Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    12. Ožujak 2021. 09:52

Ruzice - pridruzujem se cestitkama na rodenju tvoje bebice!💞 znam da te dosta toga mucilo, ali vidis i sama da sva zabrinutost ispari onog trena kad primis smotuljak u svoje ruke👶🥰 odmorite, mazite se i pazite 😘
    .
    Ridja - you're next....🤣🥳
    .
    Ja evo do maloprije spavala🥱 probudila se i doruckovala, bilo mi malo zatisje od ranog jutra, pa isla izbrojati pokrete - sve 5👍 nego ja primjetim da mi izgleda sa punih 35 tjedana tijelo pocinje ono ludovat i to popraf 🤯 secer, tlak, cicke, zatezanja, zgaravica, nekako je sad sve na tapeti🤪

Jagodica125
    12. Ožujak 2021. 09:56

avama

Cure prvo cestitke na rodjenim bebicama. Napokon sam uspijela sve procitati, kupaonica je gotova, nasli smo i majstore za knauf, sad jos malo farbanje i onda ciscenje. I naravno kad smo platili makstora za kupaonu i kad je otisao, skuzimo neke greske. Neki rub plocice na kadi je bas ruzno i neravno odrezan i jako se vidi, kad nisam poludila. Ali kao doci ce popravit, mada ne vjerujem. Nije mi jasno kako mogu tako nesto uopce ostavit,pa vidjeli su kad su rezali. A naplatit znaju posteno.
    Ja sam po cijele dane na nogama i najteze mi se sagnut. Jedva cekam utorak i 36 tj da vidim jel sve ok s obzirom na moju aktivnost.
    Sto se tice izdajalice ja ju isto nemam.

Avama, sad bih ti rekla nemoj se zivcirat, ali razumijem kako ti je, ti majstori covjeku uzmu zadnji zivac 😤 nama je ovaj strikan majstor koji je radio zeznuo struju, nema je u citavom stanu, sad hoce da ga se isplati jer ga ceka drugo gradiliste 🙄 lijepo mu je decko rekao - nema para, dok se ne sredi struja🤷‍♀️ sve je radilo dok nije precvikao "slucajno" zicu, e pa ako misli da ce dobit novce, a mi cemo sjedit u mraku... krivo misli🤷‍♀️ tako da, ja sebi govorim "udri brigu na veselje", sta je tu je😉

• julesica
    12. Ožujak 2021. 10:13

Ja obozavam argetu od tune i pojedem 1-2 mjesečno, nisam znala da se ne smije, tko će to sve popamtiti🙄 taman kupim nešto novo za pojesti, i onda pročitam da se ne smije 🤦 
    Cure koje ste rodile i one koje ste na putu, sretno ❤️💙 stvarno vrijeme leti, sve više bebica 😊 
    Ja se uvijek izbezumim kad vidim svoje tjedne (35)  i onda krenem sređivati hrpu sitnica, kao prije nego beba dođe, za sad je sve ok, zao mi je kad vas čitam pa vidim koje sve probleme imate, drzite se još malo i bebice su tu 😊

• Ivancica90
    12. Ožujak 2021. 10:16

Ružice čestitam, brzo se oporavi i uživaj u svojoj bebici 🥰 Žao mi je što je bilo teško, ali sve će se to zaboravit.

.

Cure na pregledima i u terminima sretno danas 😃 Već imamo puno forumskih bebica ❤

.

Cure hvala na savjetima, izdajam višak i obavezno i iz druge cice na dojenju da malo popusti. Leo stvarno lijepo vuče, ali imam previše pa se on najede dok ja imam još mlijeka. Preko dana sam ok, noć me zezne, budem probala ovo da se prije spavanja izdojim do kraja. Jer on prek noći zna po 5 sati spavat i ja skupa s njim i onda cice ko kamen. Već sam prošla mastitis od skoro tjedan dana na obje cice, začepljenje kanala na jednoj koje sam srećom za jedan dan uspjela riješiti i sad me evo opet već dva dana boli. Samo mi je sad problem kaj nemrem nać kvrgu nikak, boli na pritisak, al je sve mekano pa ne znam kaj da masiram. Jel moguće da je od spavanja na boku? Jer mi se oba puta javilo dok sam tak par sati spavala, inače sam na leđima.

