Ivančice, ja te bolove imam već mjesec dana😔.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure, imam pitanje. Aspirator za nosić ima u ljekarni za 100-tinjak kn. Netko je spomenuo da ima u Dm-u za 30ak.sad me zanima je li taj iz Dma obicni ili se stavi u usisavač?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure, imam pitanje. Aspirator za nosić ima u ljekarni za 100-tinjak kn. Netko je spomenuo da ima u Dm-u za 30ak.sad me zanima je li taj iz Dma obicni ili se stavi u usisavač?
Jutro cure 🤩😍
.
Mi uzeli u mülleru, pumpica je, ja i dalje ne mogu skuzit kak ovo s usisavacem funkcionira, strah je i mene i muza da mu pol mozga ne isrcemo s tim.
Ovo s pumpicom kaj sam kupila je rekla patronazna da ne valja nist.
Drzite fige da bude bolestan prvi put s 18 godina 😂😂😂
Ak naidjete negdje na veliko stakleno zvono po povoljnoj cijeni..
Jutro cure 🤩😍
.
Mi uzeli u mülleru, pumpica je, ja i dalje ne mogu skuzit kak ovo s usisavacem funkcionira, strah je i mene i muza da mu pol mozga ne isrcemo s tim.
Ček, onda ta pumpica ide ili ne ide u usisivač? Koja je bila cijena? I što onda treba ako to ne valja 😑
Lonmi, na stranici what to expect, evo npr.dok sam bila tjedan 26 sam upisala week 27 of pregnancy i pogledala video i procitala simptome. Meni je isto sve bilo bolesno tocno, nisam mogla k sebi doc. Gore ti je odmah velicina i tezina bebe za taj tjedan (prosjecna), usporedba s vocem/povrcem i dolje video. :)
https://www.whattoexpect.com/pregnancy/week-by-week/week-27.aspx
Jutro cure 🤩😍
.
Ček, onda ta pumpica ide ili ne ide u usisivač? Koja je bila cijena? I što onda treba ako to ne valja 😑
Treba taj za usisavac, to je najbolje kaze patronazna. Nasa ima rucnu pumpicu i to ne valja. Kostala je malo nekaj, tak tipa 25, 30kn.
Imas jos nest ekstra fuj, mi smo se ispovracali skoro - aspirator koji je s cjevcicom povezan za usta mame/tate i onda mu srces smrljice iz nosa van.
Mi smo gadljivi, nekima je ovo vrh.
Ahaaa, onda ljekarna. Hvala tii 😊 i jos imam jedno pitanje, al idem prvo jesti 😂
Definitivno nastavaka za usisivac...nema straha za mozak 🙈 ionako ne gurate u nos nego prislonite lagano ispod nosnice...to je spas...mi smo uzeli odmah...i spasili se...nikad upale uha...grla...niti ista slicno...bez straha kazem...isplati se...moji kad su bili vrc godinu i pol sami su uzeli to i vikali pali mama 🙈🙈🙈 s curkom sam odmah uzela i inhalator kod prve prehlade s 8 mj i to je isto nesto sto mi je must have sa djecom..em se spasite odlazaka u bolnice...dobite lijek i doma inhalirate...uglavnom..to su moja iskustva...svatko ce napravit kako misli da je najbolje 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Taj aspirator, je li to neophodno da imamo odmah po rodjenju? Ja recimo to nisam uzimala, nekako mislim kupit cemo isti dan kad zatreba... 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji