Dobro jutro cure 🥰
.
Ninnach nadam se da je bolje danas. Ako si ti pitala za bolove u trbuhu ko menstrualne, ja sam doktoricu pitala za to u utorak jer mi se počelo javljati češće u zadnjih tjedan i pol. Ona je samo veselo reagirala, ooo pa pokrenulo se to polako, znači tad sam bila 36+6. A počeli su i ranije samo ne baš često nego ako bih više hodala ili radila nešto taj dan, magnezij ih je obično smirivo. Rekli su mi ako popuste, ne pojačavaju se, nisu pravilni i ne šire se prema leđima da je to ok.
.
Netko je pitao za bolove mišića trbuha, mene dok ležim ne bole, ali ako dok se ustajem ili okrećem zaboravim pazit pa to napravim s mišićima trbuha ko inače dok nisam trudna, onda osjetim kako su mi slabiji i ko da imam upalu. Isto mi se desilo i dok sam jedan dan čistila, slijedeći sam imala upale. Al nije ništa jako bolilo i prođe odmah. I mislim da je to jer sam na mirovanju pa jadni mišići nisu više navikli niš radit.
.
Lonmi shvaćam da se brineš, vjerujem da svi koji imaju smeđarenja ili krvarenja koja ne staju brinu. Ja sam protrnula kada sam imala svježu krv samo jedan dan i trebalo mi je da dođem k sebi, a kamoli da je svako malo nešto. Ali baš zato i mislim da trebaš naći nekoga kome vjeruješ i ići njemu jer nema smisla obavljati toliko pregleda i stvarati si još veći stres zbog različitih mišljenja. Prema onome što si pisala, ja bi na tvom mjestu kod te tvoje išla samo po uputnice. Moja socijalna je stvarno super, ali recimo ove godine je imala dosta svojih zdravstvenih problema i svako malo bila na bolovanju i samoizolacijama, a ja nisam htjela da me svako malo neko drugi pregledava. Tako da sam samo donosila nalaz od privatne i najnormalnije dobivala uputnice za sve pretrage koje mi je ona napisala, bez dodatnih pregleda. Čak sam dosta toga i dobila telefonski bez donošenja nalaza.
Dobro jutro cure 🥰
.
Ninnachnadam se da je bolje danas. Ako si ti pitala za bolove u trbuhu ko menstrualne, ja sam doktoricu pitala za to u utorak jer mi se počelo javljati češće u zadnjih tjedan i pol. Ona je samo veselo reagirala, ooo pa pokrenulo se to polako, znači tad sam bila 36+6. A počeli su i ranije samo ne baš često nego ako bih više hodala ili radila nešto taj dan, magnezij ih je obično smirivo. Rekli su mi ako popuste, ne pojačavaju se, nisu pravilni i ne šire se prema leđima da je to ok.
.
Netko je pitao za bolove mišića trbuha, mene dok ležim ne bole, ali ako dok se ustajem ili okrećem zaboravim pazit pa to napravim s mišićima trbuha ko inače dok nisam trudna, onda osjetim kako su mi slabiji i ko da imam upalu. Isto mi se desilo i dok sam jedan dan čistila, slijedeći sam imala upale. Al nije ništa jako bolilo i prođe odmah. I mislim da je to jer sam na mirovanju pa jadni mišići nisu više navikli niš radit.
.
Lonmi shvaćam da se brineš, vjerujem da svi koji imaju smeđarenja ili krvarenja koja ne staju brinu. Ja sam protrnula kada sam imala svježu krv samo jedan dan i trebalo mi je da dođem k sebi, a kamoli da je svako malo nešto. Ali baš zato i mislim da trebaš naći nekoga kome vjeruješ i ići njemu jer nema smisla obavljati toliko pregleda i stvarati si još veći stres zbog različitih mišljenja. Prema onome što si pisala, ja bi na tvom mjestu kod te tvoje išla samo po uputnice. Moja socijalna je stvarno super, ali recimo ove godine je imala dosta svojih zdravstvenih problema i svako malo bila na bolovanju i samoizolacijama, a ja nisam htjela da me svako malo neko drugi pregledava. Tako da sam samo donosila nalaz od privatne i najnormalnije dobivala uputnice za sve pretrage koje mi je ona napisala, bez dodatnih pregleda. Čak sam dosta toga i dobila telefonski bez donošenja nalaza.
Tako ce i biti od sad 😊
Jutro, curkee. Ja se naspavala 🙊 zao mi je zbog bolova i vase nesanice.. I drago mi je da su cure ipak bolje. 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ivančice, ja te bolove imam već mjesec dana😔.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure, imam pitanje. Aspirator za nosić ima u ljekarni za 100-tinjak kn. Netko je spomenuo da ima u Dm-u za 30ak.sad me zanima je li taj iz Dma obicni ili se stavi u usisavač?
Cure, imam pitanje. Aspirator za nosić ima u ljekarni za 100-tinjak kn. Netko je spomenuo da ima u Dm-u za 30ak.sad me zanima je li taj iz Dma obicni ili se stavi u usisavač?
Jutro cure 🤩😍
.
Mi uzeli u mülleru, pumpica je, ja i dalje ne mogu skuzit kak ovo s usisavacem funkcionira, strah je i mene i muza da mu pol mozga ne isrcemo s tim.
Ovo s pumpicom kaj sam kupila je rekla patronazna da ne valja nist.
Drzite fige da bude bolestan prvi put s 18 godina 😂😂😂
Ak naidjete negdje na veliko stakleno zvono po povoljnoj cijeni..
Jutro cure 🤩😍
.
Mi uzeli u mülleru, pumpica je, ja i dalje ne mogu skuzit kak ovo s usisavacem funkcionira, strah je i mene i muza da mu pol mozga ne isrcemo s tim.
Ček, onda ta pumpica ide ili ne ide u usisivač? Koja je bila cijena? I što onda treba ako to ne valja 😑
Lonmi, na stranici what to expect, evo npr.dok sam bila tjedan 26 sam upisala week 27 of pregnancy i pogledala video i procitala simptome. Meni je isto sve bilo bolesno tocno, nisam mogla k sebi doc. Gore ti je odmah velicina i tezina bebe za taj tjedan (prosjecna), usporedba s vocem/povrcem i dolje video. :)
https://www.whattoexpect.com/pregnancy/week-by-week/week-27.aspx
Jutro cure 🤩😍
.
Ček, onda ta pumpica ide ili ne ide u usisivač? Koja je bila cijena? I što onda treba ako to ne valja 😑
Treba taj za usisavac, to je najbolje kaze patronazna. Nasa ima rucnu pumpicu i to ne valja. Kostala je malo nekaj, tak tipa 25, 30kn.
Imas jos nest ekstra fuj, mi smo se ispovracali skoro - aspirator koji je s cjevcicom povezan za usta mame/tate i onda mu srces smrljice iz nosa van.
Mi smo gadljivi, nekima je ovo vrh.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji