Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    02. Ožujak 2021. 08:11

Dobro vam jutro! 
    Zelim svima ugodan dan sa samo dobrim vijestima i srecu svima na pregledima i u bolnicama ❤

Baby P 03/21 💙

• EmEn9
    02. Ožujak 2021. 08:23

Jutro curke, puno vam hvala na svemu a pogotovo na podršci sve je lakse nekako uz vas kad vam se malo izjadam 🤗 Danas sam malo psihički bolje misli su mi se posložile samo me glava jako boli a to je inače kod mene normalno nakon nekog stresa. 
    .
    Uglavnom ja si u glavi odlučila da me nece doma ulovit trudovi da nemoram o tome mislit 🤣🤣 🤣i eto noćas nemogu vjerovat ali nakon pet dana stalnih bolnih kontrakcija noćas niti jedne, hvala bogu. Mom tocno tako najprije ti kaze situaciju i sve sto moze bit od komplikacija i onda nemoj brinut, jos si me u svemu tome i nasmijala s onim ajde ti sad spavaj nakon ovoga ako mozes. 🤣🤣 Baš tako. 😉 
    .
    Uglavnom zahvalna sam joj sto mi je rekla sve na vrijeme i kaze ona isto ja ti nisam morala to sada rec jer dok je u trbuhu je sve ok i rijetko kad da moze nesto bit dok je u trbuhu nego kaze rekla sam ti da ne napravis krivu procjenu kad krenu pravi trudovi da cekas 4 min jer mu mogu zbog te pupcane otkucaji past nego da odes tamo na 10 min da je beba pod kontrolom i on u tih 10 min kad su trudovi ima vremena za odmorit se ako se i pupcana steze a na trudove od 3-4 min nema bas vremena beba za odmor od te pupcane. A kaze jos do poroda on se moze i odmotat a moze i dodatno zamotat tako da nikad neznas. A kaze to nije razlog za raniji porod niti za odmah na carski treba se čekat razvoj situacije kad krenu trudovi. 
    .
    Uglavnom koliko god sam bila protiv indukcije jer sam to prosla i to mi je bilo mučenje sad bi i rado pristala da ne dobijem trudove doma nego da idem tamo na indukciju i da znam da mi je on dobro , samo zato da sam od pocetka trudova pod kontrolom ali eto nije do nas da mi mozemo odlucivat.
    .
    AnaAn bit ce sve ok i kod tebe dat ce oni tebi sad neku terapiju i do poroda si ti top. 😉🤗
    .
    Elly bolje da si tu pod kontrolom bar si na miru da je sve ok. 😉🤗

• ružica
    02. Ožujak 2021. 08:26

Dobro jutro cure moje,

Elly znale smo da je sve u redu, ti možeš roditi tako da opušteno...
    EmEn9 i Bebolinka  javite se...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• EmEn9
    02. Ožujak 2021. 08:30

Evo taman se javila Ružice, kakvo je stanje kod tebe?

mom_of_4
    02. Ožujak 2021. 08:35

EmEn zato sto znam tocno tvoj osjecaj i facu nakon sta ti je sve rekla,ono samar mokrom krpom ..tako sam ja zabezeknula se na zadnjem pregledu i onda me kralj od doktora posidne  za svoj stol i kaze Al nema drame sve ok mozes mirno spavat ni prva ni zadnja nista strasno bla bla,moguce do pregleda da sve bude tip top a moze doslovno nakon poroda se “proba ati” sve sto najcesce bude itd on svoja iskustva prica..kaze nisam ti mora ni spominjat...wtf pa sta si me skratia za deset god zivota sinkooo,u**ala san se u gace momentalno srce mi pocelo trokirat doslo mi da mu povratim po stolu eto ave u jedno sekundi..i kaze eto vidimo se za mj dana caoo sve pet ..ma ono Okk...super si ti meni detaljan Al Aj skini mi se 😂😂😂😂😂bit ce sve super nema stresa ni zamaranja..ne brini se moj se sin rodio s dva puta  omotanom pupčanom oko vrata i eno ga ziv zdrav prav..desava se ..pupcana je sluzava tako da ona nece se bas stegnuti lako i nedaj Boze nesto se desiti ne brini cim beba izade odmotaju i zdravo ... 💜

