Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    13. Ožujak 2021. 20:44

Thera - ovu tortu ste radili ti i muz?!?!?!😳😳😳😳 znaci izgleda fe-no-me-nal-no👏👏👏 cime se ti bavis ono?🤣 ako nije slasticarstvo, da krenes🤗😘🍰🎂🥞🍥🥮

• thera
    13. Ožujak 2021. 20:45

Porod-ja od tableta mozda uzmem brufene za svaki slucaj za kasnije. Za same trudove pretpostavljam da nikakve koristi od njih.  Nije mi svejedno ali jako mi je drago cut i losa i dobra iskustva. Nekako volim biti spremna iako se ja najcesce pripremim na najgore pa tako i sad. Razmisljam na nacin da cu kao i sve,nekako i ja prezivjet i da to nece trajati vjecno. A nagrada ne moze biti veca🥰🥰

• thera
    13. Ožujak 2021. 20:49

Jagodice,hvala ti🥰 Ma nije sve bas moja zasluga,figurice sam narucila od poznanice a s ostatkom sam se igrala sama. Kumce je bas zapelo za ‘a je to’ i nisam ga mogla razocarati. I nisam,bio je toliko odusevljen da tortu skoro ni rezali nismo😂
    A inace sam u prosvjeti😂 Obozavam pec kolace i torte ali ja sam vise onaj tip da mora biti fino i izgledati lijepo u uredno. A ostalo ipak prepustam strucnijima od sebe. 

Girl1234
    13. Ožujak 2021. 20:50

Thera, prekrasno izgleda 🥰🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    13. Ožujak 2021. 21:33

Dora hvala ti, pitaj i ja cu jos svojeg doktora, i meni je receno da daju brufen 🤷‍♂️
    Jagodice daa, to nije prvi put, a ne trpim ili nesto. Cak ni ne pijem sokove. Totalno drugo stanje 😂. Vec sam zadnji put htjela pitati i zaboravim, i ja ga onda gledam jedno vrijeme i ne vjerujem da je toliko zut 😂

13. Ožujak 2021. 21:56

Urin je zut od dehidracije koliko ja znam, pojacaj unos ciste vode. 
    Thera torta je mrak! 🤩🤩
    MareiKate 💜 
    .
    Samo da vam javim.. mene je u 19:33 presjeklo nest dolje u trbuhu i dobila sam kao menstrualni grc koji je trajao cca minutu a nakon kojeg me nastavilo sve boljet. Kad kazen sve mislim na donji dio trbuha i obje noge al najvise lijeva oko kukova i guze. Popila lupocet, osim sta mi se pocelo spavat ne djeluje. Trbuh na trenutke potpuno tvrd, mali se mice :) Odbijam mislit da su trudovi. Idem spavat. Ako se pojaca bol skuzit cu. Eto.. lezala sam danas i jela u krevetu i sve. Mozda cu se ja na ovaj nacin otvarat do termina 9.4.a mozdq rodim i sutra. Tko bi ga znao. U svakom slucaju, laku noc drage FF-ovke (forum frendice). 😘😘

Petra982
    13. Ožujak 2021. 21:57

anaAn

Ne znam, ali za svaki lijek provjerim u bazi i ne planiram to uzimati. Vise vjerujem studijama🤷🏻‍♀️
    Ja cu Lupocet ponijeti.

Kad su me zašili i stvorili hematom, od Lupoceta nije bilo nikakve pomoći osim što mi je na kratko srušio temperaturu. Same sestre su rekle nek mi od kuće pošalju nešto jače, a u jednoj smjeni sam čak dobila injekciju Voltarena jer su bolovi bili nesnosni. Nije da ćete ih koristiti kao bombone. 

Petra982
    13. Ožujak 2021. 22:01

NevaEva

MareiKate rekla bi hvala al sam se sva ukocila od ovog sto si napisala 😂😂 Zene drage, ja sam se predomislila, ne radja mi se 🤷‍♀️

A zlato moje, sad bih te zagrlila 🤗
    Nema te tablete koja ublažava trudove. Budeš ti to junački odradila, dok ne budu na 5 min nećeš ih nit osjetit! 

Lonmi
    13. Ožujak 2021. 22:04

NevaEva

Urin je zut od dehidracije koliko ja znam, pojacaj unos ciste vode.
    Thera torta je mrak! 🤩🤩
    MareiKate 💜
    .
    Samo da vam javim.. mene je u 19:33 presjeklo nest dolje u trbuhu i dobila sam kao menstrualni grc koji je trajao cca minutu a nakon kojeg me nastavilo sve boljet. Kad kazen sve mislim na donji dio trbuha i obje noge al najvise lijeva oko kukova i guze. Popila lupocet, osim sta mi se pocelo spavat ne djeluje. Trbuh na trenutke potpuno tvrd, mali se mice :) Odbijam mislit da su trudovi. Idem spavat. Ako se pojaca bol skuzit cu. Eto.. lezala sam danas i jela u krevetu i sve. Mozda cu se ja na ovaj nacin otvarat do termina 9.4.a mozdq rodim i sutra. Tko bi ga znao. U svakom slucaju, laku noc drage FF-ovke (forum frendice). 😘😘

Nalijevam ti se ja vodom 😊, mozda sam danas ipak koju casu manje popila 😊. Ma nije to nist.

Sretno u svakom slucaju, drzim fige da te prestane boljeti, moguce da su to ovi laznjaci i dalje. Laku noc 🥰

Petra982
    13. Ožujak 2021. 22:08

Thera, torta je top! 
    Ne bih odbila niti onaj lava cake! 
    Za bradavicu ne znam, moje strše ko prave dude. 
    Mi igrali Rizik i samo se nanervirala, kocka me neće, klinci dekoncentrirani, muž gori od djece, pritisak na gđu, trbuh ko kamen, još me i svrbi dole za poludit. Od sutra niente slatko, kvasno i ostalo. Mrzim tu Candidu baš baš! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.