tome, to se nama samo cini da je poprecno.
.
Zara jel se tvoja mala okrenula?
.
Ugodnu nedjelju zelim svima. Moja ce ocito biti prosarana bolovima. Mali je happy, narazgovarao se s tatom i sad ide natrag pajkit. Staaaalno je aktivan, nadam se da ce tak bit i na porodu da samo klizne 😅
NevaEva da nadam se i ja da ce ostati na glavi. Lijepo se skolski okrenula u 28 tt i svaki dan joj pricam da nema gdje da se vrti sad 😂😂.
Sretno u svakom slucaju, ali mislim da nece Val van prije 21.03 😂, visoki su tjedni, vjerujem da te boli. Svaki novi tj nosi i neke nove bolove, stezanja itd.
.
Ja opet imala neke cudne snove po noci, izmedu ostalog sam opet sanjala kako sam vidla smedeg na papiru, ta psiha je zbilja.....nedaj Boze takvih stvari vise do terminskog poroda 🙏
Napokon uzivam u trudnoci i nadoknadujem sve sto sam morala zbog stresa propustiti, nek nas Onaj gore cuva 🙏
Zelim vam svima ugodnu nedjelju, makar je tmurna i kisna 😊
Jutro cure.
Jučer se nisam javljala jer smo bili na rođendanu i malo sam se smirivala od svega 😊
Još uvijek smo 2u1, makar danas žigaju kontrakcije od jutra, popila sam tabletu ali nešto se ne smiruju baš, isto kao i kod neveEve. Možda se kroz dan i pojačaju, pa krenem prema Petrovoj, vidjet ćemo.
Blossom, Pupetta mislim na Vas ❤
A ostalim curkama želim lijep i ispunjen dan pun odmora i bez boli, tlakova, strahova i ostalog 😁
Pozdrav svim mamama i onima koje će to uskoro postati...
Ne javljamo se baš često, ali pratimo stalno.
Evo nas u foto finishu. Danas smo 37+3. I mogle bi ovdje postat aktivne, obzirom da nam je u stvarnom životu kretanje postalo jaaaako otežano.
Od bolova prijavljujemo bolove u ledjima, nekako po sredini s lijeve strane i ono što je stvarno užasno su otečene noge! Stopala posebno!
Znači, ne normalno! Ne mogu ništa odjenuti na noge. A pregled u utorak!
Ima li još koja s tim problema?
Jutro curke! Kod mene movimentirana noć zbog mjehura, srećom bez sovarenja.
😂😂😂 tableta protiv bolnih trudova... Good one!
Lussi, torta izgleda super!
anaAn, ajd ajd još će ti se desit ko i Bebolinki!
Sretno svima koje završe u rađaoni, ostalima lijepu nedjelju želim!
NevaEva, ja sam prilično uvjerena da tebi stiže pravi mali tvrdoglavi travanjski ovan...
Sortiraj odgovore
Najstariji