Super ruksak, Ridja! Ja nikako neš naručiti, stalno se nećkam i dvoumim.
Bilo bi najbolje da nist ne boli tamo do 37 tt 😂
Sve je to od zene do zene.
E vec mi se neda te gace mijenjati, sve su se unistile od pranja, tesko mi se skidati itd.
Morala bi muza do lidla poslati, vidla sam da imaju gace ovaj tjedan 😂
Sa grudnjacima iz HM sam i ja zadovoljna, opet mi trebaju veci, uopce nezz koju velicinu uzeti jer pitanje kako ce grudi buknuti poslje poroda.
Ja spremila skoro sve u torbe i sad nek dalje ceka 😊

Ima i u Dm-u Aventovih vrecica za zamrzavanje mlijeka, nekih 50kn ako se ne varam.

NevaEva & Bebanomoje - ne znam je li povezano s kontrakcijama, mislim da je ta bol u preponama vise vezana uz otvaranje. Inace, i ja u zadnjih tipa tjedan, dva idem 2 puta dnevno na wc. U trudnoci mi je bila redovita probava (ali ne ovoliko ), a dok nisam trudna tipa 2 puta tjedno.
Bebanomoje - meni je mali isto jako nisko, glavica je skroz u zdjelici, ali sam bila zatvorena na pregledu prosli tjedan. Ovaj tjedan na CTG-u opet ocitane jake BH, ali ovaj osjecaj "sijevanja" mi se ne javlja kad imam BH. Iduci tjedan cemo vidjeti ako sam se sto otvorila pa javim.
Petra ma da, tako cu i ja. Ako bas zatreba slati muza da kupi, pa sto bude
Baby P 03/21 💙
AnaAn to je odlicna cijena za ovakav tip izdajalice, i ja bih na tvom mjestu radije uzela za 600 kn elektricnu, ndgo kod nas za 400 rucnu, pa koristila/ne koristila
Baby P 03/21 💙
NevaEva & Bebanomoje - ne znam je li povezano s kontrakcijama, mislim da je ta bol u preponama vise vezana uz otvaranje. Inace, i ja u zadnjih tipa tjedan, dva idem 2 puta dnevno na wc. U trudnoci mi je bila redovita probava (ali ne ovoliko), a dok nisam trudna tipa 2 puta tjedno.
Bebanomoje - meni je mali isto jako nisko, glavica je skroz u zdjelici, ali sam bila zatvorena na pregledu prosli tjedan. Ovaj tjedan na CTG-u opet ocitane jake BH, ali ovaj osjecaj "sijevanja" mi se ne javlja kad imam BH. Iduci tjedan cemo vidjeti ako sam se sto otvorila pa javim.
Ne znam za vas, ali ja sebi drzim fige da to znaci da se otvaram i da će biti nešto uskoro 🤞😁 nisu me gledali dolje vise od 3 tj (tad sam bila zatvorena) tako da ne znam kakvo je stanje, nadam se da ce me u sljed srijedu nakon ctg-a ipak malo procackati dolje i provjeriti situaciju 🤣
Ja opet imam problema sa stolicom, bas mi fali donat mg 😔 tako da blago vama sa cestom ili koliko toliko redovnom stolicom 😊

NevaEva & Bebanomoje - ne znam je li povezano s kontrakcijama, mislim da je ta bol u preponama vise vezana uz otvaranje. Inace, i ja u zadnjih tipa tjedan, dva idem 2 puta dnevno na wc. U trudnoci mi je bila redovita probava (ali ne ovoliko), a dok nisam trudna tipa 2 puta tjedno.
Ne znam za vas, ali ja sebi drzim fige da to znaci da se otvaram i da će biti nešto uskoro 🤞😁 nisu me gledali dolje vise od 3 tj (tad sam bila zatvorena) tako da ne znam kakvo je stanje, nadam se da ce me u sljed srijedu nakon ctg-a ipak malo procackati dolje i provjeriti situaciju 🤣
Ja opet imam problema sa stolicom, bas mi fali donat mg 😔 tako da blago vama sa cestom ili koliko toliko redovnom stolicom 😊
Meni je ovo isto novo, kak i pupetta kaze, dok nisam trudna rijetko, svaka 3, 4 dana i onda sad nekak vise. Zadnjih tjedan dana 2 puta dnevno. Jel moguce da mi isto prolazimo a vi ste u 39.tj.a ja sutra tek ulazim u 37.? Meni se cini da imamo iste tegobe. Ja imam od prosle srijede kombinaciju svega sto spominjete ali ne dozivljavam to kao trudove jer nije da primi i ousti na tih 60 sec i dolazi pravilno nego me trbuh onak boli malo dolje gdje su inace jajnici, steze u preponama i gospodjici povremeno, ali nije kako opisuju trudove. Da ne otvara mislila bi da su bh.
Bebanomoje drzim fige da ti se nesto pokrece, zamoli da te pregledaju jesi li otvorena pa nam javi stanje
NevaEva ja imam isto sve te bolove kao ti, ali ih razlikujem od BH jer kad imam malo jacu BH onda mi se cijeli trbuh stisne i ne pusta neko vrijeme. Ne bude bas bolno, vise nelagodno, al isto moram mijenjati polozaje. Inace ja sam ti 37+5, ne znam zasto mi tracker krivo broji tjedan unaprijed
Baby P 03/21 💙
Ridja jelda je ruksak toop😍😍🤗🤩🤩 model ko i moj,samo druga boja, mjesta ko u prici, bas je super
I bas mi se svida tvoj🥰

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Bebanomoje drzim fige da ti se nesto pokrece, zamoli da te pregledaju jesi li otvorena pa nam javi stanjeNevaEva ja imam isto sve te bolove kao ti, ali ih razlikujem od BH jer kad imam malo jacu BH onda mi se cijeli trbuh stisne i ne pusta neko vrijeme. Ne bude bas bolno, vise nelagodno, al isto moram mijenjati polozaje. Inace ja sam ti 37+5, ne znam zasto mi tracker krivo broji tjedan unaprijed
Mi smo onda neke uranjele proljetnice 😊😉 Da, ja onda bh ni nemam 😂😂 ocito imam samo prave al blago i povremeno. Otvarat cu se do sudnjeg dana ovim tempom. Al do iduceg petka (37+1) se necu bunit.
Mozda si stavila da ti ciklusi krace traju na trackeru il nesto, tipa 26 dana 😅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji