NevaEva 9 dana ces sigurno. Da ne bi bilo nakraju kao kod Bebolinke, 41 tt 😂
Potpisujem Kety i Eriku za dojenje i pogotovo za ritam.
Nema ritma, treba se prilagoditi bebi... No, opet, svaka mama radi onako kako misli najbolje za sebe i bebu! Ja znam što JA želim i čemu JA težim.
Moj isto putuje i ne pada mi na pamet da neispavan vozi, ako bude htio bit više na otoku, nek bude. Radije ću ja sama na kraj s bebom, nego da ga izgubim u nekom zavoju!
Moj neispavani trudnički mozak nije popamtio mnogo unatoč dvije kave, pratim samo što mi se dogadja sa sugrađankom. Primjećujem da vas ima puno koje ste blizu finisha... Sretno!!!
Thnx Jagodice, noge su mi ok, al ti prsti ko male hrenovke i to tek navečer. Valjda je to ono normalno...
Sretno s kreditima, radovima itd itd.
Slazem se u potpunosti s Erikom i Kety u vezi dojenja...stavljat sto vise na cicu i mlijeko ce doc. Treba dojiti na zahtjev, a ne na sat. Kod dohrane treba i malo vodice, nikakvi cajevi, cajeve mogu rodilje pit, a beba ce dobit sve sto treba preko mlijeka. Moj prvo djete je dojilo i dobivalo dohranu 2 x dnevno (zbog greske patronazne koja je rekla da ne dobiva na kilazi, sto se ispostavilo kod pedijatra da nije tako, vaga je bila problem) i ja njemu nisam davala vodu. S kasicama smo krenuli sa 6 mj, a sad svatko kako zeli.
.
Danas se bar lako dode do svih informacija - pedijatar, patronazna, prijateljica, mamece grupe...itd. A na onu spiku kako je nekad bilo mi se dize kosa na glavi...bilo je onako kako su moglo i znalo, za drugo i drugacije nisu imali niti je bilo za birat i nisu znali za drugacije. Jedna od tih je nazalost krsna kuma mog djeteta...inace me zaboli sta tko radi sa svojom djecom i ne petljam se...a ona nema gdje se ne petlja ( sa cca 8mj zasto mu branim smokice s kikirikijem, pudinge, cokolade..)..tocka na i je bila kad je mom djetetu dala da popije gemist jer njoj je smjesno kad djete facu slozi nakon toga. Bilo je tu jos toga i trpim ih zbog muza ali sam rekla jos jedna kriva i mene ni djete (uskoro djecu) ona vidjet vise nece. Njeni klinci piju vino i njima (mami i tati) je to zabavno, jedu salame s poda (i moj je nekad nesto pojeo kad nisam stigla dic al ja mu ne govorim da mora pojest s poda), pudinge, sladolede i neznam ja sta sve ne od 4 mj starosti, ne vezu ih u autima...jer tako je nekad bilo i sta ce im bit... a pa nekad nije bilo ni vesmasine nego se pralo u potoku pa ajmo se onda vratit u kameno doba ako cemo tako.
.
NevaEva drago mi je da se lagano pokrenulo, vjerujem da ce ti biti lakse. 🙂
.
Ostalo sam zab jer su mi zivci proradili. 🙄
[/ url
Hahha Ertzui, u spilje se ajmo vratit, da, to i mene iritira. Zna se vise nego sto se znalo prije, ako to znanje moze pridonijet tome da dijete od pocetka trudnoce i kroz djetinjstvo ima manje bolesti i slicno, ja cu poslusat..
Ovo za alkohol necu ni komentirat. Grickala sam nokte dok sam citala od nervoze.
.
Cure, jel ovo kaj sljaka? Zna koja? Aspirator je pitanju: https://top.vigoshop.hr/nasalex/t2/v1/lp2?sp=77129i007&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=23847142762160062&utm_content=djurdjica&fbclid=IwAR3DE-O6qboq9Jx8opUnopvFT_APKcyqLDaVlryw1KMunF53PPjDrzBk8Uc
NevaEva za ovaj neznam. Mozda se javi netko ko ga ima. Ja imam onaj sto se spoji na usisavac, zakon stvar definitivno..na brzinu se ocisti nosic i nije tak strasno kak izgleda. 😁
[/ url
Malo izlazim iz teme jer nazalost nemam iskustva o dojenju ni dohrani... Ugl. Jagodice, imam pitanje. Nedavno si rekla da ti je Miller poslao mail da ce ti doc kuponi na adresu pa da mozes podici u ducanu, to je bilo isti dan kad i meni, pa me zanima jel ti mozda stiglo ista na adresu, meni nije 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ja sam isto kupila po preporuci aspirator za usisivač u ljekarni, 150 kn
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
U kojem tjednu ste dobile mail od Mullera i koliko vrijede ti kuponi ako netko zna? Ostalo mi je još toga za kupiti, al bih iskoristila popuste...
NevaEva, i ja imam onaj za usisavač i super mi je!
Btw, upravo stavila produžetak za grudnjak na one grudnjake iz svijeta mama... Testiranje u tijeku
Sortiraj odgovore
Najstariji