Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    13. Ožujak 2021. 19:09

ružica

Iskusne mame molim savjet!
    Danas mi je 3.dan od poroda, ni kapi mlijeka jos, ovdje su mi dali elektricnu izdajalicu nebi li potaklo proizvodnju ali je maleni morao na dohranu jer je morao početi jesti naravno. Prsa su me počela boljeti, mislim da mlijeko dolazi, ali mene brine bradavica koja je potpuno ravna. Izvlačim je i guram malom usta ali je užas, jednostavno se ne ispupčava. Pomagajte korisnik savjetima!

Meni je na jednoj sisi bradavica uvučena i ja je izvučem izdajalicom i onda joj dam da sisa, probaj meni je brzo izvuce

MareiKate
    13. Ožujak 2021. 19:16

U bolnici vam nude Ketonal i brufen za bolove. Mislim da nema potrebe da nosite svoje tablete, nude se redovno. AnaAn lupocet možda je siguran ali ti neće puno pomoći kod bolova nakon poroda.
    NevaEva je ja mislim pitala, tablete za bolove ti neće pomoći kod trudova niti ih ima smisla piti. Doma dok možeš biti još su ti trudovi na takav razmak i trajanje da je izdrživo. Trudovi postaju gadni kad su na kratak razmak i dulje traju a to već sigurno nećeš dočekat doma...  A i da dočekaš, tableta ne bi pomogla.
    Ines, joj ti skokovi 🙈 moja prva je svaki školski odradila, ni jedan nismo omanule 🤣 to bi bilo po dva dana ja u krevetu, ona na meni, hrana iz dostave... Ali kad prođe, presretan si 😁 ne znam jeste probali s bijelim šumovima na YouTubeu? Nama su nekad pomagali za smirenje, nekad bi po cijelu noć to udaralo 🤣 također, skakanje s njom na pilates lopti nam je bio hit i uvijek je pomagalo.
    Ružice, žao mi je da si se namučila. Sreća u svemu da epiduralna koliko god je kasno došla, je djelovala. Često čujem da curama oduzme osjet u jednoj nozi i to je to 🙈 cimerici u sobi je sad tako bilo, nije primila kako treba, samo joj je oduzelo jednu nogu malo. Što se tiče dojenja... Šeširići? imaš ih? Ili pitaj u bolnici ako imaju... 

13. Ožujak 2021. 19:21

MareiKate rekla bi hvala al sam se sva ukocila od ovog sto si napisala 😂😂 Zene drage, ja sam se predomislila, ne radja mi se 🤷‍♀️

MareiKate
    13. Ožujak 2021. 19:35

NevaEva

MareiKate rekla bi hvala al sam se sva ukocila od ovog sto si napisala 😂😂 Zene drage, ja sam se predomislila, ne radja mi se 🤷‍♀️

Ma ajde... Ti ćeš to brzo riješiti ja mislim. Sve koje smo to prošle smo se složile da boli, treba samo mantrat/molit/štogod da bude brzo 😁 a kod tebe se lijepo priprema, moglo bi biti brzo 😉

Elledanse
    13. Ožujak 2021. 19:57

Julesica bas si me utjesila 👍 . Pogledat cu i ja kakav je trimer kod muza. 
    .
    Znaci sa baby handligom se nitko ne zamara 😄.
    Lava cake je extra mmm
    .
     Ruzice zar nisu sesirici takoder za uvucene bradavice i izdajalica. Kuci nek te i muz povuce. Iskusne cure ce ti bolje znati 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Elledanse
    13. Ožujak 2021. 20:02

Nevaeva i ja sam se ustrtarila 😅. Nije ovo za mene. Mislim da sam uska a beba je velika. Bit ce veselo. No samo da prode uredu. Najbolje ne razmisljati o tome. Ali kad krenu bolovi morat cu vam pisati. Ma bit ce to uredu. Mozda bas i bude. I mora biti 😄 Boze pomozi i gotovo 🙏 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Lonmi
    13. Ožujak 2021. 20:30

