Thera - ovu tortu ste radili ti i muz?!?!?!😳😳😳😳 znaci izgleda fe-no-me-nal-no👏👏👏 cime se ti bavis ono?🤣 ako nije slasticarstvo, da krenes🤗😘🍰🎂🥞🍥🥮
Porod-ja od tableta mozda uzmem brufene za svaki slucaj za kasnije. Za same trudove pretpostavljam da nikakve koristi od njih. Nije mi svejedno ali jako mi je drago cut i losa i dobra iskustva. Nekako volim biti spremna iako se ja najcesce pripremim na najgore pa tako i sad. Razmisljam na nacin da cu kao i sve,nekako i ja prezivjet i da to nece trajati vjecno. A nagrada ne moze biti veca🥰🥰
Jagodice,hvala ti🥰 Ma nije sve bas moja zasluga,figurice sam narucila od poznanice a s ostatkom sam se igrala sama. Kumce je bas zapelo za ‘a je to’ i nisam ga mogla razocarati. I nisam,bio je toliko odusevljen da tortu skoro ni rezali nismo😂
A inace sam u prosvjeti😂 Obozavam pec kolace i torte ali ja sam vise onaj tip da mora biti fino i izgledati lijepo u uredno. A ostalo ipak prepustam strucnijima od sebe.
Thera, prekrasno izgleda 🥰🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Dora hvala ti, pitaj i ja cu jos svojeg doktora, i meni je receno da daju brufen 🤷♂️
Jagodice daa, to nije prvi put, a ne trpim ili nesto. Cak ni ne pijem sokove. Totalno drugo stanje 😂. Vec sam zadnji put htjela pitati i zaboravim, i ja ga onda gledam jedno vrijeme i ne vjerujem da je toliko zut 😂
Urin je zut od dehidracije koliko ja znam, pojacaj unos ciste vode.
Thera torta je mrak! 🤩🤩
MareiKate 💜
.
Samo da vam javim.. mene je u 19:33 presjeklo nest dolje u trbuhu i dobila sam kao menstrualni grc koji je trajao cca minutu a nakon kojeg me nastavilo sve boljet. Kad kazen sve mislim na donji dio trbuha i obje noge al najvise lijeva oko kukova i guze. Popila lupocet, osim sta mi se pocelo spavat ne djeluje. Trbuh na trenutke potpuno tvrd, mali se mice :) Odbijam mislit da su trudovi. Idem spavat. Ako se pojaca bol skuzit cu. Eto.. lezala sam danas i jela u krevetu i sve. Mozda cu se ja na ovaj nacin otvarat do termina 9.4.a mozdq rodim i sutra. Tko bi ga znao. U svakom slucaju, laku noc drage FF-ovke (forum frendice). 😘😘
Ne znam, ali za svaki lijek provjerim u bazi i ne planiram to uzimati. Vise vjerujem studijama🤷🏻♀️
Ja cu Lupocet ponijeti.
Kad su me zašili i stvorili hematom, od Lupoceta nije bilo nikakve pomoći osim što mi je na kratko srušio temperaturu. Same sestre su rekle nek mi od kuće pošalju nešto jače, a u jednoj smjeni sam čak dobila injekciju Voltarena jer su bolovi bili nesnosni. Nije da ćete ih koristiti kao bombone.
MareiKate rekla bi hvala al sam se sva ukocila od ovog sto si napisala 😂😂 Zene drage, ja sam se predomislila, ne radja mi se 🤷♀️
A zlato moje, sad bih te zagrlila 🤗
Nema te tablete koja ublažava trudove. Budeš ti to junački odradila, dok ne budu na 5 min nećeš ih nit osjetit!
Urin je zut od dehidracije koliko ja znam, pojacaj unos ciste vode.
Thera torta je mrak! 🤩🤩
MareiKate 💜
.
Samo da vam javim.. mene je u 19:33 presjeklo nest dolje u trbuhu i dobila sam kao menstrualni grc koji je trajao cca minutu a nakon kojeg me nastavilo sve boljet. Kad kazen sve mislim na donji dio trbuha i obje noge al najvise lijeva oko kukova i guze. Popila lupocet, osim sta mi se pocelo spavat ne djeluje. Trbuh na trenutke potpuno tvrd, mali se mice :) Odbijam mislit da su trudovi. Idem spavat. Ako se pojaca bol skuzit cu. Eto.. lezala sam danas i jela u krevetu i sve. Mozda cu se ja na ovaj nacin otvarat do termina 9.4.a mozdq rodim i sutra. Tko bi ga znao. U svakom slucaju, laku noc drage FF-ovke (forum frendice). 😘😘
Nalijevam ti se ja vodom 😊, mozda sam danas ipak koju casu manje popila 😊. Ma nije to nist.
.
Sretno u svakom slucaju, drzim fige da te prestane boljeti, moguce da su to ovi laznjaci i dalje. Laku noc 🥰
Thera, torta je top!
Ne bih odbila niti onaj lava cake!
Za bradavicu ne znam, moje strše ko prave dude.
Mi igrali Rizik i samo se nanervirala, kocka me neće, klinci dekoncentrirani, muž gori od djece, pritisak na gđu, trbuh ko kamen, još me i svrbi dole za poludit. Od sutra niente slatko, kvasno i ostalo. Mrzim tu Candidu baš baš!
Sortiraj odgovore
Najstariji