Cure, samo da znate odoh ja ipak u rađaonu, CTG očitava trudove (koje ja btw ne osjećam) na svake 3 minute i otvorena sam 2 prsta.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sad sam 37+4, a muž mi je u gorem stanju od mene. Prva beba. Sav je u strahu. Kad dublje uzdahnem ili kad noću idem na wc i preznojavam se kako i vi većina, sav u stahu pita jesam dobro😅 Misli da će to ići samo tako. Krene i rodiš 🤭
Cure, samo da znate odoh ja ipak u rađaonu, CTG očitava trudove (koje ja btw ne osjećam) na svake 3 minute i otvorena sam 2 prsta.
Uuuuu, sretno!!!!!
Ako vas mogu utješiti moj je od 26.tjedna kad je bio 2,99mm do 30.tjedna došao na 14mm i da danas mi je dala papire da nađem novog ginekologa, jer nije imala slučaj kao šta je moj 🤷🏻♀️ I tako...🤣🤣
💞💞💞💞 Predivno!!!! Drž se ❤️❤️❤️
Weee sretno i da cim prije mazis svoju bebu 🤞🥰
Lonmi, i meni je zao sto odlazis jer mislim da je svačije iskustvo dobrodošlo, ali ako ces ti biti mirnija, samo naprijed.
Bubice, sretnoooo!!!
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Vracam vam se brzo, iza sljedeceg pregleda koji je uskoro.
Sve jasno da nije svaka trudnoca ista, toga sam itekako svjesna. Moj dolazak na forum je bio zbog toga da tu dijelim sve jer nemam s kim.
Skuzila sam da tu i tam neke info koje procitam rade nemir u mojoj glavi pa se hocu malo maknuti da ne razmisljam o njima. Inace sam super poslozena u glavi i ne volim dok si umislim neke strahove.
NevaEva neces roditi bez da se druzimo 😂
Cujemo se uskoro ❤️
Ako vas mogu utješiti moj je od 26.tjedna kad je bio 2,99mm do 30.tjedna došao na 14mm i da danas mi je dala papire da nađem novog ginekologa, jer nije imala slučaj kao šta je moj 🤷🏻♀️ I tako…🤣🤣
??? 🙈🙈 Ajme...
Sortiraj odgovore
Najstariji