Cure, jel vam se desilo kad da vam je urin bio bas ono zut?
    Moj je sad bio boje limuna 😂😂

Jagodica125
    13. Ožujak 2021. 20:37

Dobra vecer, mamice i bebice!👋 mi evo chillamo u krevetu, bome sam se pocastila kupancem i mazanjem svojim kremicama i serumima, znate da je meni to kao psihoterapija💆‍♀️🧖‍♀️🤤
    .
    Rita - u 39. tjednu uspijevas biti toliko prodkutivna 😳 ja cistim u etapama... svaka cast👏 jel to da potaknes otvaranje ili?😉
    .
    Nisam zapamtila tko je pitao za babyhandling i jesam li ja to uopce dobro skuzila, ja i dragi smo, sad pazi ovo 🤣🤦‍♀️ na plisancu 🧸vjezbali to okretanje na bok i dizanje kad lezi na ledjima🤣🤷‍♀️budemo tako pokusali 👍
    .
    Ruska - onih tajci nisam vidjela, samo one trudnicke hulahopke🤰
    .
    Lijekovi - ja sam sebi uzela lupocet... i sve me nekako trta kad se sjetim koliko sam se namucila kad sam dobila Klavocin i Ketonal, 2 dana povracanja, pa cu pokusat za bolove lupocet, disanje i molitva 🤣 
    .
    Kolostrum - nije da to zelim, ali imam nekakav cudan osijecaj da ni u mene nece biti mlijeka 🤔 naravno, to su samo spekulacije i jos je rano, ali svaku vecer masiram grudi, brisem bradavice onak malo grublje, jesan sva prosarana plavim zilama, ali nema cak ni vlaznih flekica na potkusulji😔 mislim da je Bebeto napisala da ima kolostrum od nerviranja?!😳 pa kaj nije da od nerviranja pipa zavrtnuta ?🤔🚰
    .
    Girl - prefino izgleda😍 
    .
    Veceras u planu jos lagana vecera i chillanje. Sutra imamo obiteljski rucak i naknadnu proslavu 2 rodendana, pa ce bit druskanja, ali nista velikoga, na svu srecu 👌 
    .
    Curke u terminima - sretno!🥰 nama ostalima zelim miran i lijep ostatak vikenda 🤗

• thera
    13. Ožujak 2021. 20:40

Heeeej,evo i mene😊 Od jucer sam u pokretu,majstori kooonacno otisli pa sam se bacila na ciscenje. Uhvatili me uzasni bolovi u guzi ali danas je srecom bolje. Ne mogu vise bas sve ko prije a htjela bi😰
    Na kraju je dragi napravio kreme za tortu uz moju asistenciju  jer ja nisam mogla stajati a danas sam ju dovrsila. Evo slicice🤗

https://ibb.co/4jXCCMZ

Danas sam konacno uzivala u svojoj novoj kadi,imala prijepodne za sebe,popodne bili na rockasu,sad se vratili strgani i mislim da cemo ubrzo na spavanje. Nastavak ciscenja stana slijedi sutra.
    Girl,hvala za recept🥰 Taman sam htjela pitati kad sam vidjela slike ali sam skuzila da nisam jedina koju zanima. Izgleda njamiiiii

Jagodica125
    13. Ožujak 2021. 20:41

Lonmi

Cure, jel vam se desilo kad da vam je urin bio bas ono zut?
    Moj je sad bio boje limuna 😂😂

Meni danas u wc-u u shopping centru😳 fakat sam ostala blejat i pitala se lezi li do osvijetljenja u wc kabini🤣 dosla doma, nastavila se natakat sa vodom, sad opet normalne boje🤷‍♀️
    .
    Trimmer - e to i ja planiram🙋‍♀️ brijanje tutto completto ne zelim raditi sama da se sva ne posijecem, a opet ne zelim riskirati i doci u džungla stilu🤣 🐒 pa cu skratiti da sestra koja ce me morati brijati bude u sto manjim mukama🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.