MareiKate
    02. Ožujak 2021. 08:45

Hello curke!
    Elly drago mi je da je sve ok, ja sam znala da kad krene otvaranje može biti smeđarenja i svega ali bi se uplašila da sam vidjela samo krv odjednom.
    Evo mene na sv Duhu, AnaAn trebaš kaj iz pekare? 😁
    Mene opet nisu gledali dolje, samo brzinski uzv neka praktikantica rekla bih i student 🙄 uzv ok, samo gledala plodnu vodu, ništa drugo. Sad sam na ctg-u koji je ok čini mi se i onda doma, kontrola u nedjelju u rađaoni 😬

• thera
    02. Ožujak 2021. 08:49

Jutro cure🤗 Znaci ja ne vjerujem da me jos jednom salju na guk profil😡 Nalazi ok vec 2.puta,stavili mi termin doslovno par dana prije poroda😡

nikac
    02. Ožujak 2021. 08:53

Elly laknulo mi je procitati jutros dobre vijesti 
    Biti ce to sve u redu. Evo neki dan je rodila sestricna od dragog a dan prije poroda je zavrsila u bolnici bas zbog krvarenja, njoj je isto otvaranje krenulo sa krvarenjem. I sve je proslo super, rodila prekrasnu curicu! 
    Tako da mozda ces se i ti uskoro upoznati sa svojom malom ljubavi 
    Jucer smo se malo isprepadale ovdje ali danas nastavljamo u pozitivnom tonu i  pjevamo "sve ce biti u redu, opusti se i uzivaj u letu...." 
    Duuug dan predamnom, radim do 18...a sinoc legla u 1, dragi i ja se malo "zaigrali" pred spavanje  a alarm za posao zvoni u 6 ujutro...uf, uf, uf....

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• EmEn9
    02. Ožujak 2021. 08:54

Thera e pa to stvarno ne kužim zašto onda opet. Reci im helloooo pa rodit ću do tad. To mi najjace tako meni otkrili dva dana prije poroda u prosloj trudnoci kad sam lezala u bolnici i čekala indukciju trudnički šećer i onda me dan pred porod stave na dijetu, reko ako će to nešto pomoć i bit od velike vaznosti ta dijeta od jednog dana ok 🤣🤣

Lonmi
    02. Ožujak 2021. 09:01

Elly hvala Bogu da je dobro, i mislila sam da je od neceg takvog 🙏, u terminu si sad ces biti pod punom paznjom u bolnici 😊🥰 Ja vam iz prve ruke kazem, nedaj Boze vidjeti krv u trudnoci nikome, do termina! Mene je to psihicki toliko sredilo da ne znam ni kako bi podnijela vise da jos nesto cujem.
    A moja krvaruckanja dolaze od 13 tt, mislis si smede je, je smede ali ljudi moji to je krv. Tek kad sam vidjela svjezu sam shvatila da je panika oko smedeg bila prevelika, ali ne mozes ti na to. 
    Sad isto, nek ponovno kapne bilo sta ja sam vam luda, molim Boga svaki dan da vise to ne vidim, cak znam i sanjati cesto po noci kak se brisem i papir je u tome, eto tako vam izgleda psiha nekog s krvarenjem. Nedaj Bog vise nikad ni nikome 🙏
    Treba to moci psihicki izdrzati, ali jos sam nasmijana i sretna i ipak volim sta sam trudna i trudim se te ruzne stvari zaboraviti.
    Pitanje kako cu i ja proci dok krene otvaranje i tamo pred termin zbog tih krvaruckanja, ali def letim na hitnu sad za svaku sumnjivu stvar. 
    Sta se tice mog komentara na pupcanu, znam zenu kojoj su u 18 tt rekli da je omotana oko vrata, ubijalo ju je to kroz trudnocu, zato sam mislila da ne bi htjela znati tamo negde do skoro termina. Ja imala krivu sliku toga, ja mislila da s tim ides obavezno na carski i jos uvijek mi je glupo da ne ostanes u bolnici onda pred porod i da oni to prate, ja bi također poludjela doma od straha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani