https://ibb.co/7tvtWhL
Sven vam želi ugodan i lijep dan!
Aa vidi hrckaaa😍😍😍😍
Ja sam imala Đuru🤣
Zapisujem si ovo za inhalatore i pumpice i kremu od JGL-a i dodajem na popis,hvala🥰
Pozdrav,
Nemam volje niti pisati eto u kakvoj sam fazi,Doduse nije do volje od smage je..Ja nezz sta mi je danas nadam se da je do vrimena jer u splitu je ravno psihijatriji sest minuta sunca sest oblaka a sparno i vruce da se ugušiš pogotovo ako niste zimogrozni kao ja..Zeludac me boli,na momente neznam oce me srcani ocu povratit zamantat se il sta..misam sva svoja danas...tlak kontrolirala cca 118/69 otkucaji 85 Al osjetim
Otkucaje ko da su miljon pa ja nezz ocu ja izac normalna i stabilna psihicki iz ove trudnoce..vise se ne mogu utjesit nicim jer vrime ide ko na kapaljku dobro je Lonmi rekla do sad je proletilo a sad svaki dan ko godina..a ja sve kilavija nadrkanija i za nista..eto neka sam se istresla bar na pismeno kad nemam kome kukat po kuci
Pisite slobodno iskusne cure za tu opremu u i kreme i sta valja itd. da i mi kojima je prvi put znamo sta kupiti 😂. Inace samo slusam savjete od ovih kojima nista ne treba. Neki dan me mama pitala sta ce mi ovaj ormaric za previjanje 🤦♂️ itd. Onda jezik pregriznem samo da ne diskutira o tome. Napravili su ih zato da nam odmognu vjerojatno po njihovom, sta ce ti ovo, sta ce ti ono 🤦♂️. Nicim izazvani savjeti koje ne zelim slusati.
.
AnaAn ja joj zavidim, ja bi htjela spavati 🥺
Pozdrav,
Nemam volje niti pisati eto u kakvoj sam fazi,Doduse nije do volje od smage je..Ja nezz sta mi je danas nadam se da je do vrimena jer u splitu je ravno psihijatriji sest minuta sunca sest oblaka a sparno i vruce da se ugušiš pogotovo ako niste zimogrozni kao ja..Zeludac me boli,na momente neznam oce me srcani ocu povratit zamantat se il sta..misam sva svoja danas…tlak kontrolirala cca 118/69 otkucaji 85 Al osjetim
Otkucaje ko da su miljon pa ja nezz ocu ja izac normalna i stabilna psihicki iz ove trudnoce..vise se ne mogu utjesit nicim jer vrime ide ko na kapaljku dobro je Lonmi rekla do sad je proletilo a sad svaki dan ko godina..a ja sve kilavija nadrkanija i za nista..eto neka sam se istresla bar na pismeno kad nemam kome kukat po kuci
Ovo toplo vrijeme koliko godi, toliko ubija. Inače sam meteoropat... Bila jutros s malom u parku, puhala ko slon, ne mogu disati,ne mogu stajat, žedna a čim popijem vode smeta mi za disat, koma... Tako da te razumijem 🥴
Meni je isto taj aspirator za nos spas, i to sta je netko vec priie napisao, bez obzira na jacinu usisavaca, isto vuce. To je jako slabo, ne mozete im nista lose s tim napraviti.
I moj savjet je kupiti veliku fiziolosku, iglu koja se stavi u nju i sprice. To sve skupa dode 20 kn, a traje sto godina. One ampulice fizioloske su papilova, a meni i neprakticne.
Ja vise cak ne stavljam usisivac (moja ce sad 2) nego stavim fiziolosku, onda taj aspirator i jaaako puhnem (ne vucem nego pusem) i sve izleti na drugu nosnicu. Spas...
Da, ta higijena nosa je jako bitna i moze puno bolesti sprijeciti.
Pozdrav,
Nemam volje niti pisati eto u kakvoj sam fazi,Doduse nije do volje od smage je..Ja nezz sta mi je danas nadam se da je do vrimena jer u splitu je ravno psihijatriji sest minuta sunca sest oblaka a sparno i vruce da se ugušiš pogotovo ako niste zimogrozni kao ja..Zeludac me boli,na momente neznam oce me srcani ocu povratit zamantat se il sta..misam sva svoja danas…tlak kontrolirala cca 118/69 otkucaji 85 Al osjetim
Ja nezz koji je klinac s tim vremenom, ali ne normalno se vuce, ta veljaca mi ide na zivce svake godine ove pogotovo, a di su dugi ozujak i travanj 🤦♂️. Dan traje ko godina.
Bas sam razmisljala kako mozda najbrze prode dok ti je sve uredno ako zatrudnis u cca 6.mj i onda malo ljeto more, godisnji odu 2,3 mj pa sve ide brzo prema Bozicu i blagdanima (bar je meni bilo brzo) i hop u veljaci ili ozujku rodis 😂.
Sta cemo mi sad, cekati da dođe brzo Uskrs? 😂
Pisite slobodno iskusne cure za tu opremu u i kreme i sta valja itd. da i mi kojima je prvi put znamo sta kupiti 😂. Inace samo slusam savjete od ovih kojima nista ne treba. Neki dan me mama pitala sta ce mi ovaj ormaric za previjanje 🤦♂️ itd. Onda jezik pregriznem samo da ne diskutira o tome. Napravili su ih zato da nam odmognu vjerojatno po njihovom, sta ce ti ovo, sta ce ti ono 🤦♂️. Nicim izazvani savjeti koje ne zelim slusati.
.
AnaAn ja joj zavidim, ja bi htjela spavati 🥺
A što se tiče te opreme, to je isto tako individualno ... Npr moja curka je Bogu hvala od rođenja zdrava ko dren, temperaturica izbacila par puta kod izbijanja zubića, šmrkanje pamtim dva puta neko ozbiljnije koje je prošlo za dva dana uz malo izvlačenja sa aspirtorom na baterije. Doktoru nikad išli na osim na sistematski. Nikad mi nije trebalo to za usisavač, nikad inhalator nismo koristili... a nekome je to must have. Tko zna, možda će mi sad s drugim to trebati, ali zato mislim da je to nešto što kupuješ po potrebi, ali to je samo moje iskustvo.
Hvala na odgovorima. 😊
Ja se danas prebacujem na zdravije "slatko". Radim banana bread s proteinima od vanilije i chia sjemenkama.
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Tea - bitna je volja, ako je mirovanje sve, sve cu napraviti da bude ok.
Mojoj sestricni se prosle godine dogodila ista stvar i rodila je u 39 tt. Sve identicno kao meni. Recept odmaranje i to je to.
.
Zene moje, ova Kineskinja moze spavati koliko hoce i to na ledima😳 u ponedjeljak ide na carski.
.
Zelja mi je samo kad izadem odavde pojesti neki junk food i okupati se ko covjek.
Reci mi da li mogu malo prošetati po stanu , otuširat se ili samo ležanje?Mene je moja doktorica toliko isprašila da se nisam znala okrenuti , a kamoli je pitati nešto.
Sortiraj odgovore
Najstariji