Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    06. Veljača 2021. 09:14

Jutro cure🌺
    Vi s tegobama,zelim vam brzo primirivanje simprima, AnaAnn 💪
    bol u trbuhu,normalna,grcevi,rastezanja...bh...ja na to ni reagiram.....
    skraceni cervix je najceace bezazelan..treba ga samo pratiti..
    SAmo hrabro, sve su to normalna stanja..
    visoki tlak konstantno,jakibsvrbez dlanova, curenje vode- to vec treba prijaviti..znaci po meni treba razlikovati normalna stanja od patoloskih a za to ppstoje rwdovni pregledi. Izmedju njih se opustajte i ne psihicki i fizicki. Masazica, film...pripremanje robice za bebu...💖

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    06. Veljača 2021. 09:21

*i ne psihicki se zamarati..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• MissGraz
    06. Veljača 2021. 09:25

Jutro cure!
    .
    AnaAn sto se tice hrane, sve znam... kod nas je isto tako bilo. Samo sto sam ja ubacila Digestive keksice u kofer, pa sam se s tim tjesila izmedju dorucka/rucka/vecere. Ako ti muz moze dobaciti stvari, svakako si ubaci tako nesto zdravo za grickati, Digestive Light mozes na ovoj zucnoj dijeti. 
    Lonmi, ja te potpuno shvacam i tvoju zabrinutost i pitanja u glavi i neku vrstu nestabilnosti, straha i svega. Koliko se sjecam imala si spontani prosle godine? (Oprosti ako sam to s nekim zamjenila) Ti od pocetka trudnoce lezis, cuvas se, od pregleda do pregleda strepis i nijedan novi pregled ti ne donosi nikakav ni odgovor ni rijesenje... znamo svi da je najvaznije da je bebica dobro, to ovdje stalno ponavljamo, ali znam isto tako da tebi sigurno nije lako u tom ne znanju i panici koja se oko tebe htjela ti to ili ne htjela stvara. Ja bih na tvom mjestu bila isto tako kao ti. Nismo svi isti i ne podnosimo svi sve isto. I dok god nismo u "istim cipelama" ne mozemo znati kako je onom drugom. Prema tome, radi samo ono sto mislis da ce ti psihicki do kraja olaksati. Bilo to ici privatno, bilo to sterati ovu svoju u pm, bilo to ici u bolnicu... bilo sta. I drzi nam se i ne googlaj. Vec si ovdje pokazala koliko si hrabra, stisni zube i sibaj dalje! Biti ce "down" dana, to je neizbjezno, ali proci ce to sve uz onu kliše rečenicu "kad ugledas svoju bebu, sve ces zaboraviti". 🙏😘 
    Ruzice, mi se ocito raspadamo pred kraj kad trebamo skupljat snagu... 😆 ajde ja sam malo bolje spavala nocas, pa mi je i jutro odmah lakse... ali o bolovima da ne pricam, danas me boli i u prsima kad udisem. Ne znam sta mi se desava. Sreca pa idem na te kontrole u bolnicu, pa sam nekako mirna psihicki kad cujem ctg. 
    .
    Ja danas ne kuham, ostalo mi je od jucer, jupii, za dorucak standardne krofne od zobenih sa jogurtom i bananom 😅 Idem s muzicem popit kavu uz more da me malo svjez zrak vrati u zivot! 
    Ugodan vikend svima!! 💜

• MissGraz
    06. Veljača 2021. 09:32

https://ibb.co/xq9w7vM
    Lonmi, za mene se ova aplikacija pokazala vrlooooo tocna, ono creepy tocna! Prije nego bih procitala "dnevni update" rekla bih muzu - ajme osjecam ovo ili ono... onda udjem tu i vidim pise - mozete ocekivati to i to... ja kazem muzu oni mene sigurno prisluskuju! 😂

kety992
    06. Veljača 2021. 09:40

Jutrooo...ja sam u lezecem doma 🙈 omamilo me jucer ono sto su mi dali i bilo mi je bolje u svakom slucaju...danas nema jos pristiska al osjecam bol...moram cim vise odmarat taj misic pa ce proc.reko je kirurg ako je i beba veca pritisak je veci a i 3.trudnoca je...do sad mi je bilo ok al sad moram malo usporit...sve je imalo utjecaja i potres taj dva dana i stres tjednima vec....i ukocenost...al bit ce to ok...
    NevaEva ja sam jucer usla u 26 tjedan...daleko sam jos...pa su se i zabrinuli vise...al kazem...bas sam jucer bila onak zabrinuta kad je dosla i rekla da je 34 tj trudna...a oni smireno ...na ctg pa na odjel...mozda je vec i rodila...bit ce manja beba al potpuno razvijena i sve ok...
    Valjda ce ova godina konacno krenut u pravom smjeru 🙏🙏 cuvajte se cure i svoje bebice ❤

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    06. Veljača 2021. 09:57

MissGraz hvala ti.
    Vanmaternicna je bila u pitanju i jedno zbilja ruzno iskustvo koje ne bi nikome pozeljela. 
    Ma ja se samo bojim i nista drugo. Samo hocu dogurati do kraja, kao sto kazes, najbolje znas kako je drugome tek ako sam to osjetis, ali puno znace rijeci podrske i ohrabrenja za nas kojima ne tece bas "skolski". 
    Idem instaliram aplikaciju 😊

Ninnach
    06. Veljača 2021. 09:59

Lussi🎀

Jutro
    Matejalijepa busaa🥰🥰

Ketynadam se da si dobro💗 odmaraj se samo💗
    AnaAn drzim fige da ides doma domarat cim prije💗
    Ninnach jesi bolje? ❣️

Lussi, hvala na brizi, bolje mi je. Nastojim sad malo usporiti i više odmarati. 🤗

• Ivancica90
    06. Veljača 2021. 10:00

Dobro jutro cure 🥰

.

