Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    07. Veljača 2021. 16:35

EmEn9

Najavili mi se gosti kao nisu bili na rođ od manje cure jer su se kao bojali korone pa nisu htjeli doc u igraonu da ne pokupe koronu i tragikomično je bilo što nisu htjeli doć u igraonu da ne pokupe koronu a muž joj bio u nekoj birtiji nakon tog rođendana i pokupio koronu, znači u kavani se ne bojis korone a na rođendanu da reko nemam komentara i onda sad ce kao doc, a rođ bio u 11 mjesecu. 

E ti su mi najbolji 😏 isto kao i moja frendica/skoro-pa-kuma, ja ne znam jesam li ja nju ikad vidjela sa maskom 😷🤔 zvala me prekjucer, jer sutra ima rodjendan pa bi pozvala mene i jos jednu drugu kumu (koja bas kao za inat radi u ljekarni i ona je pak vec malo zabrinjavajuce oprezna). Zna da sam imala sredinomn 12.mjeseca imala koronu i da sam sad prehladenja, ona "ma sta ti to ima veze, mene ne znimaju te mjere, ja po svom, samo ti dodji", rekla sam joj da ne dolazi u obzir dok sam prehladjena. Ne mislim da sam jos zarazna ili sto drugo, ali ima malu djecu, dovoljno da zakure navecer, smrcanje, kasljanje, pa nemres mi bit tak neodgovorna 🙄
    .
    Idem radit palacinke 😇

• thera
    07. Veljača 2021. 17:03

Erika33-ne zamaraj se. I meni se dogodi da mi nitko ne odgovori na pitanje,ali sigurna sam da nije namjerno. Ja osobno isto ne odgovaram ako nisam imala iskustvo s time a ako jesam,vrlo rado cu pomoci. Srecom za sad nisam imala problema s hemeroidima ali jesam s losom probavom i neodlaskom na wc. Moram priznati da mi je otkad sam na dijeti i moram paziti na prehranu i stolica normalnija i redovitija. Mozda krenuti od toga da sprijecis da ti se pojave novi a samim time ce se i stari povuci.
    Sto se tice ekipe,da,ovdje se formirala bas super ekipica😊 I meni je zao sto ne stignem biti dio nje koliko bi htjela jer uz ostale obaveze najcesce negdje u slobodno vrijeme lovim onih 10-15 stranica sto sam u zaostatku i onda kad sve procitam naravno vise ne znam ni sta i kome sam htjela odgovoriti😂 Problem foruma je sto s mobitela,barem svog,ne mogu odgovoriti nekome na poruku nego samo napisati ju kad procitam zadnju stranicu a moj trudnicki mozak bas i pamti toliko🙈 Ali bez obzira na sve pratim vas redovito i obozavam sve🤗❤️

• thera
    07. Veljača 2021. 17:07

Jagodice, poznato mi je sve ovo sa stanom. I svaka ti cast,s obzirom na trudnocu super ti to i hendlas😊 Mi smo prije 2.5 godine skroz adaptirali stan kad sam ga kupila i poludila sam s majstorima. Naravno da nista nije islo kako treba,da su kasnili s rokovima,da sam neke majstore doslovno morala potjerati i uzimati nove. Ali sve ce to proci i onda vam ostaju jos sitnice koje su stvarno lijep dio uredenja i uzivanje u toplom domu sa Franom❤️

• thera
    07. Veljača 2021. 17:10

AnnAn-vjerujem da je grozno biti u bolnici,posebno kad se ne nadas tome i kad si ostatak trudnoce ne zamisljas tako. Ali probaj na to gledati kao na jedno prolazno razdoblje koje ce proletiti i uskoro ces uzivati sa svojom bebicom i neces se vise ni sjecati toga🤗 Iskreno se nadam da ce te sutra pustiti doma i da nam neces vise pisati price o novim cimericama koliko god nas nasmijala svaki dan s njima😊

