Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    06. Veljača 2021. 14:25

Držite se, curke! Već sutra će bit bolje! Ne može nit svaki dan bit super! 

• Tea2807
    06. Veljača 2021. 14:26

anaAn

Bebeto - ako ti bilo sto treba samo pitaj, ja sam cak doktora neki dan pitala jel smijem tiskati na wcu kad idem obaviti nuzdu😂😂😂😂😂
    Rekao mi je to od par tiskanja u danu nece biti nista🤣🤣🤣

😂😂😂😂 Ti si moja misao vodilja, samo ti nama ostani tak vedra 😁

• Tea2807
    06. Veljača 2021. 14:33

https://ibb.co/vPVpN4S
    Moj svrco lezi na trbuhu i prede 😁🥰

06. Veljača 2021. 14:35

Evo i mene, sve procitala. Obavili tjedni shopping, napravila sam musaku za rucak. Sutra tikvice s mljevenim mesom (punjene), pauza od slatkog. Umjesto linolade na banani, sto je bio izvorni plan, pojela sam jabuku. Moram oazit na malog, bude ovisnik o slatkom 😂
    .
    Hvala na savjetima, cini mi se da mi ne gine usisavanje mozgica usisavacem. Budemo kupili dok mali dodje, sad mi se neda vise mislit na to. I meni je mozak gotov, posisan..
    😂
    .
    Drzite se cure kojima je los dan, sutra ce bit bolji.
    Pozdrav od zgaravice i mene!

• ružica
    06. Veljača 2021. 14:37

Jagodice, mene je uređenje stana u trudnoći ali doslovno uništilo. Do ruba me dovelo i na kraju smo odustali od svega.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Girl1234
    06. Veljača 2021. 14:42

Drzite se, curke. Jbg, vrijeme je takvo. Ja sutra bas planirala neki izlet u prirodu, kad ono kiša na prognozi. Uopće ne znam kako bi provela nedjelju, a da nije ležanje. Ko svaki dan. Ako netko ima prijedlog slušam. 🙈
    I da, ja se više uopće ne mogu sagnuti. Sagnula se da izvadim veš iz perilice, kad stomak boli strašno.. Kasnije isla izvadit nesto iz pecnice, opet stomak boli. Ne znam više jel to normalna bol ili nije. 😑😑 Nije mi se to dosad događalo! A opet, brzo će 31. tjedan. Možda je normalno. Iskusnije će znati.... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    06. Veljača 2021. 14:43

P. S. Nezz kako sam planirala izlet, a jučer jedva prošetala 15 min. Vjerojatno sam planirala u glavi PIKNIK, ležanje na travi i žderanje palacinki s marmeladom od mandarine. 🥰

• Dora2021
    06. Veljača 2021. 14:56

Girl1234

Drzite se, curke. Jbg, vrijeme je takvo. Ja sutra bas planirala neki izlet u prirodu, kad ono kiša na prognozi. Uopće ne znam kako bi provela nedjelju, a da nije ležanje. Ko svaki dan. Ako netko ima prijedlog slušam. 🙈
    I da, ja se više uopće ne mogu sagnuti. Sagnula se da izvadim veš iz perilice, kad stomak boli strašno.. Kasnije isla izvadit nesto iz pecnice, opet stomak boli. Ne znam više jel to normalna bol ili nije. 😑😑 Nije mi se to dosad događalo! A opet, brzo će 31. tjedan. Možda je normalno. Iskusnije će znati….

😂😂😂 Normalno je, pogotovo ak ti samo taj polozaj smeta, znaci moras ko balerina čučnut, koljena prema van, ravna leđa i opa 😂😂😂 joj miki, bit ce jos smetnji zbog sirenja ligamenata, mišića... Ja ni nisam znala kaj sve tijelo ima u podrucju abdomena prema gore, teta fizijatrica mi rekla da je to sve normale 👍

Girl1234
    06. Veljača 2021. 15:05

Dora2021

Girl1234

I da, ja se više uopće ne mogu sagnuti. Sagnula se da izvadim veš iz perilice, kad stomak boli strašno.. Kasnije isla izvadit nesto iz pecnice, opet stomak boli. Ne znam više jel to normalna bol ili nije. 😑😑 Nije mi se to dosad događalo! A opet, brzo će 31. tjedan. Možda je normalno. Iskusnije će znati….

😂😂😂 Normalno je, pogotovo ak ti samo taj polozaj smeta, znaci moras ko balerina čučnut, koljena prema van, ravna leđa i opa 😂😂😂 joj miki, bit ce jos smetnji zbog sirenja ligamenata, mišića… Ja ni nisam znala kaj sve tijelo ima u podrucju abdomena prema gore, teta fizijatrica mi rekla da je to sve normale 👍

O bože 😂 morat cu ucit čučati hahah. Hvala ti

06. Veljača 2021. 15:09

Girl1234

P. S. Nezz kako sam planirala izlet, a jučer jedva prošetala 15 min. Vjerojatno sam planirala u glavi PIKNIK, ležanje na travi i žderanje palacinki s marmeladom od mandarine. 🥰

I ja sam jucer smislila piknik za valentinovo iducu ned pa sam danas doslovce ostala bez zraka dok sam muzu PRICALA o tome. 
    U cucanj idem s rasirenim koljenima i bez saginjanja gornjeg dijela tijela 😂 
    Pekmez od mandarine kupujes ili radis? Ja obozavam mandarine, pekmeza mi nema boljeg od domaceg od marelice i sljive, nasi podravski domaci su nest ekstra 😋 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.