Ninnach nadam se da je bolje danas. Ako si ti pitala za bolove u trbuhu ko menstrualne, ja sam doktoricu pitala za to u utorak jer mi se počelo javljati češće u zadnjih tjedan i pol. Ona je samo veselo reagirala, ooo pa pokrenulo se to polako, znači tad sam bila 36+6. A počeli su i ranije samo ne baš često nego ako bih više hodala ili radila nešto taj dan, magnezij ih je obično smirivo. Rekli su mi ako popuste, ne pojačavaju se, nisu pravilni i ne šire se prema leđima da je to ok. 

.

Netko je pitao za bolove mišića trbuha, mene dok ležim ne bole, ali ako dok se ustajem ili okrećem zaboravim pazit pa to napravim s mišićima trbuha ko inače dok nisam trudna, onda osjetim kako su mi slabiji i ko da imam upalu. Isto mi se desilo i dok sam jedan dan čistila, slijedeći sam imala upale. Al nije ništa jako bolilo i prođe odmah. I mislim da je to jer sam na mirovanju pa jadni mišići nisu više navikli niš radit.

.

Lonmi shvaćam da se brineš, vjerujem da svi koji imaju smeđarenja ili krvarenja koja ne staju brinu. Ja sam protrnula kada sam imala svježu krv samo jedan dan i trebalo mi je da dođem k sebi, a kamoli da je svako malo nešto. Ali baš zato i mislim da trebaš naći nekoga kome vjeruješ i ići njemu jer nema smisla obavljati toliko pregleda i stvarati si još veći stres zbog različitih mišljenja. Prema onome što si pisala, ja bi na tvom mjestu kod te tvoje išla samo po uputnice. Moja socijalna je stvarno super, ali recimo ove godine je imala dosta svojih zdravstvenih problema i svako malo bila na bolovanju i samoizolacijama, a ja nisam htjela da me svako malo neko drugi pregledava. Tako da sam samo donosila nalaz od privatne i najnormalnije dobivala uputnice za sve pretrage koje mi je ona napisala, bez dodatnih pregleda. Čak sam dosta toga i dobila telefonski bez donošenja nalaza.

Lonmi
    06. Veljača 2021. 10:05

Ivancica90

Dobro jutro cure 🥰

.

Ninnachnadam se da je bolje danas. Ako si ti pitala za bolove u trbuhu ko menstrualne, ja sam doktoricu pitala za to u utorak jer mi se počelo javljati češće u zadnjih tjedan i pol. Ona je samo veselo reagirala, ooo pa pokrenulo se to polako, znači tad sam bila 36+6. A počeli su i ranije samo ne baš često nego ako bih više hodala ili radila nešto taj dan, magnezij ih je obično smirivo. Rekli su mi ako popuste, ne pojačavaju se, nisu pravilni i ne šire se prema leđima da je to ok.

.

Netko je pitao za bolove mišića trbuha, mene dok ležim ne bole, ali ako dok se ustajem ili okrećem zaboravim pazit pa to napravim s mišićima trbuha ko inače dok nisam trudna, onda osjetim kako su mi slabiji i ko da imam upalu. Isto mi se desilo i dok sam jedan dan čistila, slijedeći sam imala upale. Al nije ništa jako bolilo i prođe odmah. I mislim da je to jer sam na mirovanju pa jadni mišići nisu više navikli niš radit.

.

Lonmi shvaćam da se brineš, vjerujem da svi koji imaju smeđarenja ili krvarenja koja ne staju brinu. Ja sam protrnula kada sam imala svježu krv samo jedan dan i trebalo mi je da dođem k sebi, a kamoli da je svako malo nešto. Ali baš zato i mislim da trebaš naći nekoga kome vjeruješ i ići njemu jer nema smisla obavljati toliko pregleda i stvarati si još veći stres zbog različitih mišljenja. Prema onome što si pisala, ja bi na tvom mjestu kod te tvoje išla samo po uputnice. Moja socijalna je stvarno super, ali recimo ove godine je imala dosta svojih zdravstvenih problema i svako malo bila na bolovanju i samoizolacijama, a ja nisam htjela da me svako malo neko drugi pregledava. Tako da sam samo donosila nalaz od privatne i najnormalnije dobivala uputnice za sve pretrage koje mi je ona napisala, bez dodatnih pregleda. Čak sam dosta toga i dobila telefonski bez donošenja nalaza.

Tako ce i biti od sad 😊

Girl1234
    06. Veljača 2021. 10:22

Jutro, curkee. Ja se naspavala 🙊 zao mi je zbog bolova i vase nesanice.. I drago mi je da su cure ipak bolje. 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.