Ines
    07. Veljača 2021. 17:11

thera

Erika33-ne zamaraj se. I meni se dogodi da mi nitko ne odgovori na pitanje,ali sigurna sam da nije namjerno. Ja osobno isto ne odgovaram ako nisam imala iskustvo s time a ako jesam,vrlo rado cu pomoci. Srecom za sad nisam imala problema s hemeroidima ali jesam s losom probavom i neodlaskom na wc. Moram priznati da mi je otkad sam na dijeti i moram paziti na prehranu i stolica normalnija i redovitija. Mozda krenuti od toga da sprijecis da ti se pojave novi a samim time ce se i stari povuci.
    Sto se tice ekipe,da,ovdje se formirala bas super ekipica😊 I meni je zao sto ne stignem biti dio nje koliko bi htjela jer uz ostale obaveze najcesce negdje u slobodno vrijeme lovim onih 10-15 stranica sto sam u zaostatku i onda kad sve procitam naravno vise ne znam ni sta i kome sam htjela odgovoriti😂 Problem foruma je sto s mobitela,barem svog,ne mogu odgovoriti nekome na poruku nego samo napisati ju kad procitam zadnju stranicu a moj trudnicki mozak bas i pamti toliko🙈 Ali bez obzira na sve pratim vas redovito i obozavam sve🤗❤️

Znas kako ti ja radim, screenshotam si sve na sto zelim odgovorit i onda si redom citam to sto sam screenala i pisem redom, tak da obuhvatim vecinom sve i nikoga ne izostavim, naravno desi se da mi promakne slucajno, al trudim se da odgovorim svima 👍

Nea 💗

• thera
    07. Veljača 2021. 17:15

Ines,hvala na ideji.❤️ Jesam rekla da imam trudnicki mozak?😂 Jos si razmisljam kako uspijete popamtiti sve sto se pisalo,ja kak otvorim novu stranicu zaboravim kaj je bilo na onoj prije😂 Taman razmisljala danas da uzmem blokic i zapisujem si. I da,jesam,plava sam😂

• thera
    07. Veljača 2021. 17:16

Jagodice i ostale curke koje ste na dijeti,koliko si cesto dopustite nesto sto ne bi smjele?🙈

07. Veljača 2021. 17:26

https://ibb.co/wYG3SRH
    https://ibb.co/G0tYMpK

Foto finish 😁 
    Pošto je neki dan netko pitao za sobicu, evo naše male ali slatke, napokon složene 🥳
    Još kad me đava natera da robicu operem i posložim, kraaaj 🤭

Emmie
    07. Veljača 2021. 17:26

Hahahahaha EmEn9 baš si me nasmijala sa picom. Ne znam, morala bih ja probati komad, dva ili tri da se sama uvjerim da to nije isto kao prava pica😆
    .
    Ines, drago mi je da si i ti još 2 u 1. Bliži se dan🥰
    .
    Erika, nadam se da smo odgovorili na pitanje bar donekle, javi nam se opet🌼.
    .
    Ja se danas osjećam dobro, ali kad smo bili u kupovini mislila sam da će mi noge otkazati svaki čas! Eto, neki novi simptom da mi život ne bude dosadan😆

• EmEn9
    07. Veljača 2021. 17:29

thera

Jagodice i ostale curke koje ste na dijeti,koliko si cesto dopustite nesto sto ne bi smjele?🙈

Ah od kad sam na "posebnoj prehrani" znači sad je 3 i pol tjedna nije puno ali puno je kad moras pazit 🤣🤣 sam si jedan dan na rođendanu počastila katom pizze i komadom torte i jednom nakon pregleda sam se počastila s bananom 🤣🤣🤣 tako da u biti jednom ali sam ostala s tom hranom u 1800 kalorija taj dan nisam jela skoro nista vise nego to na rođendanu znači ostala sam u 1800 kalorija ali sam pojela što nisam smjela 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.