• Ivancica90
    12. Ožujak 2021. 10:19

E da, meni je za tunu (ne paštetu) rekla ginekologica da smijem jednom do dva puta mjesečno. U njoj je problem živa, al da kao nije to toliko velika količina koja će naštetit ako se tu i tamo pojede.

Rita88
    12. Ožujak 2021. 10:20

Avama o da , danas je sve vise takvih majstora, mi smo isto imali s keramicarom problema, pol tog unistio, al je znao naplatiti, to je za poludit!! Ne mozes nac postenog majstora nema sanse, tako da te potpuno razumijem! Kupis sve novo, platis , zelis uzivati u svemu tome i onda dodje idiot i sj....! Uglavnom nedaj se, privedite radove kraju i uzivajte ❣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• MissGraz
    12. Ožujak 2021. 10:21

Ivancica90

Ružice čestitam, brzo se oporavi i uživaj u svojoj bebici 🥰 Žao mi je što je bilo teško, ali sve će se to zaboravit.

.

Cure na pregledima i u terminima sretno danas 😃 Već imamo puno forumskih bebica ❤

.

Cure hvala na savjetima, izdajam višak i obavezno i iz druge cice na dojenju da malo popusti. Leo stvarno lijepo vuče, ali imam previše pa se on najede dok ja imam još mlijeka. Preko dana sam ok, noć me zezne, budem probala ovo da se prije spavanja izdojim do kraja. Jer on prek noći zna po 5 sati spavat i ja skupa s njim i onda cice ko kamen. Već sam prošla mastitis od skoro tjedan dana na obje cice, začepljenje kanala na jednoj koje sam srećom za jedan dan uspjela riješiti i sad me evo opet već dva dana boli. Samo mi je sad problem kaj nemrem nać kvrgu nikak, boli na pritisak, al je sve mekano pa ne znam kaj da masiram. Jel moguće da je od spavanja na boku? Jer mi se oba puta javilo dok sam tak par sati spavala, inače sam na leđima.

Ne znam je li moguce, ali ja sam isto primjetila da ima neke veze sa spavanjem na boku. Tj. da mi tad bude puna i tvrda i bolna dojka s one strane na kojoj spavam. 🤔 tako da mozda ima nesto u tome, da...

Rita88
    12. Ožujak 2021. 10:24

Ivancica90

E da, meni je za tunu (ne paštetu) rekla ginekologica da smijem jednom do dva puta mjesečno. U njoj je problem živa, al da kao nije to toliko velika količina koja će naštetit ako se tu i tamo pojede.

I meni je dr rekao, da slobodno sve jedem u granicama normale. Nije da jedem prsut svaki dan ili tak neke stvari. Raznovrsno se hranim pa nekad potegnem i za time. Rekao je da se ne zamaram s tim i da se zgustam kad pozelim! Da i to za tunu su rekli da je to tako mala kolicina da nema potrebe za panikom. Nije da tunu jedem tri put tjedno, nijednu ribu ne jedem toliko, ni prije trudnoce nit za vrijeme trudnoce! Ne pijem, ne pusim, nemojte da jos ne jedem 🤣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Girl1234
    12. Ožujak 2021. 10:38

Ja isto znam pojest 1x mjesečno tunu, i to sam krenula ja mislim od drugog tromjesečja. Al jedva čekam da rodim, bit ce na meniju triput tjedno. Bas je obozavam u svim kombinacijama hahaah

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• MissGraz
    12. Ožujak 2021. 10:38

Tuna - ja sam ne znajuci za taj podatak, svaki dan na pocetku trudnoce bar jednu pastetu od tune jela. Inace obozavam Argetu i sigurno sam ju jedno 2 mj neprekidno jela svaki dan. I onda sam ovdje na forumu procitala da nije preporucljivo i tad prestala odmah. Nisam je jela cijelu trudnocu do kraja, a Bog zna koliko sam je puta pozeljela smazat. I onda cim sam rodila reko muzu - Argetaaa obaveznoooo da me ceka doma. 🤭 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.